|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   srčne težave-kaj naj storim
4.2.2006 8:35:55   
artista7
Po pari dneh se obračam na vas. Prosim vas za iskren odgovor, kaj naj k vsem skupaj storim. No, da začnem.
user posted image
Kot vidite tudi midva s fantom nisva 100%. Zadnji čas sva se veliko prepirala, večinoma zaradi nepotrebnih malenkosti. Vseeno mi je vsakič rekel, da me ljubi in da me ima rad, ne glede na vse. Nazadnje je med grdimi rečmi iz mojih ust padla tudi ta, da je tak kot njegova mati (kar mi je potrdil njegov oče, samo moj tega na žive in mrtve noče slišati in je zanj to najhujša žaljivka). Za nameček sem ves čas vedela, da ga peca neka sodelavka iz službe. Non stop je bila v njegovi bližini, pogruntala sem takrat, ko je bila pri nama enkrat in so meni letele izjave, da kako je meni fajn, kako bi bila ona na mojem mestu, da kako imam dobrega tipa, skoz zijala po njemu. Enkrat sem prišla na obisk k njemu v službo; kamor je šel on, je šla ona za njim, pa čeprav je njena smena že minila.

Vsakič mi je fant rekel, da ni zaljubljen vanjo, da mu niso všeč pobarvane ženske in kaj mu je všeč na meni ter zakaj ljubi mene.

Zadnjič sem slučajno po prepiru, ko je rekel, da rabi čas, šla pogledat v njegov mobi, nekaj mi je govorilo, da je nekaj narobe, nisem mogla, da ne bi pogledala, pa čeprav vem, da je to grdo. In prvi je bil njen sms, kako bi ga prekrila s poljubi itd. Sem znorela. On je ostal trezen, mi povedal, da ni spal z njo, niti se poljubljal in na koncu dostavil: 'kaj me bilo tega treba.'

Zvečer je prišel domov, malo sva se stisnila skupaj, se malo pogovarjala, potem objeta zaspala. Zjutraj me je stiskal k sebi, ko da je zadnji dan na svetu. Potem sem se hotela še pogovoriti, a on ni hotel, je rekel, da se bova spet sprla in da tega noče.
Včeraj je predčasno odšel domov k staršem. Rekel je, da se krčevito opiram nanj, da bi sedaj vse naredila zanj  in hkrati, da me ima rad, da sem  mu lepa.. Pa je vseeno šel. Potem me je še poklical, mi poslal mail, dogovorila sva se, da rabiva čas, da se zamisliva glede najinih problemov, da se da z ljubeznijo in potrpljenjem mnogo rešiti in da se potem v nedeljo pogovoriva. Jaz sem bila že popolnoma skulirana. Potem sem nekaj pospravljela, vzamem v roke en ful lep zvezek.. in na zadnji strani: kaj je njej všeč, kaj ji je sexy. Njene slikice, kje vse bi onadva seksala, besede, kaj vse bi mu delala..
Meni se je spet porušil svet. Celo noč nisem spala dobro. Ne vem, kaj je zdaj to, je tip naredil neumnost, ker sem težila, čeravno se stvar vleče že od novembra in čeravno jo je dol vrgel iz messengerja, jo blokiral..? Ali pa ni naredil nič, da je ostalo samo pri pogovoru..?
Po drugi strani sem imela še občutek, da moj tip sam ne ve, kaj bi rad. Večkrat mi je rekel, da me ne bo in da me ni prevaral.
Kaj naj torej storim- naj pustim stvari pri miru do jutri ali naj odgovarjam, če me bo klical? Kako se naj pomirim? Res sem mislila, da bo vse še dobro.. ampak tale stvar me je znervirala do konca..
Ne morem več..user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil artista7 -- 4.2.2006 8:41:45 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: srčne težave-kaj naj storim
4.2.2006 8:40:35   
Primoza
Težko odgovoriti, se mi zdi da si vsak pod partnerstvom predstavlja nekaj svojega in iz te različnosti potem izhaja cel kup nekih nasvetov, ki so le osebni (nekoristni) pogled na zadevo.

