|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poskus zanositve - pomoč
5.8.2005 13:54:32   
Meka
Pozdravljeni,
sem nova članica foruma, ki ga že nekaj časa prebiram. Sem ena izmed tisti, ki načrtujem povečanje družine in mi najbolj ne uspeva. S partnerjem se trudiva že pol leta in nič iz tega. Vsakič ko pride tista mesečna zadeva sem razočarana oz. se mi podrejo vsi upi. Imate kakšne izkušnje oz. predloge zame. Hvala in lep vikend vam želim.

M.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Poskus zanositve - pomoč
5.8.2005 14:00:28   
cica
Nič ne obupaj, Meka. Dobrodošla v naši družbi, tukaj smo same fejst punce!:)-:)-
Tudi me se trudimo, pa to ne gre tako hitro, kot bi siželele.
Jaz sem na forumu izvedela veliko koristnega.
Ko včasih kaj pojamram ali dragega kaj vprašam, pa pravi: "Pejd na forum, tam vse piše...!"
saj veš, ti moški...:)-:)-

(odgovor članu Meka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Poskus zanositve - pomoč
5.8.2005 14:03:00   
baguSka
welkm tu klab 8)

punca druhga kot čakanje tud me ne poznamo :(

(odgovor članu Meka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Poskus zanositve - pomoč
5.8.2005 14:06:53   
dolenjka
Še dobr da si se javla, zdej vemo, da nismo sam me v tem sranju! ;)
Sam da ti še eno skrivnost zaupam: VSE bomo enkrat :nosecka:, ampak ne smemo bit naenkrat, k se v SLO bl počas zida k ni dnarja v zdravstvu, pa loh placa v porodnišncah zmanjka! :)-:)-:)-

(odgovor članu Meka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Poskus zanositve - pomoč
5.8.2005 14:17:45   
Pikipoki
Pozdravljena!

Midva sva šla po osmih mesecih h G s problemom oz. ugotovitvijo, da se ni še nič zgodilo. :((

Sicer mislim, da je tista meja 1 leto, takrat začnejo G tuhtati. Jaz sem bila namreč že prej na slikanju maternice, ko pa sva začela delati resno na :duda:, se je G poglobil. Tako je sledil spermiogram, laporo in histoskopija, pa še en spremiogram ...

Lahko, da pri tebi ni nič narobe :bravo::bravo::bravo: in bo vse OK, smo pa na tem forumu vse z bolj ali manj podobnimi težavami, vse pa imamo samo eno veliko željo: biti čimprej :nosecka: in dobiti eno krasno :duda:.

Veliko sreče še naprej in veliko :sloncek::sloncek::sloncek:, pa bo!

LP:rozica:

(odgovor članu Meka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Poskus zanositve - pomoč
5.8.2005 14:25:28   
Meka
Dogovorjena sem že z G. za ultrazvok, da me pregleda. pa tudi svetovala mi je že, da naj se moja boljša polovica oglasi pri svojem zdravniku za napotnico za pregled s. Jem Tifol in baje je dober magnezij, ki povečuje plodnost in seveda dosti :sloncek: baje:-) Merim sintudi tisto temperaturo (bazalno ali nekaj takega), kot mi je naročila zdravnica. Na kartončku, ki sem ga dobila je pisalo da si moraš meriti v danki, meni pa je g. rekel, da naj si merim v ustih. Kaj je to kakšna razlika? Imat s tem kaj izkušenj?

M.

(odgovor članu Meka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Poskus zanositve - pomoč
5.8.2005 17:50:47   
soja
Glede temperature. Tudi jaz sem si jo merila - v ustih. Če si meriš v danki je baje bolj natančno. Za katero se odločiš potem tam ostani, je ne spreminjaj ali pa spremembo označiš v koledarčku. A so ti tudi kaj svetovali glede opazovanja kvalitete sluzi?

(odgovor članu Meka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Poskus zanositve - pomoč
6.8.2005 9:00:15   
najci
Tudi jaz se lahko podpišem pod to temo. Zdaj trajajo poskusi že več kot 2 leti... Po enem letu me je moja G naročila na pregled na kliniki neplodnosti in kot zakleto, sem ravno v tistem mesecu, ko sem bila naročena, zanosila. Nažalost je prišlo do SS in ogotovili so mi pregrado v maternici. Potem je sledila histero, zdaj pa spet veselo :sloncek: in vsak mesec upamo, da ne zagledamo :hudicek:. Upanje moramo imet, čeprav je zadnjih 14 dni v ciklusu to vedno tako zelo težko... Ja, veliko nas je očitno takšnih, punce...

