|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dojenje in 6mesečniki
24.12.2005 0:22:11   
rozi81
Punce zanima me ali je to normalno da se 6 mesečni otrok še kar naprej doji ponoči. Vsi mi pravijo zdaj bi pa že morala prespati nočuser posted image  ampak moja se ne da. se zgodi da mi je tudi na dve uri, se pa zgodi da imam tudi 5 ur mir. Samo to je tako malokrat da lahko rečm da je večkrat tisto po dve uri. S tem da naša punca poje pred spanjem mlečno kašico, pa zaradi tega nič dlje ne zdrži.


Hvala za odgovore.

Lp S
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dojenje in 6mesečniki
24.12.2005 0:33:33   
lelaval
Otroci si, ko odraščajo, tudi ritem spanja spreminjajo. Moja je od začetka spala celo noč, sedaj pa se mi zadnji mesec tudi zbuja na 3 ure, ali pa takoj, ko jo dam v nejeno posteljico user posted image   Stara je 6 mesecev in se tudi samo dojiva - komaj sva začeli z uvajanjem goste hrane.
Sicer pa se ne sekiraj za mnenja drugih, kajti vsak otrok je individum zase in ima svoje potrebe. Jaz se ne oziram na to, če mi katera reče, da bi pri tej in tej starosti MORAL otrok to in to že počet.

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dojenje in 6mesečniki
24.12.2005 7:24:43   
April
moj se še pri osmih mesecih doji ponoči, približno dvakrat.

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Dojenje in 6mesečniki
24.12.2005 7:34:50   
mimica
tudi moj se še doji ponoči in to po novem kar dvakrat. star pa je sedem mesecev. Imamo že dva gosta obroka, pa še vseeno ni boljše.Sem mislila, da zaradi tega, ker je zvečer vseeno lačen ali pa da imam manj mleka in sem mu včeraj dala dodatek, pa je bilo stanje nespremenjeno. buja se na cca. tri ure. Je pa že prespal celo noč ali pa se je dojil le enkra. aja, pa glasno protestira, če ne dobi za jest.Sedaj pa še dobiva zobke in je res pravi tečko tako da zgleda da bo še kar nekaj noči neprespanih.

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Dojenje in 6mesečniki
24.12.2005 8:25:21   
mika
Pri mojiuser posted image  je bilo to normalno. Sedaj ko je stara 1 leto se zbudi ob 4 in ob 6 zjutraj in se doji.

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Dojenje in 6mesečniki
24.12.2005 12:27:26   
Katrin
Ne oziraj se na mnenja drugih! Otrok je tvoj in seveda je normalno, da se zbuja. Le redki srečneži pri tej starosti prespijo celo noč.

lp user posted image

_____________________________

Be the Peace and Harmony you desire...



(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Dojenje in 6mesečniki
25.12.2005 22:03:11   
Alina_alin
Tudi jaz kasiram te opazke, da bi morali spati že celo noč. Pa ne spimo. Pa kaj naj zdaj? Mi gre ful na jetra, ko mi teži kdo s tem. Smo spali že parkrat tudi do 4-5 h brez bujenja. Zdaj pa  spet prva runda okrog 2.ure, potem 4.ure, nato pa 6.ure. Sem tudi mislila, da ko bo gosta hrana, da bo manj bujenj. Pa nič boljše, zadnjih 14.dni se torej zbudi 2-3 krat na noč in ima že 2 obroka. Pred tem je imela recimo 1 obrok in je spala, kot sem napisala, skupaj  do 4-5h brez bujenja.
Tudi kašice nič ne pomagajo pred spanjem. Dajem pa že od vsega začetka zvečer flaško (premalo mleka), ostalo dojim. Tak da vem da je sigurno sita, pa vseeno ne spi celo noč.



(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Dojenje in 6mesečniki
25.12.2005 22:25:53   
eva1
Mismo se tudi pri 6 mesecih dojili ponoči, pa pri 8 tut še večkrat kot pri 6-ih! Potem pa sem počasi imela dosti zbujanja po 5x na noč, pa sem ga prestavila v svojo sobo in začela z odvajanjem dojenja ponoči-prvo noč se je zbudil 1x, drugo ob 6h zjutraj, nato podoj in spanja naprej do 8h! Potem čez kašne 14 dni je preskočil še dojenje ob 6h in spal od 20h-8h brez zbujanja! Potem pri 9 mesecih se sploh ni več hotel zjutraj dojiti...čez kašne 5 dni sem pa še zvečer dala čaj in tako je zaspal in sva končala z dojenjem! Sedaj mi smi od 20h-8h, jaz pa sem končno naspana-čeprav mi je še sedaj žal, da sva se nehala dojiti, a po drugi starni sem vesela, ker je šlo tako gladko! Ko pa vidim sestro ko doji, pa si prov mislim, joj kje so ti časi, ko se je mali takole priklopil nameuser posted image ...

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Dojenje in 6mesečniki
26.12.2005 14:56:46   
Lejči
pri nas se user posted image pri 8 mesecih doji 1-2 krat na noč. pri 6 se je pa 2-3.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Dojenje in 6mesečniki
29.12.2005 14:13:26   
blazka
Sicer malo pozen odgovor a vseeno.

Naš mali bo 9.1. star 7 mesecev, pa se tudi zbudi ponoči, po novem spet ob treh, pa spi do šestih in je potem kot nov. Pa je včasih že spal do 8ih. Zvečer mu dam mlečno kašico, pa zgleda da ga ne nasiti več tako kot od začetka. Ko smo začeli s kašicam je spal do 6ih. Zgleda, da bo treba počasi na zrezke zvečer prešaltatuser posted image user posted image .

Lp

(odgovor članu Lejči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Dojenje in 6mesečniki
29.12.2005 14:16:27   
blazka
Še nekej.

Eva, kako sta se pa odvajala od dojenja ponoči? Me za kasnej zanima. Naš mali že zdaj spi v svoji sobi, pa si ne predstavljam, kako ga bom ponoči prepričala, naj kar nazaj zaspi, da ne bo več dobil joške. Dude ne mara, nad flaško pa tudi ni preveč navdušen.
Kakšen nasvet bi ful prav prišel!!!!

(odgovor članu blazka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Dojenje in 6mesečniki
29.12.2005 14:37:37   
petraz
Midva se še vedno dojiva ponoči, Anže pa je sedaj star sedem mesecev.user posted image

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako otroku izberemo priimek?
Priimek otroka morata starša izbrati sporazumno in ga najkasneje v 30-tih dneh po rojstvu prijaviti na katerikoli upravn...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?