|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Menogon
1.2.2006 23:25:03   
*Karmen*
Drage soborke! Toliko vas piše na tem forumu. In toliko zanimivih tem imate, da je branje vaših sporočil zame postalo že kar vsakodnevno prijetno opravilo user posted image . Ko sem prvič prijadrala na ta forum sem bila totalen laik. Z vašo pomočjo sem izvedela marsikaj kar ti zdravniki raje zamolčijo ali pa pozabijo povedati. Moje življenje se je s pomočjo vseh vas spremenilo iz neprijetnega čakanja v prijetne mesece pričakovanja.

Rada pa bi vam zastavila še eno vprašanje. Ne vem ali sem  na forumu to temo spregledala ali pa o tem res ni še nobena spraševala. Začela sem s postopkom IVF in od ponedeljka dobivam vsak dan po dve dozi injekcij MENOGON. Veliko se jih pritožuje nad stranskimi učinki hormonskih injekcij zato sem zelo prestrašena. Ali tudi katera od vas dobiva enake injekcije? Prosim napišite mi kaj lahko ob jemanju le-teh pričakujemuser posted image . Zaenkrat imam že tri dni rahel glavobol, malce se mi vrti in cele dneve bi samo spala.

Pa še nekaj. Zdravnik mi je predpisal jemanje injekcij šest dni. Nato moram priti na UZ. Koliko časa po UZ bom imela punkcijo? Tako, mislim, da sem vprašala vse kar me je zanimalo, vam sem pa spet dala delo. Ampak ob tako prijetnem kramljanju z vsemi vami je vse lažje preboleti.  Čudovite ste, punceuser posted image . Upam, da bomo vse, ki zdaj prijetno kramljamo na teh straneh kmalu tarnale, da ves svoj čas porabimo le za naše user posted image . Pozdravček!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Menogon
2.2.2006 9:45:45   
GoYa
Pozdravljena,

jaz sem sedaj v zadnjem postopku imela Menogon (3 ampule), pa nisem imela nekih hujših stranskih učinkov.
Prej, ob jemanju Gonala pa sem tudi jaz imela glavobole.

To je čist normalno. Lahko se ti bo pojavilo tudi špikanje, napetost v trebuhu, mogoče tudi kaj slabosti.

Na punkcijo lahko računaš približno 14. dan ciklusa. Kot bi imela sicer ovulacijo. Če folikli ne bojo dovolj veliki, se s stimulacijo nadaljuje in je punkcija kakšen dan kasneje. Jaz sem ob dveh čisto identičnih terapijah, odreagirala tako različno, tako da ni pravila.

Pa srečno!

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Menogon
2.2.2006 15:52:18   
*Karmen*
GoYa, ravno danes se je ta moj rahel glavobol razlezel v veliko migreno z bruhanjem in vsemi ostalimi dodatki, ki pašejo k njej. Ampak imaš prav. Razen glavobola in zaspanosti res ne čutim kakih večjih sprememb. Ker sem se ustrašila sem poklicala svojega G. Rekel mi je, da po teh injekcijah ravno zelo močnih glavobolov ne bi smelo biti, razen, če sem migrenske napade imela že prej. No, pa smo tam. Mene so migrene dajale že prej (če ne drugače pa vsak mesec pred user posted image ). Tako, da bom kar stisnila zobe. Vzela sem dva dni dopusta in ta dva dni si bom vzela zase, za svojga user posted image  in za vse vas. Tisočkrat hvala  za odgovor, GoYa. Zelo si me potolažila. LP

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?