|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Klomifen-kaj to pomeni?
20.10.2005 14:44:19   
Anonimen
OJla! Spet tukaj tista, ko nima svojega nicka, sem pa teja! Ce ste brale temo nosecnost, zup.dam...,anonimni....! Pozdravljam tudi vse punce, ki se trudite zanosit, pa ne gre in ne gre! Men pomaga tale forum, da zdrzim!
PROBLEM:KOT ŽE NEKATERE VESTE, ZE 3 MES. JEMLJEM KLOMIFEN IN DABROSTON! TA MESEC JE BILO VSE DRUGACE! PRVA 2 MESECA SEMuser posted image SPRAVILA NA 30 DNI C. PRVI MESEC SEM JO IMELA 16. POTEM DRUGI 14, TA MESEC PA 13. S TEM , DA ME SKRBI, KER SEM VEDNO IMELA BOLECE, MOCNEuser posted image , TA DVA MESECA PA NITI NE TOLIKO, PA VEDNO SO TRAJALE TAM DO 7 DNI, TA DVA MESECA PA JEMLJEM DABROSTON IN KLOMIFEN PA TRAJA LE 4-5 DNI! NO, TA MESEC (3 MES.) PA SPET BOLECA KO HUDIC, MOCNA OD 3 DNEVA(PONAVADI 2 DAN), IN TRAJALA JE DO DANES! KLOMIFEN PA JEMLJEM ZE 3 DNI! AJA PA SE TO:TISTI DAN(5DAN) KO SEM ZAČELA JEMATI KLOMIFEN ZE user posted image  SKORAJ NI BILO VEC, KO SEM GA VZELA ZJUTRAJ, PA JE SPET PRTEKL! a NI TO CUDNO! A JE IMELA KATERA PODOBNE PROBLEME! DA JE MISLILA DA SE JI JEuser posted image POPRAVILA Z DABROSTONOM , POTEM PA SPET STARA PESEM! bolj cudn je tole napisan- UPAM DA RAZUMETE KAJ HOCEM POVEDAT IN VPRASAT!
OK. IMEJTE SE LEPO, DELAJTE NA TEM DA BOMO CIMPREJ ZIBALE IN NE OBUPAT! CAO          TEJA, ANONIMNA, ZUP. DAM....
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Klomifen-kaj to pomeni?
20.10.2005 15:36:25   
ana25
Živjo,

Lahko ti povem, da je tudi pri meni vse nekaj čudno, jaz ne vem al je to normalno al ni, sem tud na klomifenu in ko ga jem se mi zdi da je malo bolje, sem pa imela ta mesec,ko sem začela s klomifenom enako situacijo kot ti. Jaz ga jemlejm od 3-8 dan in ko sem že 3  dan ni bilo nič, pol se je še mal usulo 4 dan, peti in šesti pa samo če čisto malo. Sedaj pa je ok. Ne vem ali je to prav, ko jaz to omenim moji g reče, da smo različni in da je to ok.

Upam, da sem ti kaj pomagala.

Lepo se imej, pa sej bomo enkrat user posted image , pa neki časa ne bomo imele težav:):)


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?