|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne gre in ne gre
25.1.2012 11:24:51   
Smeškec111
Pozdravljeni,

stara sem 23 let fant pa 29.Skupaj sva že 5 let za nosečnost pa se trudiva že kakšnih pet mesecev.Imam težave z jajčniki in cistami ter tudi z ovulacijo.Prejšnji mesec se mi je na ovulacijskem testu končno pokazalo da imam ovulacijo in delala sva na tem vendar neuspešno.Menstruacija je sicer zamujala nekaj dni a je vseeno prišla.Sedaj se trudiva na vsake dva dni imeti odnos a danes sem dobila že drugo menstruacijo ta mesec skoraj 10 dni prej kot je treba.Poleg tega iz mene letijo ven kot neki strdki in sluz.
Ginekologinja sicer ve za moje težave a mi je rekla da naj se trudiva eno leto potem gremo naprej.
Mogoče katera ve kaj bi bilo lahko narobe zaradi druge menstruacije.....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ne gre in ne gre
25.1.2012 12:36:30   
HeLenčica
Smeškec, nisi povedala ali imaš kolikor tolikor redne cikluse ali sploh ne. Če ne, potem to, da je M prišla 10 dni prej ni nič nenavadnega. Ciklusi se pač spreminjajo. Verjamem, da se 5 mesecev zdi noro dolga doba, ko si nosečnosti želiš, ampak zanositev je kot loterija, pri vsaki ovulaciji imaš 25% možnosti da zanosiš. Kar nekaj je tudi parov, ki zanosijo po letu in pol, celo dveh letih, pa je z njimi vse v redu. Narava si pač včasih vzame čas, me pa si želimo, da bi bilo tako kot smo si zamislile. Verjamem, da boš v naslednjih nekaj mesecih tudi ti zagledala tako željeni user posted image . Samo potrpežljivo. Držim pesti!

_____________________________

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Smeškec111)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ne gre in ne gre
25.1.2012 13:21:21   
MioBambino
Odmisli. Sprosti se. Meri bazalno temperaturo- tako boš najbolje vedela, kaj se dogaja s tvojim telesom. Če imaš ciste, pojdi do zdravnika- morda je vzrok v tem.

user posted image

(odgovor članu Smeškec111)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ne gre in ne gre
25.1.2012 22:59:48   
Smeškec111
Ja ciklus je bil kar reden.Na 28 dni kak dan gor ali gol drugače je kar držalo.Pri svoji ginekologinji kaj več kot na vsakoletnem pregledu nisem bila.Me pa zanima ali je kakšen morda tudi samoplačniški pregled kjer bi mi lahko strokovnjaki povedali kaj lahko pričakujem oz.ali sploh lahko kaj in če je kaj narobe.Na kaj oz.kam bi se morala naročiti na tak pregled da dobim info če je z menoj vse kokr tok uredu....

(odgovor članu MioBambino)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
27.1.2012 12:08:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Smeškec111)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ne gre in ne gre
27.1.2012 18:23:29   
ringababy
Izkušnje so take, da se je ponavadi treba pri ginekologih kr malo za sebe postavit če ne celo skregat da te dajo naprej na preiskave. Vsaj jaz vidim da se bom mogla, ker po več kot letu in vseh preiskavah in kljub temu da je endokrinolog rekel da najverjetneje nimam ovulacij, moja ginekologinja še vedno pravi naj delam teste ovulacije in ič druga in me je naročila žele junija, tako da sem endokrinologu rekla naj napiše v izvide da predlaga kliniko za neplodnost in grem drug teden s tem k njej pa ima da mi da napotnico če ne jo zadavim.... In veliko deklet mora prav prosit da se nekaj ukrene včasih tudi po enem letu še kr mučkajo in čakajo. In jaz sem stara 31 in ne 25, da bi lahko čakala, da se kdo kaj spomni user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ne gre in ne gre
27.1.2012 18:27:11   
Kliki
Probaj si najrej urovnati M.
Menda pomaga čaj PLAHTICE in pa še kaka zdravila ki ti jih G predpiše.

(odgovor članu ringababy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Ne gre in ne gre
27.1.2012 18:37:35   
Smeškec111
No M niti ni problem ker nikoli nisem imela neredno.Tole sedaj je bila izjema.Sem pa danes klicala v Tpc Dravlje ordinacijo in pregled je 100 eurov samoplačniško.Je rekla da pokličem svojo zdravnico in ji rečem za napotnico oz.da me sama pregleda preko ultrazvoka.Ker je dons bla zjutraj bom probala v ponedeljek pa bomo vidl kaj bo.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?