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: srčne težave-kaj naj storim
4.2.2006 8:43:31   
artista7
mislim, kaj naj naredim, da ne bom ves čas mislila na to, ali je ali ni.. Ker do sedaj ni nikoli pogledal nobene ženske tako kot moški gleda žensko. Tudi pri njej nisem imela tega občutka.. Je to res samo moški ego ali je vse samo igra?

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: srčne težave-kaj naj storim
4.2.2006 8:52:01   
Primoza
Če enega v zvezi skrbi za "zvezo", drugi pa kraca po zvezku neke fantazije ali pa jih morebiti udejanja, ga je potrebno dati na ignore in pustiti času čas. Seveda pa je to lahko reči nekemu zunanjemo in težje storiti tistemu, ki je prizadet.

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: srčne težave-kaj naj storim
4.2.2006 8:55:19   
artista7
čakaj- saj ti si moški a ne? Bi te vprašala, če je potem narobe, da sm mu poslal mail, v katerem sem ga vprašala, kakšen odnos je vzpostavil z njo in da hočem resnico..? Da sem tisto našla, mu nisem omenjala.user posted image ???

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: srčne težave-kaj naj storim
4.2.2006 8:59:10   
Primoza
Ne vem zakaj se mora vedno ženska v zvezi truditi in vrtati. Po vloženem trudu moškega se vidi njegov odnos do zveze.

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: srčne težave-kaj naj storim
4.2.2006 9:02:42   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: primoza

Če enega v zvezi skrbi za "zvezo", drugi pa kraca po zvezku neke fantazije ali pa jih morebiti udejanja, ga je potrebno dati na ignore in pustiti času čas. Seveda pa je to lahko reči nekemu zunanjemo in težje storiti tistemu, ki je prizadet.


Se  strinjam! Meni bi v dani situaciji težko dokazal, da ni bilo nič. Sem taki karakter, vedno kjer vidim dim, vidim tud ogenj. Soloh pa, če je on lastnoročno pisal v ta zvezek, to pomeni, da jo je samo tebi na čast skenclal iz mes.
Možno sicer, da so le njegove fantazije, ampak v zdravi zvezi te niso potrebne. Pa ne sebe krivit, kolko si bila nemogoča, pa je on pol to.... ker bi lahko poskušal drugače uredit!!!!

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: srčne težave-kaj naj storim
4.2.2006 9:02:58   
artista7
dosedaj je bilo tako, da sem jaz veliko dlje kuhala rilec kot on. trma je prisotna iz obeh strani. Rekla sem mu že tudi, da se to da prilagoditi, in da to ne velja samo zame. Ej, res, če ne bi tega prebrala, bi bila čisto mirna in bi pustila, da se pomiri in da premisli. Ker sva že imela take momente, ko je govoril, da ne ve, če je to to, da ne ve, kaj bi.. In ko me je spet zagledal je rekel: hvala da si bila vztrajna. Ne vem pa kako delati, če je posredi še ena ženska- tega pa ne znam, ker do sedaj tega ni bilouser posted image
Pa še to je povedal, da ji je rekel, da naj se vse to neha.. Jaz sicer ne vem, kdaj je bilo to pisano. Dosedaj se mi ni še nikoli zlagal, ker bi ga na laži dobila že.


< Sporočilo je popravil artista7 -- 4.2.2006 9:05:14 >

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: srčne težave-kaj naj storim
4.2.2006 9:07:44   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: primoza

Ne vem zakaj se mora vedno ženska v zvezi truditi in vrtati. Po vloženem trudu moškega se vidi njegov odnos do zveze.



user posted image   user posted image   user posted image  V teh dveh stavkih piše VSE!

