|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj po dabrostonu M?
16.8.2005 13:45:56   
Katjusa
Pozdravljene punce!

Ta mesec sem prvic jemala komifen potem pa od 16-25 dneva ciklusa dabroston.... Dabroston sicer ze jemljem eno leto in vedno nastopi krvavitev peti dan po zadnji tabletki samo enkrat se je zgodilo da je bila osmi dan.... No danes je ze osmi dan M pa se ni Glede na to da sem po jemanju klomifena bla pr G ki je reku da ni vredu in da nej naslednji ciklus jem po dve tabletki dnevno predvidevam da O ni bilo ali pac? No s testom nebi rada hitela k mi je skoda denar proc metat sem ga v prvih mesecih nacrtovanja ze dost vstran vrgla vsekakor mi ne preostane drugega kot cakat kaj bo....
A se je ze kateri zgodilo da po dabrostonu ni dobila M kljub temu da ni bla noseca in pa koliko je zgorna meja da bi mogla M prit? Cist sem raztresena upam da katera vsaj razume kaj sprasujem:ups:
Lep dan vam zelim in da bi se vam cimporej uresnicla ena in edina zelja:rozica:

Katja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kdaj po dabrostonu M?
16.8.2005 14:29:42   
enci
Ciao Katjusa,
tudi sama sem cca. 8 mesecev jedla Dabroston in v vecini mesecev je M nastopila 3. ali 4. dan po zadnji tableti. Se je pa 2x zgodilo, da je bilo sele 8. ali 9. dan po tableti. Pocakaj se kak dan ali dva.
Srecno!
Lp

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kdaj po dabrostonu M?
16.8.2005 17:34:11   
Tina76
Tudi meni se je zgodilo podobno kot tebi. Čakala sem na M po Dabrostonu, ki sem jo vedno dobila četrti dan. Tokrat pa nič. In ker sva bila s partnerjem proglašena za neplodna niti slučajno nisem hotela delat test. Še pomislila nisem, če sem odkrita.

In ko mi je začelo postajat slabo in sem bila že popolnoma na koncu z živci sem z jezo naredila ta presneti test, za katerega sem bila 100% da bo negativen......in glej ga zlomga:modri:.

Še sedaj - 13t 2d ne morem verjeti.

Mogoče pa se le kaj dogaja......


Vso srečo in veliko optimizma pa če bosta :modri: ali pa morda ne. Enkrat bosta....verjemi!


Tina

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kdaj po dabrostonu M?
17.8.2005 14:32:06   
Katjusa
Hvala vama za odrgovore!

Moje M se zdej ni in sem ze posteno na koncu z zivci ampak se ne bom udala pred nedeljo ne bom delala testa, karkoli je bom tak pravcas zvedla! Pocutim se cist normalno kot da bi bla v sredini ciklusa...

Tina me pa zanima koliko casa po zadnji tabletki si nardila test? Pa cestitke da vama je uspelo lepo nosecnost vse do zadnjih dni potem pa veselega navihancka:)

Lep pozdrav Katja

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?