(odgovor članu Meka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Poskus zanositve - pomoč
6.8.2005 13:56:13   
sasi
Pozdravljene!

Tudi jaz sem bolj nova na forumu in sem ga zelo vesela - foruma namreč, ker je super.

Punce čestitam:bravo::bravo: vam za vztrajnost, saj jaz sem že po 1 mesecu čisto paf in upam, da ne bo :hudicek:!!!

Imam že eno dve leti staro:duda:, sedaj bi rada z mojim dragim imela še enega dojenčka, vendar ne gre tako po maslu kot prvič.

No midva sva 6 let:sloncek: brez zaščite, oziroma z "pazi" zaščito. Ko sva se odločila, da bi imeli dojenčka pa je bili zelo zanimivo: glih sva:sloncek::sloncek: potem pa moj dragi reče, da on ne bi spet vseh otrok zlil v papirnati robček. Jaz začnem šteti dneve od M in mu rečem, da mislim da imam plodne dneve - on pa kot iz topa "ja bomo pa imel dojenčka, ne?", jaz sem se kar strinjala in tako smo mi dobili našo Zojo. Tudi sedaj sem upala, da bo tako in pridno štela mesece, kdaj bi mi ustrezalo roditi, pa kakšna časovna razlika naj bo med otrokoma, itd. In kaj ...., ja:hudicek: ni nama uspelo.

Kupila sem teste Today, opazovala Z F - testom in napenjala vse telesne senzorje. :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: sva kot zmešana, tako, da moj dragi ni mogel več - niti po 12 urah (skratka vse mu je dol padl). No, zdaj pa čakam in molim in upam, da je še kje kak:angel:, da mi prinese otročka, da mi ne bo treba vseh teh testov in živčnosti še naprej.

Zato pa vas res občudujem, vam čestitam in vam želim čimprej ratat :nosecka:.

Lep pozdrav Sasi

(odgovor članu Meka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Poskus zanositve - pomoč
6.8.2005 20:55:37   
Anitka
Punce dobrodošle na RR-ji. Midva se trudiva že dve leti, a žal do sedaj še ni bilo uspeha. Bo pa zagotovo, saj verjamem v to. Za mano je mnogo padcev in solza, a tukaj na RR-ji sem našla ljudi, ki ti znajo prisluhniti, te dvigniti z dna, te nasmejati...... Upam, da bo vaša pot do tako željene :duda: čim krajša. Pa poskusite se čimbolj sprostit in odmislit vse skupaj, čeprav je zelooooooooooooo težko.;)In zapomnite si: UPANJE UMRE ZADNJE

Lep pozdrav,

Anitka

(odgovor članu Meka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Poskus zanositve - pomoč
7.8.2005 13:11:14   
Meka
Pozdravjene,

hvala za vaše spodbudne besede in odgovore. Glede opazovanja sluzi mi še niso nič rekli, vem pa, da takrat ko imaš plodne dneve, je baje sluz bolj prozorna in takrat je čas za :sloncek:(no, poleg vseh ostalih dni:-) Tudi meni je G. rekla, da 6 mesecev še ni razlog za preplah, me je pa vseeno dala na ultrazvok. Bolje prej, kot kasneje. Ven pa tudi, da dosti dela tudi psiha in skušam zadevo čimbolj odmisliti. Je pa težko, saj tudi same veste.


(odgovor članu Meka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Poskus zanositve - pomoč
9.8.2005 20:59:18   
SanjaS
sasi, kdaj v avgustu (ne)pričakuješ:hudicek:?
Lp

(odgovor članu Meka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Poskus zanositve - pomoč
10.8.2005 15:45:43   
Meka
Okoli 21 avgusta. Zakaj?

(odgovor članu Meka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Moški odrastejo šele pri 43 letih
Kot so ugotovili raziskovalci, lahko pričakujete, da bo vaš moški zares odrasel šele v srednjih letih. Moški namreč odra...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?