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: srčne težave-kaj naj storim
4.2.2006 9:09:28   
artista7
jaz bi rabila še kako besedo, kako naj pomirim tisti tiščeči občutek v mojih prsih..user posted image user posted image

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: srčne težave-kaj naj storim
4.2.2006 9:17:43   
janapan
Iz prebranega težko napišem kaj pametnega, lahko ti pa povem kaj sem jaz potegnila iz moje izkušnje. verjamem, da te ima tvoj fant rad in te noče izgubit ...ti pa si definitivno preveč obsedena z njim in tem odnosom. ljubosumna si do neba ( za kar imaš tudi motiv) ampak to moške ful odbija. Verjetno se jokaš pred njim, moleduješ, ga prosiš naj ti pove zakaj...itd....To je nekaj najhujšega kar lahko delamo, ker se tako tolk ponižamo da v njihovih očeh zgubimo vse. Moj bivši fant je imel tudi podobno sodelavko, ki mi mu je pošiljala sms ga klicala, prišla nekega dne celo domov, ko sem bila jaz pri njemu, pa je imel vedno neko razlago...pa saj nisem neumna,....ampak pač verjameš...no čez par mesecev sva šla narazen ker me je on pustil in začel hodit s to sodelavko....jaz sem bla potrta do miljon, sem ga klicarila, prosila da probava še enkrat (skupaj sva bla 6 let)....katastrofa...polagam vam na dušo ...tudi če je hudo nikoli se ne tolk poniževat......ker se oni počutijo v tistem trenutku tako močne.....
jaz ti predlagam, da se osamosvojiš in postaneš samozavestna samostojna oseba, pustiš času čas in boš vidla kaj se bo zgodilo....pa naj gre s to sodelavko....če mu tako paše, saj smo svobodni ljudje...ti pa se ne pusti....življenje gre dalje, mogoče je pa ona primerna za njega.....zate pa kdo drugi...
Verjemi mi, če bi imela jaz takrat tako glavo kot jo mam zdej takrat ne bi tko reagirala....meni se zdi da sem čez noč odrasla in sicer spoznala, da se ni vredno metat na treopalnice, da bi pokrpale zadevo od spredaj in od zadaj in niti da trpimo, ker so naši fantje eni otročji idioti....
Evo jaz se poleti poročim z mojim izbrancem in mi je miljonkrat boljše kot prej...prej sem se jokala skoraj vsak dan...ker me ni razumel, tralalalala, zdej pa se vsak dam smejem....zakaj....zato ker sem se spremenila jaz.
odloči se tako da bo tebi v redu. lp

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: srčne težave-kaj naj storim
4.2.2006 9:18:17   
karmy
artista7, jaz te poznam osebno in ti bom tak rekla (čeprav nism mela se oglasit po prvotnem namenu):

kadar se ti v kaj zapičiš postaneš zelo tečna in zajedljiva... in ko ti nekdo ne ugodi v tistem trenutku postaneš žalostna in prizadeta.

kaj hočem povedati s tem? pusti ga pri miru do nedelje oz. do jutri in najdi si kakšno družbo in se zamoti, pomiri in se u nedeljo pogovori z njim....

se pa strinjam z primozo:

Ne vem zakaj se mora vedno ženska v zvezi truditi in vrtati. Po vloženem trudu moškega se vidi njegov odnos do zveze.

če se ne bo on nič potrudil za to, pol veš kaj te čaka... na žalost

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: srčne težave-kaj naj storim
4.2.2006 9:19:44   
mamči
Po moje pa on sploh ne ve, kaj bi rad, sploh če se sprašuje, če je to to!!!!!!!! Mislim, da on nima razčiščenih pojmov, zato je tud nasedel osvajanju te osebe, ker je neodločen in očitno ne jemlje resno vajine zveze. Če bi meni rekel, hvala, da vztrajam, ker on ni ziher....... ma, čao amore! Za tako prepričanje se pa res ni treba trudit in naprezat, ker te občutkenosiš v sebi, v srcu.
On pa očitno tega ne čuti, ker še vedno sprobava na drugih terenih. Jaz mu v tvoji koži kaj dosti verjela sploh ne bi, da bi me pa nazaj dobil. pa bi se mogel zeeeeeeeeelo izkazat.

