|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   podiranje kupčka ponoči
20.9.2005 20:35:34   
sončnica14
Zanima me, ali podirate kupček po nočnem hranjenju in ali ga vaš dojenček podre.

Jaz ga vedno poskušam podreti, ampak naš fantek ob koncu hranjenja že spi in potem noče podreti kupčka. Ponavadi ga po enih 10 minutah položim v posteljico, kljub temu da ni podrl kupčka. Tole podiranje je prav naporno, sploh ker je ponavadi neuspešno.

Podojim ga v leže, potem pa ga prestavim v posteljico zraven.   
Neposredna povezava do sporočila: 1
   podiranje kupčka ponoči
20.9.2005 20:37:29   
Naja31
Mi ponoci nikoli ne podiramo kupcka, ker med dojenjem vedno zaspi. Vcasih ga podre, ko ga obrnem na trebuscek, ali ce ne zaspi med dojenjem in ga moram na rokah uspavati.
eE pa res, da nikoli nismo imeli zaradi tega vecjih tezav. Nekatere dojencke full matra ce ne pdorejo kupcek.

(odgovor članu sončnica14)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   podiranje kupčka ponoči
20.9.2005 20:39:22   
mika
Po treh mesecih midve nisva več podirale kupčkov ponoči, ker je zaspala. Podrla pa je kupček zjutraj, ko se je zbudila in to konkretnega .
Če nima težav s krči, potem je ok
LP, mIka

(odgovor članu sončnica14)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   podiranje kupčka ponoči
20.9.2005 20:41:32   
anitaz
mi nikoli nismo podirali kupčka ponoči,ker vedno spi oz,. zaspi.po hranjenju jo položim v postelco in včasih zjutraj podre kupček.

(odgovor članu sončnica14)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   podiranje kupčka ponoči
21.9.2005 8:21:26   
simona2
ravno sem hotela že odpreti novo temo o tem vprašanju, ko sem opazila, da nisem edina, ki jo to skrbi. Tudi jaz ponoči ne podiram kupčka, saj Maša zaspi ob dojenju. Če gremo podirat kupčka, pa se obvezno zbudi, zato sem ponavadi ful zmedena kaj narediti. Zelo sem vesela, če sma podrekupčka, kar tako, ker vem, da jo potem nič ne tišči in da lahko spi.

Še vedno pa ne vem ali je to OK ali ne, da ne podiramo kupčkov ponoči.

(odgovor članu sončnica14)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   podiranje kupčka ponoči
21.9.2005 8:39:14   
Špacka

Če je zaspala ob flaški, nikoli nisem podirala kupčka, ker se je zbudila, potem pa ni hotela zaspati...drugače sem pa podirala kupčka.
Ni pa imela nobenih problemov, če je pa začela stokati, sem jo pa dvignila in je takoj podrla kupčka.


(odgovor članu sončnica14)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   podiranje kupčka ponoči
21.9.2005 9:29:45   
Anonimen
Če ni potrebe oz. otrok ne polica ali nima težav, potem ni treba. Drugače je pa dobro, da ga malo položiš vodoravno pa spet dvigneš, pa spet vodoravno, pa spet dvigneš. Ampak na iziiiii, se razume, ha, ha. Midva sva kmalu nehala podirat kupčke, ker ni bilo potrebe.

(odgovor članu sončnica14)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   podiranje kupčka ponoči
21.9.2005 13:46:33   
Grascakinja
Poskusite podret kupček vmes, ko še ne spi, recimo ko zamenjate stran dojenja in potem pustite, da na drugi dojki zaspi brez podiranja kupčka. Ker navadno se ravno na začetku dojenja najedo največ zraka - huda lahkota in hlastanje, na drugi dojki pa bolj umirjeno sesajo in manj hlastajo, pa jih bo tudi manj tiščalo, čeprav kupčka potem več ne podrete.

(odgovor članu sončnica14)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   podiranje kupčka ponoči
21.9.2005 14:13:36   
Jessy
Joj, če bi jaz ponoči menjavala dojki pri hranjenju, mi ne bi nič pojedla. Ko enkrat spusti dojko je sploh ne išče več in že spi naprej, tako da fino pazim, da je vsaj 10 minut v njenih ustih.

Jaz jo tudi, če mi zaspi, dvignem in jo malce potapkam po ritki, vendar po minuti ali dveh odneham. Včasih ga podere tudi če že spi, največkrat pa ne, pa jo kar lepo na bok dam spat, pa je - če bi slučajno kaj polivala ali bruhnila. Itak se potem sama skobaca, da kmalu leži na hrbtu.

(odgovor članu sončnica14)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   podiranje kupčka ponoči
21.9.2005 16:24:30   
Sofi
Jessy,pri nas je popolnoma enako.

Podnevi se trudiva podreti kupčka tudi 15 minut, če je potrebno, ponoči pa maksimalno 1-2 minuti, pa še ti se tako vlečeta. Res pa je, da ga ponoči krči nič ne matrajo, podnevi pa...

LP

(odgovor članu sončnica14)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?