|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Aptamil AR-nekaj vprašanj!
12.10.2005 8:38:02   
riki
Lep sončen pozdrav. Obračam se na vse iste, ki uporabljate, ali pa ste uporabljale Aptamil AR. Naš Tristan po njem res nič ne polivauser posted image user posted image user posted image (prej je bilo polivanje abnormalno), ima pa takšne prdceuser posted image , da sploh ne morem verjet, da lahko tako majhen otrok takšne rafale ven spravi in mislim, da ga kar malo zvija. Kaj bi pomagalo proti temu? Dajem mu Hippov komarčkov čaj, pa se mi ne zdi, da bi ravno kaj pomagal? Zdaj pa drugo vprašanje. Kje kupujete Aptamil AR-v lekarni je namreč nemarno drag, 4600 SIT za en teden, NORO. Gledala sem v Dm, pa ga zgleda nimajo, glede Millerja pane vem. Ali katera ve, kakšne so cene v Kolinskini trgovini v Lj? Slišala sem, da naj bi bil tam najugodnejši. Hvala vsem Riki in Tristan

_____________________________

T. R. I. S. T. A. N.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Aptamil AR-nekaj vprašanj!
12.10.2005 9:13:33   
usa
Hoj
Jaz ti svetujem da ga greš res iskati v mullerja kajti tam je cena 2650.Mi pri 8 mesecih ga še kar pijemo.Če bi ga nabavljala v lekarni bi bankrotirala.
lp

_____________________________

ČE ŽELIMO POSTATI VELIKI,
MORAMO BITI SKROMNI.


(odgovor članu riki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Aptamil AR-nekaj vprašanj!
12.10.2005 9:20:09   
jazz
Mi ga imamo še sedaj. Cene so res bedasto različne in v lekarni ga kupimo ko res nimamo časa ga iti iskati kam drugam. Recimo v Žalski lekarni je 4.800! V baby centru v Celju je 4.500 mislim da. Najbolj se ga splača kupiti v Mulerju, tam je cena 2630!!! Meni ga prinese sestra ki študira v Ljubljani in se res splača. Glede zvijanja in punkanja pa ni kaj narediti, saj po drugih mlekih tudi to izvajajo. Važno je, da obstane mleko v želodčku. Fora pa je, da je pri nas tudi boljše ampak še vedno imamo probleme...smo že na gosti hrani, pa se mu še vedno kakšen košček postavi pokonci in gre potem celo kosilo ven, pa smo stari 10 mesecev. Bo že bolje!

_____________________________

Lep pozdrav! K

(odgovor članu riki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Aptamil AR-nekaj vprašanj!
12.10.2005 9:23:11   
riki
Helo. Najlepša ti hvala. Zdaj sem na forumu prebrala, da naj bi po tistem iz Millerja spet začei polivat, da je drugačen od tistega v lekarni. Meni se to zdi malo čudno, ker je tisti iz lekarne prav tako nemški kot pa tisti iz Millerja, ki imajo direkten uvoz iz Nemčije.user posted image user posted image . Pri tebi po Millerjevem tudi ni nič polival? Malo se bojim, ker mi zdaj res nič več ne poliva, prej pa je bilo to že abnormalno.

_____________________________

T. R. I. S. T. A. N.

(odgovor članu riki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Aptamil AR-nekaj vprašanj!
12.10.2005 9:29:41   
usa
muller in lekarna imata isto robo samo da za lekarne nabavlja kolinska muller je pa direktni uvozik.meni ni polivala po aptamilu AR kupljenega v mullerju.user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil usa -- 12.10.2005 9:34:29 >


_____________________________

ČE ŽELIMO POSTATI VELIKI,
MORAMO BITI SKROMNI.


(odgovor članu riki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Aptamil AR-nekaj vprašanj!
12.10.2005 13:10:48   
jazz
Meni se ne zdi nič drugačen in ga lepo pijemo naprej. Lahko pa dodaš kakšno merico grisolina ali podobno varianto primerno starosti dojenčka, kar ga bo še dodatno zgostilo. Problem s polivanjem pa verjetno ne bo čisto poniknil, se vam bo še vedno kdaj zgodilo, sploh če ne bo podrl takoj kupčka!

_____________________________

Lep pozdrav! K

(odgovor članu riki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Aptamil AR-nekaj vprašanj!
18.11.2005 9:53:11   
žužu
v kolinski je 3600, tako da se ga najbolj splača kupovat v millerju.

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako otroku izberemo priimek?
Priimek otroka morata starša izbrati sporazumno in ga najkasneje v 30-tih dneh po rojstvu prijaviti na katerikoli upravn...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?