Ne vem, če imata otroke, pa če vama na drugih področjih kaj manjka (finančno, stanovanjski problem, nerazumevanje s sorodniki....) mislim, premalo vem o situaciji, vendar mi napisano že kar dosti  pove.
Jaz in moj dragi sva bila in sva še danes zaljubljena, poleg tega sva tud prijatelja. Ker pa imama dva nadobudneža pride tud pri nama do "krizic" ko sva v resnici izčrpana, pa vendar se nikoli nisva spraševala, če je to to. Včasih v smehu samo rečema: kaj nama je tega treba?
Hočem ti rečt, da v življenju pride do takih in drugačnih situacij in najmanj kar ti je treba je nekdo, ki se sprašuje , če je to to. Že tisti, ki so /smo prepričani, da je to to, smo včasih majčkeno obupani.

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: srčne težave-kaj naj storim
4.2.2006 9:19:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: artista7

mislim, kaj naj naredim, da ne bom ves čas mislila na to, ali je ali ni.. Ker do sedaj ni nikoli pogledal nobene ženske tako kot moški gleda žensko.


Kaj naj naredis? Nic.. Kaj pa naj naredis.. Ce je potem je.. ce pa ni potem pa ni.. V bistvu ni nobene bistvene razlike, ki bi lahko nate vplivala. Ti zivis svoje zivlejnje enako kvalitetno dalje..
To je nekoliko tezko, ker ti tvoja prepricanja pravijo, da je treba narediti sceno, ce on je spal z njo.. lahko pa se odlocis tudi tako, da ne naredis scene.. ker kaj bi to sploh spremenilo?
Ce se ti zdi, da bi bila z njim.. bodi z njim.. ce se ti zdi, da en bi bila.. potem ne bodi.. ne glede na to al iej spal z njo ali pa ne..

Pravis
Ker do sedaj ni nikoli pogledal nobene ženske tako kot moški gleda žensko.
 
Mislis rect, da pred teboj ni nikoli pogledal zenske, tako kot moski gledajo zenske..?? Moski gledajo zenske, SAMO tako kot moski gledajo zenske.. ali pa jih ne gledamo.. Je pa res, da zenske obicajno tega ne veste.. ker tega ne prenesete... in potem je moski raje tiho.. ker zelo tezko verjetno je, da bomo nekaj povedali zaradi cesar imamo potem lahko tezave..  Noo vsaj taksne zadeve.. ce nas osvaja kaksna sodelavka..
Ce je on sel v igrico s to sodelavko.. potem je sel tko malo za zabavo.. in to bo ziher minilo, pa ce kaj storis glede tega ali pa ce nic.. Ce ne storis nic.. bo minilo prej.. ker bo manj adrenalina.. ce delas scene.. lahko traja dlje.. ker bo bolj tvegano, bolj zanimivo, bolj zivega se lahko pocutita..
 
Zakaj imajo ljudje vedno iste tezave.. ??? A ni to cudno.. To je kot zacaran krog.. user posted image
 
 

(odgovor članu artista7)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: srčne težave-kaj naj storim
4.2.2006 9:25:31   
janapan
Aja ...pa ne me narobe razumet....napisala si da se ti do sedaj ni še nikoli zlagal...tega ne boš nikoli zvedela...jaz sem ko sva šla narazen z mojim bivšim fantom izvedela da me je ene tri krat preveral med najino zvezo, da se mi je lagal na vse pretege....pa sva bla vedno skupaj in je bil zlat......jaz sem verjela da se to meni ne more zgodit...pa se mi je...te stvari bolijo ampak verjemi najbolj boli to da ponižuješ sama sebe. Poslušaj ni edeini fant na tem svetu, ne vem mogoče imata otroke, to je potem druga pesem....ampak če jih nimata....resnično daj premisli.
Če ti je ful težko, zberi par kolegic in pejte ga žurat, spravi se na noge......nujno....ne postani obsedena z njim
Verjemi imam doma sestro, ki je poročena že 12 let in mi jo je mučno gledat, ker ji ne morem pomagat...ona je s svojim možem obsedena, sam kregata se, on jo vara, ona pa se z njim sam krega išče neke dokaze in vsak mesec trikrat reče da ga bo zapustila pol je pa en teden kul, on ji reče da jo ljubi in ta ženska vse pozabi....oprosti ampak to me res razkuri.....
Resnično še enkrat, postavi se na noge

