|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Motoristke!!
5.9.2005 19:49:53   
Katjusa
Punce zdravo!

Mene sam zanima k je tak lepo vreme a mogoce katera ve ce je voznja z motorjem (sej veste nase ceste pa tresljaji) skodljiva za plodek noseca sem dobrih 7 tednov G pregleda se nisem mela da bi vprasala pa me ful zanima.... Sicer se danes nisem mogla upret kratki voznji k je bil pa tak lep dan za kakrsne koli informacije sem vam zelo hvalezna!

Lep pozdrav pa pazite na svoje male srcke

Katja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Motoristke!!
5.9.2005 20:51:03   
Anonimen
Sama se sicer med nosečnostjo ne bi vozila, ne zaradi tresljajev, temveč zaradi nevarnosti padca. Mislim, da tresljaji niso tako hudi, da bi kaj vplivalo, bi pa rekla, da je v nosečnosti še posebej pomembno, da imaš ledvični pas, da se ne prehladiš, pa tudi da se drugače dobro oblečeš. Edino zelo pazi, da ne padeš in se poškoduješ.

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Motoristke!!
5.9.2005 21:48:51   
Anonimen
Kar uživaj, ker potem dolgo ne boš mogla.. Sama mislim, da se bom tudi vozila, ko bom , saj na začetku, pol pa itak zarad trebuha ne bo šlo (oz. dokler mi bo kombinezon še prav).. Mogoče bi pa le lahko poklicala G pa vprašala-škodilo ne bo!!

lep pozdrav.. mogoče se jutri kje srečamo, ko bo takšno lepo vreme..

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Motoristke!!
5.9.2005 23:27:53   
jagoda
Jaz se ne bi na tvojem mestu. Ziher je ziher. Jaz sem sicer zanosila novembra in sem bila, ko se je začela sezona že prava slončica, ampak se ne bi vozila, tudi če bi zanosila spomladi. Si nikoli ne bi odpustila, če bi bilo slučajno kaj narobe.

Lepo nosečnost!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Motoristke!!
6.9.2005 7:21:30   
chips
Jaz sem zanosila nekje februarja pa me je bilo malce strah se vsedit na motor.Nazadnje sem se peljala marca ali aprila ne vem točno ,sedaj pa kar pogrešam vožnjo.Sem kr mal ljubosumna ko se gre moj kr sam peljat.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Motoristke!!
6.9.2005 8:49:57   
vesna12
Živjo,

Jaz sem se vozila do 7,5 meseca (sem zelo zagrizena motoristka) in mislim, če nimaš nobenih problemov, da brez skrbi. Saj na motorju ni ful velikih tresljajev, če se voziš po normalnih cestah, izogibajta se večjim luknjam, to je vse. Želim ti še veliko lepih sončnih motorističnih dni.

Lp,

Vesna

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Motoristke!!
7.9.2005 13:44:54   
miška1
SEM V 3,5 MESECU IN SEM SE CELO SEZONO PREVOZIL IN SE BOM DOKLER JO NE BO KONEC SAJ TO JE ENA REDKIH STVAR KI SE JE NEBI ODPOVEDALA. GINEKOLOGINJA JE REKLA DA SAMA VOŽNAJ NE ŠKODI, ŠKODLO NAJ BI EDINO TO ČE PADEŠ IN MOREŠ IT NA RENDGEN IN JEMET ZDRAVILA.

LP

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Motoristke!!
7.9.2005 15:28:44   
petruskaL
Tudi jaz sem mnenja, da vožnja ne škodi. U naši klapi je kr neki žensk, ki se že od vedno vozijo z motorji pa so vmes rodile. Če pa padeš iz motorja je pa vprašanje kok še kaj rabiš kakšna zdravila...TAKO DA PREVIDNO!!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?