|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   povišana telesna temperatura pri dojenčkih
8.2.2012 15:24:58   
nalia
Pozdravljene! Kdaj govorimo da ima 2,5 mesečni dojenček vročino? Danes sem merila kar nekajkrat vročino moji dojenčici  (ima prehoden nos,ne smrka,parkrat je kihnila sicer ampak to skoraj vsak dan kiha,ni jokava,lepo je,spi..počutje oz.obnašanje otroka čist normalno) in sem izmerila  med 37,3-37,5 . Je pa res da sem od včeraj zvečer jaz nahodna,vendar hosim z masko okrog nje. A je možno da ima otrok pač vedno tako temperaturo????user posted image No naj povem ko sma imele RSV pred enim mesecem je imela tudi najvišjo vročino 37,5,pri p so mi rekli da itak brezveze hodit tja dokler nima otrok 38,5 da niti ne zbijajo prej,vendar takrat je imela nos čisto zabasan,je bila res vidno prehlajena in smo bili vsi doma takrat bolni..kaj menite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: povišana telesna temperatura pri dojenčkih
8.2.2012 18:49:22   
MioBambino
Idealna temperatura dojenčka je enaka, kot pri nas, 36,2C- 36,8C, lahko se za kratek čas dvigne tudi nad 37,0C. Ostalo pa je vročina in res je, da jo zbijajo le nad določeno mejo, ker je temperatura naravni odgovor organizma na infekcijo, s tem se telo brani.

Kontroliraj temperaturo in opazuj otroka. Vsekakor pa ne pusti, da ti gre temperatura "v višave", ker je nevarnost vročinskih krčev pri tako malih otrocih velika.

Kako pa imaš oblečenega otroka? Mu je vroče?
Na kateri roki(pod pazduho) meriš temperaturo- na tisti, na kateri leži(na boku)?
To vse vpliva na izmernjeno temperaturo.

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: povišana telesna temperatura pri dojenčkih
9.2.2012 10:33:12   
anchy_
Naša user posted image ima tudi temperaturo že od začetka tam nekje do 37,5 pa je to čist ok, merim ji pa na čelu. Je pa trenutno malce prehlajena, kašlja in kiha, in je pediatrinja rekla, da šele če vročina zraste čez 38,5 naj pridemo nazaj, da takrat gre šele za vročino.

_____________________________

Če si nečesa močno želiš, bo vse stvarstvo stremelo k temu, da se ti želja uresniči ...


(odgovor članu MioBambino)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: povišana telesna temperatura pri dojenčkih
9.2.2012 10:40:56   
Star_a
Pojdite do P in dajte kri ter vodo!!Z tem se ni za igrat,saj je to dojenček in večkrat se različne včasih tudi "hude" bolezni kažejo samo z manjšo TT

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Z dojenčkom na plažo - 10 genialnih trikov
Preverite te genialne trike, ki vam bodo počitnice z dojenčkom na morju pošteno olajšali in vam tako pomagali ustvariti ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?