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: srčne težave-kaj naj storim
4.2.2006 10:30:46   
artista7
sklenila sem, da bom naredila tako, kot je rekel Tjazy in isto mi je rekla ena kolegica. Vem da so to eni in isti problemi. Včeraj sem bila celo toliko prisebna, da sva se normalno pogovarjala. Sedaj sem enako. Sem se pomirila in mislim da bo to edinole vžgalo, da se pomirim sama, da se skuliram. Glede nje- meni se zdi, da je bil vse skupaj flirt. Saj da sem kaj našla, mu nisem omenjala. Ja, kot je rekla karmy, ko sem jaz v zanosu norim, da mi iz ušes para piska. To skušam popraviti sedaj.
 Mamči, tisto, da sem jaz vztrajala, je bilo več kot pred enim letom nazaj in šlo se je zaradi vpliva njegove družine, ni bilo med nama ničesar drugega narobe. In sem vesela, da se je takrat odločil in izbral mene. Čeravno on pravi, kako svoje mame ne mara in ima podobne karakterne napake kot ona, je takrat skoraj dopustil, da naju je spravila narazen. Jaz sem že takrat rekla in sem še danes takega mnenja, da če sta dva skupaj, nima ena mama kaj zraven viseti, če povzroča težave. Tudi za to sem rabila veliko časa, pa vendarle, sem preživela.
Torej; sedaj je na vrsti čakanje.. Ta čas, ki ga imam na voljo pa mislim koristno porabiti zase in za tisto kar delam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: srčne težave-kaj naj storim
4.2.2006 11:54:23   
aleksandra 78
ne biti naivna !
vidva imata tezave-velike. In kao nista sexala ?! Kao niso mu vsec pobarvane zenske !? ce bi ona njega pecala, on ba bil siguren vase in v vaso ljubezen, bi nasel nacin da tisto zensko postavi na mesto. Ne pa da fantazira o njej . Halo!!! Zbudi se

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: srčne težave-kaj naj storim
4.2.2006 12:21:05   
Anonimen
Želiš si, da bi si želela iskren odgovor, a si ga ne, tega si sedaj še nisi pripravljena priznati, ko si boš, bo verjetno že prepozno, imela boš kup otrok in slabo vest.

Verjameš, strinjaš se s Tjazzyjem, ki je privrženec varanja.

Razumem te, sama nisem bila nič boljša. Ko sem našla pismo, mi je rekel, da je njegovemu očetu ena pisala, živeli smo skupaj, ljubezen mi je zameglila razum. Če ti nekdo reče, da te ljubi, se ti o čem takem ne bi lagal, ne? Ko mi je prinesel sramne uši, je rekel, da jih je dobil v hotelu. Dejansko je bil v eni manj razviti državi, kjer so prostitutke skoraj zastonj in v tistem hotelu verjetno res mrgoli sramnih uši. Spet sem mu verjela. Enkrat več niti ne vem, bil je spet materialni dokaz.user posted image

Ta bla, bla, bla o ljubezni, kako pri vsaki, za katero kaj sumiš, on najde kako pomanjkljivost, reče z njo pa nikoli, preberi še enkrat, kaj vse ti je rekel, laži, če verjameš ali ne.

Moški varajo, ker je izredno majhna verjetnost, da jih bodo pri tem ženske dobile. Ko jih dobijo, ženske ne verjamejo, vem, da ne boš šla v knjižnjico in si sposodila knjigo, kjer so našteti vsi razlogi, zakaj ženske ne verjamejo, pišem, ker sem žalostna, da se to vedno znova dogaja. Isto kot pri pedofiliji.


