|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boleči šivi
16.8.2005 7:17:06   
CIPRESA
Mene pa zanima koliko časa bolijo te :hudicek: šivi??? Res da sem šele danes en teden po porodu in me bolijo občutno manj kot v začetku, ampak v porodnišnici so mi dali tablete proti bolečinam in jaz moram še vedno vzeti vsaj eno če ne dve tableti na dan. Ker vsak dan hodim v LJ k mojemu Žigcu na obiske so tableti potrebni, čene se nebi mogla niti spravit v avto.

Pa me zanima a je katera mela tablete proti bolečinam a ste kar vse to lepo pretrpele brez tablet. Tableti so pa "Voltaren Rapid", v porodnišnici so mi rekli da so ti tableti neškodljivi za otroka (za mleko) in naj kar vzamem tablet če me boli in sicer jih lahko 3 na dan. Ker pa nisem ravno zelooo navdušena nad jemanjem me zanima kdaj ta bolečina popusti (imam pa notranje in zunanje šive).

Rada bi že nehala jest tablete in me malo skrbi zato vas prosim če je imela katera podobno naj me malo potolaži

CIPRESA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   boleči šivi
16.8.2005 7:19:39   
Anonimen
Žal ti pri tem ne morem pomagati, Cipresa, ker sem sama rodila brez šivov, ampak rada bi te pa samo pozdravila... :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   boleči šivi
16.8.2005 7:21:40   
CUKRČEK
Če boli, pač boli in če nočeš trpeti pač vzemi tableto. Tudi jaz vzamem tableto le v skrajni sili toda po porodu sem jih se pa kar najedla. Pa priporočili so mi Lekadol, ki naj ne bi škodoval otroku.
Saj bo kmalu bolje.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   boleči šivi
16.8.2005 7:23:13   
cmokec
Cipresa pozdravljena.

Mene so šivi tudi zelo boleli in se spomnim, da še en mesec doma nisem dobro sedela, prvih 14 dni pa vse delala v stoje in se kmaj premikala. Jemala sem tablete, vendar se ne spomnim, katere. Sem se pa vsak dan vsaj 3 tuširala, oz. spirala šive. So mi pa odsvetovali kakršnokoli nanašanje krem ali praška na šive.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   boleči šivi
16.8.2005 7:28:31   
CIPRESA
O hvala punce pol nisem sama ki se nažiram s tableti - me je kar malo vest pekla ker sem bolj zeliščarka (čajčki pa to) ampak sedaj pa res ne gre drugače.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   boleči šivi
16.8.2005 7:34:30   
Lunca1
Cipresa, najprej čestitke. Pa če slučajno še nisi nabavi obroč za plavanje ali pa blazino za dojenje. jaz sem se vedno na obroču vozila v avtu, da ni bilo takega pritiska na šive.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   boleči šivi
16.8.2005 7:39:23   
Anonimen
Menda zelo pomaga, če šive sušiš s fenom. Ker bistvo je, da se posušijo, potem je bolje. Pred tableti pa kar nobenih predsodkov, ti jo kar vzemi. Če so ti rekli, da lahko, potem si moraš pomagati.

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   boleči šivi
16.8.2005 9:09:38   
NinKa
Jaz sem prvih 12 dni sam :((, brez lekadola ni šlo, vsake kvatre sem jih z mlačno vodo tuširala pa je šlo....po 14 dnevih pa je blo vse ok, sem že avto vozila, brez problema....

Vem za naslednjič....da mine vse....

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   boleči šivi
16.8.2005 9:27:37   
SaaS
Jaz tablet sicer nisem jemala, me je pa kar dobro bolelo in sem več kot tri tedne sedela na obroču. (Tudi h tašči na kavo sem šla z obročem pod roko..haha)
Nekajkrat na dan sem si spirala s kamilicami in je pomagalo. Vendar šibke kamilice, ker močne izsušijo kožo. In patronažna mi je svetovala Bepanthen. Slej ko prej pa zadeva mine in neha boleti..

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   boleči šivi
16.8.2005 10:04:16   
Vrtnica1
Cipresa, najprej čestitke za malega Žigca od mene in mojega Žigija. Tudi jaz sem bila šivana in je tudi bolelo ko :hudicek:, jaz sem še brez tablet vse zdržala (ne vem, ali je bilo to pogumno ali neumno), je pa po 14 dneh kar čez noč prenehalo boleti in zdaj nimam več nobenih težav. Sem pa tudi jaz že v bolnico šla "plavat" s šlauhom, doma je bil pa itak obvezen pripomoček.
Lp, veliko sreče, V :rozica:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   boleči šivi
16.8.2005 14:43:50   
Špacka

Pri meni je trajalo skoraj mesec dni, da sem se lahko koliko toliko normalno vsedla, jaz sem vse dni v porodnišnici preležala z ledom med nogami, o tabletah ne duha ne sluha, sem bila doma non-stop pod tušem, mi je tako pasalo, samo v bano sem težko pršla:)- za zunanje šive sem si jaz kupila Bivacyn, ni najbolj prijetno pomaga pa.

Lp


(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   boleči šivi
16.8.2005 15:18:28   
SaaS
Ja, tudi jaz sem si z ledom hladila. Že v porodnišnici in tudi doma. Samo ne smeš pa pretiravat..

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   boleči šivi
16.8.2005 15:47:58   
tina104
Nisem še sicer rodila, ampak meni je patronažna, ko je bila pri meni na obisku rekla, da pri šivih pomaga krema za ritko - Lamprehtovo mazilo, Bebival ipd. - v glavnem tista, ki jo kupiš v lekarni. Baje pomaga zelo hitro.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   boleči šivi
16.8.2005 21:38:16   
bskrle
Jedla sem iste tablete, pri drugem porodu je počil en star šiv, ki pa mi ga niso zašili. Bolelo kot pes 4 tedne!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?