|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   porodniška mamice študentke
19.9.2005 15:50:27   
violonchelo
S punco decembra pričakujeva otroka, oba še redno študirava pa naju zanima kakšne so prednosti, in če sploh lahko vzame porodniško njena mama.

Hvala, hvala, hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   porodniška mamice študentke
19.9.2005 15:55:11   
želva
Poglej na stran Centra za socialno delo, kjer najdeš vse informacije.

(odgovor članu violonchelo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   porodniška mamice študentke
19.9.2005 16:31:12   
Abby
Ne more. Porodniško lahko koristi mati ali oče otroka, ki se je rodil. Če je mati študentka, mož pa zaposlen, ne more on vzeti porodniške. Lahko se prenese na tretjo os. (npr. babico), če mati umre, in bo za otroka skrbela ta oseba.
Osebno pa sem mnenja, da bi tale dvotedenski dopust moral biti prenosljiv na babico, ker je meni moja mama bila v veliko večjo pomoč. Tako da povsem razumem.

(odgovor članu violonchelo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   porodniška mamice študentke
19.9.2005 16:57:32   
Anja**
Mama porodniske ne more vzet. Upravicena sta do republiske stipendije, starsevsekga dodatka in otroskega dodatka. Ce pa ne delata nic preko studentskega servisa pa mogoce se socialne pomoci.

(odgovor članu violonchelo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   porodniška mamice študentke
19.9.2005 21:12:31   
Kety
Jaz sem študentka in mamica 1 mesečnega sinčka! Moj mož je zaposlen! Porodniška je sestavljena iz 105 dni porodniške, ki pripada le mami in 260 dni, ki jih lahko koristi tudi oče. Ker sem jaz študentka, mi porodniški dopust ne pripada in tako lahko moj mož začne z dopustom za varstvo in nego (260 dni) 78. dan po rojstvu otroka, poleg tega pa mu pripada še očetovski dopust (15 koledarskih dni). Ne vem pa kako je, če sta oba študenta. Najbolje bo, da se gresta osebno pomenit na pristojni CSD, vama bodo vse razložili. Vsaj meni so!!

Lp Kety

(odgovor članu violonchelo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...




Nakupovanje
Ela123

Ali radi nakupujete?

Da (73%)

Ne (27%)


Število vseh glasov: 290

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!