|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečina
22.3.2012 16:48:14   
lorella224
Pozdravljene,
zanima me če je imela katera podobne težave in mi lahko pomaga razvozlati kaj bi to pomenilo oz. ce je mogoce potreben odhod k ginekologu.
Decembra sem namrec prenehala z jemanjem kontracepcijskih tablet, med jemanjem le teh nisem imela redno menstruacije, ker sem jih po navodilih G jemala neprekinjeno. Torej, decembra preneham z jemanjem, dobim M 38dni po prenehanju jemanja tbl,naslednja M po 30dneh..Ko ze mislim, da se mi bo ciklus umiril in ustalil,mine 42dni od M in menstruacije se vedno od nikoder...Imam boleče prsi, špika me v predelu jajčnikov in zvija...Test nosecnosti sem naredila ze 2krat in noseca nisem...Do sedaj se nisem tako izrazito in dlje casa cutila bolečine v predelu jajcnikov in prsi. Ne vem kaj se dogaja z mojim telesom vendar je nekaj novega. Je imela katera podoben primer?Se telo samo pripravlja na normalen ritem po tabletkah?Ali je potrebno iti k zdravniku?Hvala za vase odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolečina
22.3.2012 17:47:46   
Anonimen
Lepo pozdravljena!
Glede tvoje bolečine bo ginekolog najbolj vedel kok pa kaj.Kot lajik ti pa lahko povem da se tvoje telo privaja na normalen ritem,ki ga je določila mati narava.Sama sem jemala 5 let tabletke,sam take pri katerih sem imela krvavitev vsak mesec,tako da ne vem kako delujejo te tabletke na to,ko prenehaš z njimi.Meni so takrat rekli da telo rabi okoli 6 mesecev da se normalizira.Je pa verjetno odvisno koliko dolgo si jih jemala.najbolje da se pogovoriš s svojo ginekologinjo,to je najboljša rešitev.Jaz bi naredila tako.

(odgovor članu lorella224)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bolečina
22.3.2012 19:53:27   
Anonimen
Pomoje je zaradi tabletk... Jaz sem imela ful probleme, ko sem jih nehala jemat (neredne m, dolgi cikli, grozna psiha zaradi hormonov...svašta - zraven pa seveda spadajo tudi razne bolečine ipd) - stvari so se začele počasi urejat šele po enem letu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Bolečina
27.3.2012 18:51:52   
lorella224
Hvala, Anonimen 2krat!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Bolečina
28.3.2012 13:04:02   
BibaNagajiva
Sama sem prenehala z jemanjem Diane 35 po 8 letih več kot leto nazaj-naj bi se stanje povrnilo v enako kot pred začetkom, ampak jaz se nisem mogla premikat, bruhala, predel jajčnikov mi je dobesedno gorel. Ginekologinja je takrat rekla "čudno" in da naj pač jem protibolečinske tablete če je res tako hudo. Več kot 15 mesecev kasneje, je stanje boljše,cikel se je nekako uredil, čeprav so med ovulacijo in prvi dan M prisotne še vedno kar (ne)znosne bolečine. Pomagam si z ingver čajem -mogoce poskusiš.

(odgovor članu lorella224)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Bolečina
1.4.2012 17:11:56   
lorella224
Hvala, BibaNagajiva. Kaj pa zanositev po tabletkah - si po tem mogocoe zanosila?Bom poskusila z ingver cajem..kje ga kupis?

(odgovor članu BibaNagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Bolečina
2.4.2012 15:08:29   
BibaNagajiva
Pozdrav,
ne  še nisva user posted image ,ampak potrpljenje!
Ingver svež dobim v Tušu; v  kakšni zeliščni trgovino boš sigurno dobila posušenega.  Vse dobro.

(odgovor članu lorella224)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?