|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   potrebujem vaše mnenje
13.7.2012 18:09:27   
pikapolonica8
Sem stara35let in mamica sina starega 8let in hčere stare 3 let.Partner si že zelo dolgo želi še enega otroka- jaz tud(nikoli mu nisem tega priznala,ampak v sebi hrepenim po še enem otrokcu),vendar pa nastopi en velik problem kajti sin ima cerebralno paralizo in je nedonošen ter rojen v 33tednu,sicer je hčera prav tako nedonošena rojena v 36tednu in je z njo vse vredu.Moram priznati,da sem pred drugo nosečnostjo zamenjala ginegologinjo in sem imela dosti več pregledov kot v prvi nosečnosti.Problem je v tem ker neprestano premišljam kaj pa če zanosim in se zgodi enako kot pr sinu glede na to da nisem več tak mlada ,sama nebi zmogla več iti skozi to,partner se pa še zdaj ni 100% sprijaznil da ima sin določene težave.Zanima me ali je katera od vas rodila v tej starosti in nasploh vaše mnenje!!!!J
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: potrebujem vaše mnenje
13.7.2012 22:28:51   
Monstera
Jaz te razumem, da te je strah, mene bi bilo tudi. Jaz ne vem kako težko vam je oz. koliko ste obremenjeni, ali bi zmogli še enega ali ne. Sej spet tok stara nisi, pomojem kar se let tiče bi ti čist zneslo. Ko že sprašuješ za mnenje, kaj pa če bi raje poskusila posvojitev ali rejništvo? Ne vem kako je z nedonošenčki, ali se to z leti stopnjuje, mislim v smislu, da bi se spet kaj podobnega zgodilo. Si se kaj pozanimala?

(odgovor članu pikapolonica8)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: potrebujem vaše mnenje
14.7.2012 14:07:18   
Anonimen
Zakaj se ti je v preteklosti dvakrat zgodilo, da si rodila nedonošenčka?
Kaj je bil vzrok?
Šibek maternični vrat, infekcija, visok krvni tlak,...?
Če je bil vzrok poznan, je veliko stvari obvladljivih- če ne, je v prihodnosti uganka, kako bo potekala nosečnost.
Nihče ti ne bo dal potrdila, da bo otrok, če se odločiš zanj, popolnoma zdrav, da se bo rodil donošen. Žal. Takšno potrdilo bi rade imele vse (bodoče) nosečnice. Pa nikoli ne veš, kako je napisana tvoja usoda.
Meni se ne zdiš za tretjo nosečnost prestara- sem mnenja, da je zdaj pravi čas, da se odločiš za tretjega otroka, če si ga želiš.
Veliko "težav" pri otroku se da ugotoviti že v času nosečnosti- nuhalna svetlina, ki lahko najde plod z kromosomskimi napakami; morfologija, ki vidi druge težave.
Verjetno boš morala veliko počivati, biti doma.
Vidim, da se zavedaš tveganja- razmisli, do katere meje si ga sposobna prenesti.

Sama delam z nedonošenčki. Kako se bo razvijal nedonošen otrok, je vedno loterija. Včasih so 24.tedenski otroci potem popolnoma zdravi, včasih je pa žal tako, kot pri vas.

Kakšna je možnost, da rodiš še enega otroka z cerebralno paralizo, žal ne vem. Pri tem ti ne morem pomagati.

Glede na tvoje strahove, preteklost,... jaz osebno ne vem, če bi se odločila še za enega otroka. Z vašim fantom bo potebnega še veliko dela, pa tudi deklica vas potrebuje. Morda bi razmislila o posvojitvi, če si tega čustveno sposobna.

Res vam želim vse dobro!user posted image

Pa sporoči, kako se bo razpletla tvoja zgodba...


(odgovor članu Monstera)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: potrebujem vaše mnenje
14.7.2012 14:41:49   
pikapolonica8
Zahvaljujem se vam za vaše mnenje

(odgovor članu pikapolonica8)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: potrebujem vaše mnenje
15.7.2012 8:21:54   
astrid1
Star sem 37 let in noseča. Lahko povem zase, nikakor ne posplošujem na druge, da je ta nosečnost z razliko od prve pri 20. letih, kot dan in noč. Vsaka težava je pri meni prepotencirana, prav tako počutje. Nisem si mislila, da bo tako naporno. EMŠO pač...

(odgovor članu pikapolonica8)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Najbolj ujemajoči astrološki pari so ...
V članku preveri, kateri so najboljši kozmični ljubezenski pari.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?