|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kopanje/tuširanje otroka
30.11.2012 20:36:03   
switmery
lep pozdrav!

imam eno vprašanje in me zanima vaše mnenje oz izkušnje.
imam 11 mesečno hčerkico,do sedaj se je kopala v banjici v kateri je z velikim veseljem čofotala in res uživala v vodi,ker pa se želi ves čas postavljati na noge sem se odločila da jo začnem kopati pod tušem. tu pa je nastala težava ko sem jo postavila na tla in odprla vodo jo je postalo strah,želela je k meni v naročje in je kazala strah. počasi sem jo hotela spoznati z vodo,da sem govorila da je vodica da bomo čofotali,tuš sem ji počasi približala da je probala potipat pa je še vedno gledala zelo prestrašeno in se nikakor ni hotela stuširat,probala bom še dat banjico pod tuš če ji bo mogoče to bolj ''domače''. zanima me če je imela katera mamica tudi tako izkušnjo,ker nekako se bo mogla navadit,nočem pa na silo in grobo ker to ni moj način.
hvala že vnaprej pa če že obstaja taka tema ali temu podobna se iskreno opravicujem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kopanje/tuširanje otroka
30.11.2012 21:10:48   
josephine27
tudi moj je bil sprva malo prestrašen. jaz sem dalala banjico v tuš kabino pa se je potem postopoma navadil tudi na tuširanje. no glave s tušem si še vedno ne mara prat.

_____________________________



(odgovor članu switmery)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kopanje/tuširanje otroka
30.11.2012 21:27:17   
Anonimen
Mi smo tamalo tako navajali na tuš, da sva jo tuširala oba ... en se je pač slekel in šel z njo v naročju pod tuš, tadrugi mu je pa asistiral user posted image ... smo ponovili vse skupaj mogoče 5x potem pa ni bilo problema in je lahko sama stala pod tušem, jaz a sem jo tuširala.

(odgovor članu josephine27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kopanje/tuširanje otroka
4.12.2012 12:18:29   
dreamhorse
Tudi pri nas je bil problem prehod iz banice v tuš... Sčasoma se bo navadila... Ne vem pa, kupijo se nastavki v obliki živalic, pa ne vem, če na pipo ali tudi na tuš... mi sicer nismo uporabljali nič, pač pa lepo počasi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kopanje/tuširanje otroka
4.12.2012 12:39:51   
NeJa88
No, mi smo se začei tuširati pri 3m, ker se je enostavno zvijala v banjici, imela sem občutek, da nimam dovolj prostora da jo sploh dobro umijem in podobno. Od takrat naprej se samo še tuširamo-nekdo gre z njo pod tuš in je v naročju, jo umijem in to je to :) Aja, kej dosti bolših predlogov ne vidim kot so že napisale. Jz bi mogoče poskusila še, da v tuš naliješ tiste 2cm vode, ga posedeš notri in naj tam čofota. Tako se bo navadil, da se umiva v tušu in ne več v banjici, ščasoma pa bo verjetno pustil, da ga tudi stuširaš.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kopanje/tuširanje otroka
4.12.2012 12:40:59   
NeJa88
Oprosti, nisem dobro prebrala... Punčko imaš ;)

(odgovor članu NeJa88)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kopanje/tuširanje otroka
4.12.2012 17:29:34   
nusi
joj, mi smo imeli včeraj eno prigodo user posted image . Kopal se je v banjici, ful užival, ampak naenkrat se banja napolni s sluzjo user posted image , ena od živalic je bila dolgo v predalu in ker je imela še od prej vodo notri je nastala sluz, ki se je v vodi odlepla in priplavala ven user posted image . Kaj mi je ostalo drugega, kot da ga z nažajfano glavo pograbim in vtaknem pod tuš? Najprej jok in dretje, sploh ker sem ga kr zalila čez glavo s tušem (mal tud v strahu, da ne bi dobil kaj pa jaz vem kero bolezen od te nesnage). Pl pa naenkrat vse ok, in to je blo to. Mislim, da bomo začeli uporabljati sedaj kar tuš. Ni pa to noben napotek kako preiti na tuš, sama tega že ne bi naredila, če me ne bi situacija prisilila.

(odgovor članu NeJa88)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kopanje/tuširanje otroka
4.12.2012 17:36:35   
Tippi
Jaz pa teh težav nisem imela. Mi smo jo kopali/tuširali/umivali, včasih na tako nemogočih krajih, v nemogočih razmerah, v čudnih deželah, da je u bistvu že od malega živela kot neka cigančicauser posted image in ni nikoli doživela nobenega strahu. Verjetno ti moja zgodba ne pomaga kaj dosti, želim pa povedati, da je po moje otroka od malega dobro prilagajati na oboje. tako tuš kot banjico. starejši otrok, večji strah. kot pravim, izkušenj s tem nimam, bi pa rekla, da je mogoče kombinacija obojega zate trenutno najboljša varianta. enkrat daš banjico pod tuš, drugič samo tuš. nič na silo, pač pa postopoma, da bo dojela, da je oboje fajn. in slej ko prej bo to dojela. sem ziher. pri drugem otročku, če ga boš kdaj še imela, pa začni takoj prakticirat oboje. ok, ko je novorojenček itak da ne, čeprav smo mi tud takrat že uporabljali čudno metodo umivanja/kopanja user posted image , ampak tam pri treh mesecih pa komot že prakticiraš oboje. tuš in banjico.

< Sporočilo je popravil Tippi -- 4.12.2012 17:37:12 >

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kopanje/tuširanje otroka
4.12.2012 17:43:18   
nusi
ja to sem tudi jaz rekla, pa nisem izvedla. Naš tamal je star 7 mesecev pa je blo včeraj dretje, se je pa hitro vdal, to je pa res.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kopanje/tuširanje otroka
7.12.2012 22:26:03   
carbene
Naša se je pa pri ca. 11 mesecih odločila, da se pri kopanju nikakor ne bo več usedla in jo je bilo že težko skopati v banjici. Prešli smo na tuš, kjer stoji na brisači (eden jo drži, drugi tušira), se malo zvira in uživa. Zdaj (15 mesecev) tako z veseljem lovi vodo v usta direktno iz ročke. user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Za družine BREZPLAČNO (od 15. do 22. maja)
Na pobudo ZPMS bo kar 40 muzejev in galerij po vsej Sloveniji, v tednu družin, med 15 in 22. majem 2024 (ali pa na določ...
BLOG: Pridružila sem se gibanju Free ziza
Če bi sama vsakič, ko sem dobila butasto vprašanje, povezano z dojenjem, zaslužila, bi danes imela že ... hm, morda nove...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?