(odgovor članu artista7)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: srčne težave-kaj naj storim
4.2.2006 12:34:58   
Primoza
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Ko mi je prinesel sramne uši, je rekel, da jih je dobil v hotelu.


Evo stavek dneva, zdaj grem pa delat kosilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: srčne težave-kaj naj storim
4.2.2006 12:40:25   
CIPRESA
Artista zakaj njega vidiš kot žrtev??? Sama sebe boš spremenila neboš se vsiljevala, neboš norela.....a vidiš kaj delaš???? Sama sebe popravljaš za nekoga ki flirta z drugo...glavo pokonci pa oči odpri ...tako nemoreš živeti, kako lahko sploh dopustiš kaj takega??? Meni se zdi da je že to da je šel k staršem jasno pokazal da želi mir pred tabo in svetujem ti da mu daš ta njegov preljubi mir kar na dolgi rok.
Malo premisli za naprej...kaj pa bo potem če boš kdaj imela otroka a bo tudi hodil domov razmišljat in se petljal z drugimi ti pa boš obupana doma iskala listke in SMS-e ter norela zraven...lepo te prosim zaslužiš si vseprej kot to in verjamem da če le malo pogledaš okrog sebe lahko dobiš nekaj veliko lepšega in boljšega. Vem da ni lahko artista samo ne splača se za teh par petkov ki jih živiš in imaš možnost izbirati imeti ob sebi osebo ob kateri boš prosila za ljubezen. Daj si možnost da najdeš nekoga ki ti bo ljubezen vračal in te sprejemal takšno kot si.



_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: srčne težave-kaj naj storim
4.2.2006 12:55:24   
artista7
domov bi šel v vsakem primeru, najprej je hotel z mano, zdaj je šel pač sam. Domov hodi nekje na tri tedne ali še manj. Pa mater milo, pa ni vse tako črno, no. Saj se vse da. Jaz motram najprej sama sebe rada imeti, pa bo tudi vse ostalo prišlo. Pa toliko sedaj tudi sama sebe cenim, ker mi je nekaj ljudi odprlo oči. Tjazy ne zagovarja varanja, draga anonimna, zagovarja tudi potrpljenje in pogovor. Sploh pa zelo cenim njegovo mnenje, ker je moški in ker tako vidim stvar še z druge plati. Sem gor sem pisala, da sem malo pomirila burna čustva, ki so vrela iz mene. Karmy 100% ve, kako sem mogla izgledati zjutraj, vendar ji vsega ne dam prav. Pa ne, ni on žrtev. Nisem niti jaz. Pustiti času čas, saj bo.
Hvala pa vseeno za odgovore, vsi nekaj pomenijo.

< Sporočilo je popravil artista7 -- 4.2.2006 12:56:56 >

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: srčne težave-kaj naj storim
4.2.2006 13:13:36   
CIPRESA
Artista tako kot je rekel primoza na začetku vsak ima osebni pogled na zadevo .. .sama se pa odloči. Želim ti veliko sreče!!!!

_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: srčne težave-kaj naj storim
4.2.2006 13:19:18   
artista7
Sem se že, čeprav to niso lahke reči. Zaenkrat se obnašam normalno, ne jočem, ne težim, ne govorim o nama z njim. Mislim, da je tako najbolje.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: srčne težave-kaj naj storim
4.2.2006 14:50:18   
Dadi
Meni je enkrat nekdo dejal...če se sprašuješ ali je ali ni, potem očitno ni, ker če ne, se tega ne bi spraševala....

_____________________________

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: srčne težave-kaj naj storim
4.2.2006 15:15:11   
daria78
Oprosti ampak mislim, da se v zreli zvezi ne bi smela dajati in si beliti glave s temi stvarmi. Vprašaj se: Želim s tem človekom imeti otroke in živeti z njim nadaljnih 50, 60 let? Pomisli na vse in če je odgovor pritrdilen ti iskreno želim veliko sreče in ljubezni!

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?