|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   riževa žitna kašica
27.7.2005 21:58:47   
afrika
... :)mmm, to je pa full dobro:)...

Koliko bi jo naj pojedel zvečer (6 mesečnik)? Spat gre ob 21.00., ko se podoji. Kdaj pa kašica - ob 20.00.?

Kakšne jim dajete ve - na žličko ali na flaško?

So vam potem zaradi tega prespali noč?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   riževa žitna kašica
27.7.2005 22:21:17   
Spark
Hojla!
A to je kašica ki se zmeša z mlekom, ali je že pripravljena v kozarčku (in katera je to).
Jaz ji dam direkt pred spanjem. Pa damo ji jo kar na žlico. Pa ne zdrži cele noči. Pri nas zaspi približno ob 21-ih, potem se zbudi ob 3 in nato ob 5-ih. Potem pa spi do 8-ih. Zdaj bi moja že morala prespati celo noč. Mi pa se večkrt zbujamo kot pred enim mesecem. Takrat se je zbudila samo enkrat. No ja, mogoče je pa sedaj žejna,:zmeden:

Lp

(odgovor članu afrika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   riževa žitna kašica
27.7.2005 22:31:22   
afrika
Spark... mi smo nabavili to od MILUPE, ki je brez mleka, tako da sva zraven kupila še aptamil 2 (sicer se dojiva, umetno stiskanje pa mi je :hudicek:). Danes sva mu jo prvič dala (na žličko). Bomo videli, kaj bo (sicer se zbuja približno tako kot tvoja). No, pa zanima me, koliko ji je daš - ker na naši piše, da je obrok 2 deci, naš mini pa je vsega skupaj pojedel par žličk... je bila pa kar gosta in nasitna. Sem jo še jaz komaj pospravila (full dobra!!!) Mogoče je pojedel manj, ker je dobil prvič, pa nov okus... Bomo videli:zmeden2:

(odgovor članu afrika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   riževa žitna kašica
28.7.2005 8:12:56   
pina colada
Mi tud papcamo to riževo kašico od Milupe, ki je brez mleka, ker je naš mali alergičen nanj. Zamešam mu jo s Pregominom in jo poje pribl. 150-180 ml.:bravo::bravo:.
Zgleda, da mu je ful dobra :)-, ker, ko zmanjka še malo positnari, da bi še... Pa se men zdi, da je to čist dost za začetek. Smo šele peti dan na tej kašici, stari pa smo 1 dan več kot vi!
Ponoči pa kar spi (od 22-ih do 7-ih), le kadar je bolj vroče, tko kot te noči - groza, se kdaj tud zbudi, spije malo čaja in spi naprej!

Lp, pa dober tek!

(odgovor članu afrika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   riževa žitna kašica
28.7.2005 9:24:08   
niki5
Najprej sem imela od Milupe, katera ni imela dodanega mleka, kar pa nam ni odgovarjalo. Tako smo prešli na Alete, potem pa pristali na Mullerjevi, ker se je pa trenutno ne dobi pa spet kupujem od Milupe od 6 meseca dalje, katera pa že ima dodano mleko, tako da se meša z vodo. Kupim pa v Mullerju, kjer imajo veliko pakiranje.

Naš je pri 6 mesecih pojedel zvečer okoli 7 ure 4-5 žlic te kašice, pred spanjem sem ga pa še podojila.

Zdaj ko je star pa 9 mesecov pa pije od 5-7 žlic, odvisno od dneva. Ponoči pa še vedno dojim :zmeden2:

(odgovor članu afrika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   riževa žitna kašica
28.7.2005 9:24:46   
niki5
Pa še to..

Že od začetka mu dajem po žlički.

(odgovor članu afrika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   riževa žitna kašica
28.7.2005 9:39:00   
ursk@
Jaz sem mojima dvojčicama dala rižolino od milupe, ki ima kar mleko zraven. Ko sta bile stare 6 mesecev sta pojedle približno 150-170 ml kaše obvezno na žličko točno pred spanjem ob 21 uri. Od takrat dalje mi spita celo noč in ko se zjutraj zbudita okrog 7 še sploh nista lačne - zajtrk ob 8 (flaša mleka). Aja pa še to, nismo se dojile.

(odgovor članu afrika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   riževa žitna kašica
28.7.2005 13:41:30   
anne
Jaz mojmu 5 mesečniku žmešam rižolino kar z alpskim mlekom ca. 2 dl , to ob 20h poje in spi do 6 zjutraj. Brez problema.

(odgovor članu afrika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   riževa žitna kašica
30.7.2005 14:10:48   
Scubi
Naš 6 mesečnik poje zvečer 150 kašice, ki se zmeša z vodo, pol pa še 120 mleka čez, da ne joka več od "lakote". Zato ne spi nič dlje, največ 3 ure v kosu, ob 3-4h pa še enkrat mleko, da drži do zjutraj. Čez dan je sadje (najmanj količina dveh celih sadžev, npr. banana+jabolko, ali pa še malo melone), je tudi zelenjavo za kosilo, pa hoče še mleko čez, skratka: ful veliko je, se meni zdi. Ni ravno debel, ima pa ful "nabit" telešček, zlasti na trebuščku nima sala, ampak prav mišice! (je pa malo hipertoničen). Ne vem, če ne poje preveč? Je pa ful aktiven, ko je pokonci...
A še od kere je toliko?:zmeden2:

(odgovor članu afrika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?