|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Endometrioza, klomifen ...
3.11.2005 11:08:55   
anabanana
Ciao punce, že v napre se opravičujem, če bom postavljala neumna vprašanja, ampak sem totalna začetnica. No da začnem na začetku:
Pred dobrim mesecem so mi z laparoskopijo diagnosticirali dokaj zafrknjeno endometriozo (v trebuhu je bilo že vse zlepljeno in bljak...), nekaj so "popravili", trenutno se zdravim z Danovalom, sledi pa še ena operacija in potem naj bi bila ok. G mi je rekel, da ko pošlihtava stvari v mojem trebuhu grem direkt na Klomifen, da zanosim, ne bomo niti probali brez in če v roku 6-12 mes ne zanosim gremo direkt na umetno oploditev.


_____________________________

krepat ma ne molat
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Endometrioza, klomifen ...
3.11.2005 11:13:06   
anabanana
Po nesreči sem že poslala ... hotela pa sem vprašati, če ima katera podobne izkušnje, ker vidim, da se vi ful razumete. Kako (točno) izgleda umetna oploditev in ali se temu reče IVF? user posted image
Res, ful me je sram, da sprašujem takšne, ampak ...

p.s.
Moj partner že ima dva otroka iz prejšnjega zakona, tako, da mu verjetno ne bo treba delat spermiograma ?


_____________________________

krepat ma ne molat

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Endometrioza, klomifen ...
3.11.2005 13:01:13   
Mijavček
Ojla,

sploh ne sprašuješ neumnosti; seveda ne moremo vsi vse vedet in roko na srce, raje bi videla, da ne vem vsega tega, ampak na žalost je tako.
Tudi jaz imam endometrizo oz. so mi jo maja odstranili, torej sem jo imela. jah, ni fajn zadeva, ni fajn. Ampak čeprav malo po ovinkih, bomo že prišli do naših user posted image
Naju na žalost niso takoj dali na Klomifen, meni je G rekla, da naj poskušava 6 mesecev in potem gremo dalje, no to bo pa vsak čas.
IVF pomeni "in vitro fertilizacija", kar dejansko je oploditev v epruvetki oz. pogovorno umetna oploditev. So pa tudi še nekateri drugi postopki umetne oploditve z drugimi kraticami (ISCI, IUI,...).
Da ne bom neki na pamet govorila; kako točno poteka IVF, ti bo najbolje odgovorila kakšna, ki je že v postopku ali je bila. Spermiogram pa milsim, da mora partner vseeno opraviti, ker je tak pač postopek pred umetno, nisem pa ziher.
Srečno!

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Endometrioza, klomifen ...
3.11.2005 19:33:30   
PBJ
Ja, endometrioza res zna bit prav zapletena bolezen... Jaz sem zanosila leto in pol po operaciji zaradi endometrioze, ki je bila kar močno razvita.

Bo uspelo, sigurno user posted image

_____________________________

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?