|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zanositev
10.1.2012 10:22:20   
smolnica
Pozdravljene.
Imam vprašanje, če ima morda katera podobne izkušnje. Sem mamica 2 otrok, želim si pa še tretjega. S partnerjem poskušava že kake pol leta zanosit, pa nič. Pri obeh prvih je šlo bp, zdaj pa me že malo skrbi, saj sem po drugi nosečnosti zbolela tudi za diabetesom tipa 1 in ne vem, če ima to kaj s tem. Sicer imam zelo redne menstruacije in nisem imela nikoli težav s tem. Stara sem 36 let, tako da tudi leta so že tu, ampak res si zelooo želiva dojenčka. A je možno, da sladkorna vpliva na zanositev?
Hvala za odgovore.
Lpuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zanositev
10.1.2012 12:56:42   
butt3rfly
ma sej menda veš, da lahko zanositev primerjaš kar z loterijo. al ti rata takoj, al pa rabiš res dolgo časa, pa čeprav sta oba zdrava.

pol leta še ni neki dolga doba. o problemu se začne govoriti, če ti ne uspe v 1 letu. glede sladkorne bo pa mogoč ktera druga kaj več vedla. jst hb nimam teh težav.

(odgovor članu smolnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zanositev
10.1.2012 19:50:38   
smolnica
Hvala, vem kaj misliš. Pa vseeno človek razmišlja o vsem mogočem pri teh letih. Sploh če user posted image vsak drugi dan, pa nič.
Lp.


(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zanositev
11.1.2012 12:11:08   
3x mami
1. v prvo
2. v drugo
3. po letu in pol poskusanja (v plodnih dnevih na 2dni)

ni formule. upostevaj, da si verjetno zdaj tudi bolj utrujena (se od nosecnosti, od tekanja za otroci, od sluzbe), da te zacenja najedat psiha (ja, ne mores cisto odklopit, tudi ce hoces; mene je najbolj najedalo to - zakaj zdaj kar noce? in potem si v zacaranem krogu).

najboljsi nasvet, ki ti ga lahko dam: pozabi. ne pazit in pozabi. uzivaj ob otrocih, ki jih imas, uzivaj ob partnerju, bodi z njim zaradi njega ne zaradi nove nosecnosti. ko bo, bo, bos ze vedela. ce pa se po enem aktivnem letu ne uspe, sele takrat zacni razmisljat o pogovoru z ginekologom.

upam, da ti uspe brez njega. meni je, kljub vsemu.

(odgovor članu smolnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zanositev
11.1.2012 16:27:16   
naia
je sladkorna tip 1 tista, ko ti slinovka ne deluje več?

ker mislim, da se malo pozanimaj glede zanositve s sladkorno tip 1, ne bi te rada strašila, ampak mislim, da ni varno zate.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: zanositev
11.1.2012 17:46:34   
kimica86
No, sicer nisem taprava za tašen odgovor, kajti meni je uspelo v prvo- sva bila pač nepazljiva in je to bilo to..

Kašenkrat je vsak dejavnik pomemben: eni sexajo npr. samo zvečer in se ne zgodi nič.. Poskusita npr. zjutraj (pravijo, da med 7-8 uro je najbolj produktivno) ali pa popoldan.. Tako poskušajta vsaj 1-2 mesca pa bosta videla kako bo šlo..
Lahko pa vprašaš tudi svojega zdravnika kaj ti bo rekel glede sladkorne..

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?