|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj je čas....
27.9.2010 11:26:02   
tweety83
da otroček začne spati sam v svoji sobici? Naša punca je stara devet mesecev.
Prosim za mnenja in izkušnje,pa brez obsojanja.....

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj je čas....
27.9.2010 11:58:37   
klupko
Pozdravljena!

Jaz sem spala s sinčkom v sobi še kakih 10 dni po prihodu  iz porodnišnice. Potem smo nabavili elektronsko varuško in je sine spal sam, jaz sem pa končno lahko spet zaspala v objemu njegovega očija.user posted image
Poskusi otroka dati v drugo sobo pa boš videla reakcijo..

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kdaj je čas....
27.9.2010 12:03:18   
tassika
Jaz sem jo dala pri malo 6,5m. Zakaj, ker enostavno nismo nič spali, sva jo zgleda zbujala. Zdaj pa kakor kakšna noč, včasih vstanem 1x, včasih 10x. Amapk vseeno spimo več kot smo prej. Odločitev je pa samo tvoja. Tukaj boš dobila toliko različnih odgovorov, kolikor je različnih mamic. Ene jih imajo pri sebi še pri 3 letih, ker jim to ustreza, ene že iz porodnišnice ne več. Ti pa sama veš kakšen je tvoj otrok. Sigurno boš pa prvih par noči bolj kot ne dežurala, tudi če se otrok ne bo zbujal, se  boš ti, ker to je tudi za mamico neka sprememba. Jaz vem, da celo noč nisem spala, sem poslušala, pa je bila taka tišina, da sem okoli 3-eh zjutraj šla gledat kaj dela in otrok je spaluser posted image . Včasih, če je bila pestra noč sem jo prinesla nazaj k nama, zdaj pa tudi to ne gre več, ker je prevelika vrtavka in pač vstajam. Če pa povzamem, kljub vsem zadevam, spimo bolje.

_____________________________

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kdaj je čas....
27.9.2010 12:10:58   
lunka1
midva sva jo dala v svojo sobico pri 6m, ko smo se preselili v večje stanovanje. prvo noč smo vsi (vključno s psom) spali v njeni sobici, ona v posteljici, mi3 pa na tleh in smo spali skoraj celo noč neprekinjeno. drugo noč je sama spala v sobici, in tudi praktično brez zbujanja, naslednji dve noči pa sta bili obupni.... mala je jokala, kot bi jo iz kože dajali, pa ne vem, ali zaradi občutka samote, ker ni slišala najinega dihanja, ali je mogoče kaj sanjala,... nimam pojma.
potem sva jo preselila k nama v sppalnico in kljub temu ne spimo... oćitno tako obdobje. upam, da bo kmalu minilo...

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kdaj je čas....
27.9.2010 12:15:33   
Katy78
Naš je šel nekje med 3. in 4. mesecem v svojo sobico. Je pa po moje tako majhnega lažje navadit oz. ga itak nimaš kaj navajat, ker sploh ne ve, da je bil prej pri tebi v sobi zdaj pa v svoji sobi (je pa res, da je zelo redko spal pri nama v postelji ampak pač v svoji posteljici zraven najine postelje). Pri večjih pa zna to biti problem.

Midva sva ga dala v njegovo sobo zato, ker smo eden drugega zbujali - midva njega, ko sva prišla spat in mož, ko je zjutraj vstal, on pa naju ponoči s svojim premetavanjem po postelji v spanju.

< Sporočilo je popravil Katy78 -- 27.9.2010 12:16:26 >

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kdaj je čas....
27.9.2010 12:17:30   
kristinaj
ta velika je šla z 2 leti, mali pa s 6m ... oba hkrati sem dala skupaj v sobico in ni bilo nobenega problema...

mislim,da jo komot lahko daš... nekje sicer odsvetujejo da naj se jih med 6 in 9m ne bi dajalo v svoje sobice, zakaj pa ne vem...

_____________________________

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kdaj je čas....
27.9.2010 13:28:09   
Eva19
naša Lia spi v svoji sobici od 2.meseca naprej. Prvega je bila še pri meni, ker sva se dojili samo en mesec, ko sva nehali ker je zmanjkalo
mleka, mi je od AM začela spati celo noč in se mi je zdelo nepotrebno da spi pri nama, od takrat naprej zaspi sama v svoji sobi brez problemov.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kdaj je čas....
27.9.2010 13:37:57   
AnciM

IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

nekje sicer odsvetujejo da naj se jih med 6 in 9m ne bi dajalo v svoje sobice, zakaj pa ne vem...


Ker je takrat ločitvena stiska največja? Nevem.

Moj prvi je bil v dnevni od rojstva pa do prihoda drugega. Drugi je pri nama od rojstva. Po enem mesecu se nam je pridružil še prvi, zaradi ljubosumja. Se pa nagibam, da drugega preselimo ven, ker obupno spi oz. ne spi. Prvi je bil angelček od 10t in spal od 8 do 8h. Ta pa samo sranje s spanjem.

_____________________________

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kdaj je čas....
27.9.2010 17:58:15   
nusi
naš spi v svoji sobi od 3 m dalje, je pa res, da se ponoči ni dojil več in tako ni bilo problemov s stalnim vstajanjem. Če bi se nam zbujal ga še ne bi dala v svojo sobo.

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kdaj je čas....
27.9.2010 22:16:38   
ronja
Ko se vidva tako odločita. Starejša sva začela dajat v njeno sobico, ko je imela 7 mesecev, vendar je zvečer zaspala pri nama in ponoči sem jo šla iskat, ker se je še dojila, tako da je zaspala in se zbudila pri nama. V bistvu je to še vedno tako, samo da se ta ne doji več ponoči. Včasih celo zaspi v svoji sobi, vendar večinoma se hoče cartat z mano in sestrico in smo vse skup na najini postelji.
Mlajšo sva imela v svoji sobi 8 mesecev, potem pa isto kot s starejšo: še vedno zaspimo skup (no, onidve zaspita, jaz pa ne), potem ju preneseva v njuni postelji in dobiva svojo nazaj zase, proti jutru pa se obe priklobasata nazaj, najprej mlajša, ki se še doji, potem še starejša, ki se pride samo caratat in čorit k nam.

Sva pa mlajšo nosila v zibki včasih v otroško sobico, da sva se lahko v miru stisnila ali pogledala kak film.

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?