|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rdeči fleki po obrazu takoj po hranjenju z ri...
22.10.2005 21:09:45   
Minki
Nejc že dva tedna okuša gosto hrano. Do šestega meseca pa je bil pono dojen. Torej, dva tedna mu poleg zelenjava ali sadja opoldne, zjutraj in zvečer ponudim prilagojeno mleko Aptamil 1 in riževe kosmiče ALNATURA (bio proizvod brez blutena, konzervansov, sladil - kupljeno v DM). Na začetku ni bilo nobene reakcije, sedaj pa se že med hranjenjem na mestih kjer kašica pride v stik s kožo pojavijo rdeči fleki, ki zgledajo kakor piki komarja (majhna izboklinica na sredini je svetlejše barve), čez kakšne 15 minut pa še flekci po celem obrazu. Celotna reakcija traja približno eno uro, po eni uri je koža zopet čista.
Zanima me če se je še katera srečala s tako reakcijo? Kaj mi svetujete? Ali je to alergija?user posted image

Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rdeči fleki po obrazu takoj po hranjenju ...
22.10.2005 22:47:55   
jazz
Poskusi si izčrpati svoje mleko in mu vmešaj kosmiče! Bi rekla da bi lahko prej bilo od aptamila...vsekakor pa a ni za po šestem mesecu aptamil 2 ali 3?

_____________________________

Lep pozdrav! K

(odgovor članu Minki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Rdeči fleki po obrazu takoj po hranjenju ...
23.10.2005 12:21:12   
tiktak
Pri nas je bilo podobno. Zvečer sem ji dala od Milupe rižev gres, ki že vsebuje prilagojeno mleko-Aptamil in se ga meša z vodo. Potem drug dan rdeči flekci in hrapava koža. Jaz sem ji hkrati začela dajati malo sadja in sem mislila, da je to krivo. Potem pa mi je le kapnilo, da je mogoče kriv Aptamil in sem ga prenehala dajati in je spet O.k.user posted image

(odgovor članu Minki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Rdeči fleki po obrazu takoj po hranjenju ...
23.10.2005 20:41:50   
Minki
Aptamil 1 sem dala, ker sem ga imela še od prej zaprt zavojček. Danes pa sem poskusila z Beba mlekom in ista pesem. Pa tudi Rižlino in Aptamil se ni obneslo. Bom poklicala jutri v ZD, da vidimo če kaj vejo svetovat. 

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Rdeči fleki po obrazu takoj po hranjenju ...
23.10.2005 21:05:59   
KODA
Naš tamal ima alergijo na mleko.Ko pride v stik z mlekom postane okoli ust rdeč in flekast kot klovn.Pa ko so mu v vrtcu dali za zajtrk marmelado je prav tako postal pikast in flekast.Riževi izdelki ne bi smeli škoditi.Škodijo lahko prikriti alergeni ali lahko pride do navskrižne reakcije.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Minki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Rdeči fleki po obrazu takoj po hranjenju ...
24.10.2005 19:29:06   
Minki
Bila sva pri pediatrinji. Pravi, da ni nič hudega in da naj probam z Novolacom. PRavkar preiskušeno in Nejc ima manj, a še vedno fleke po obrazu kot bi ga nekdo s koprivo. user posted image

(odgovor članu Minki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?