|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Aerobika in dojenje
28.9.2005 22:25:32   
petri85
Živjo punce!

Po porodu mi je ostalo še kar nekaj odvečnih kilogramovuser posted image , zato želim pričeti z aerobiko. Moj sinko je star 6 tednov in ga pretežno dojim. Ali lahko aerobika kaj vpliva na dojenje?

Hvala za odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Aerobika in dojenje
28.9.2005 22:34:39   
Aleksandrin
Se hecaš, al kaj?

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Aerobika in dojenje
28.9.2005 22:39:09   
Majdi
jaz tudi moram odstranit nekaj odvečnih kg bom pa še kak mesec počakala tako da bom lahko več dojila. bomo kilce kasneje dajali dol

(odgovor članu Aleksandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Aerobika in dojenje
1.10.2005 9:40:37   
urskas
Tudi jaz sem po 6 tednih potrebovala telovadbo. Pa ne zaradi kilogramov ampak zaradi občutka, da lahko nekaj naredim zase. pa se ni obneslo. Ne le da je to še prakmalu, tudi dojenje je "napor" za telo. če hočeš da boš imela dovolj mleka, ne pretiravaj s telovadbo. meni je že enourni popoldanski sprehod povzročil pomanjkanje mleka zvečer.
No po dobrih treh mesecih se proizvodnja mleka normalizira in takrat lahko začneš tudi z močnejšo telovadbo. Še vedno pa je bistveno dovolj tekočine in velika mera počitka.


(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Aerobika in dojenje
1.10.2005 20:12:51   
Janika
V času dojenja, aerobika, ja ne vem no, kot pravi urskas bo kar držalo. Je pa še en faktor med vadbo nastaja v mišicah kislina kot posledica izgorevanja ogljikovih hidratov, ki povzroča muskelfiber pri začetnikih. Nastaja tudi pri treniranih vendar v manjših količinah in trenirana oseba je ne čuti več. Kislina prehaja v mleko.

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Aerobika in dojenje
4.10.2005 16:22:50   
petri85
Hvala lepa za vaše odgovore in mnenja!
....torej, bomo še malo počakali z aerobiko!


Lep pozdrav!

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Aerobika in dojenje
4.10.2005 16:55:43   
Maxica
Jaz sem z aerobiko enkrat tedensko začela dva meseca po porodu. Nikoli ni bilo problema z dojenjem, svetujem ti edino kakšen fajn modrček, saj so prsa takrat še precej težkauser posted image . Drugače pa kr pojdi, če ti paše. Jaz sem o tem vprašala tudi ginekologa, pa je rekel, da ni panike.

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Aerobika in dojenje
7.10.2005 9:48:51   
Anonimen
Še moja izkušnja. po porodu (moj tretji otrok) sem se počutila fantastično (no, če odmislim majčkeno boleče "šivčke") in zelo hitro se je v meni spet zbudi želja po gibanju. 5 tednov po porordu sem začela s spiningom za nosčnice (vadba na sobnih kolesih), vendar mi je bilo to že po dveh tednih premalo. Tako sem začela s svojo normalno, zelo intenzivno aerobno vadbo 3 krat tedensko in kljub uspešno dojila do 7 meseca. Bistveno je, da imaš dober, empak res zelo dober modrček, ki krepko drži polne dojke in da ogromno piješ in dovolj ješ.
Pri meni ni šlo za izgubo kilogramov, ker sem bila prej presuha, kot obratno, ampak res za gromozansko potrebo po gibanju in željo po kondiciji in "fit" počutju. Res je, da sem morala jest gromozanske količine hrane, da sem dobila not vse kalorije, ki mi jih je vzelo dojenje in šport, ampak počutila sem se super! In se še vednouser posted image
Pozdravčke, Nojči

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





12 imen z močnim pomenom
To je 12 imen – 6 fantovskih in 6 dekliških, ki nosijo močen pomen.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?