|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali še katera zdravi neplodnost pri dr.Vičičevi?
2.2.2006 15:42:26   
Anonimen
Že nekaj tem navzdol sem iskala pomoč kakšne sotrpinke, ki zdravi neplodnost pri dr.Vičič Rožičevi v Izoli in nobenega odzivauser posted image .Bi bilo fajn, če bi se katera javila, ki se pri njej že zdravi, da mi da kak nasvet, ker mi roji po glavi mojon vprašanj....
Midva sva čisto na začetku, danes sem šla prvič dat kri na radiološkega v Izolo, jutri gre partner, pol pa še spermiogram.
Ampak ona mi je že kar dala Klimofen za naslednji ciklus!A ni to malo prehito da mi ga predpiše, če še sploh ne ve ali imam O ali neuser posted image ?Ne vem, kaj naj so o vsem skupaj mislim???

Pozdrave vsem iz sončne Obale.Srček
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali še katera zdravi neplodnost pri dr.Vi...
2.2.2006 16:00:34   
anabanana
Ciao,
jaz sicer nisem pri Rožičevi, imam pa en topel nasvet zate - prepiši se v izolsko bolnico k Ravnikarju, ker je on edini na obali ki glede neplodnosti ve, kaj dela !!
Za Rožičevo pa tudi slišiš same take komentarje ki niso za nikamor!!


_____________________________

krepat ma ne molat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ali še katera zdravi neplodnost pri dr.Vi...
2.2.2006 16:52:06   
Anonimen
Mhm, leto in pol sem rabla, da sem prišla k njej na vrsto, ker je tako zasedena in so jo do sedaj vsi hvalili, tako da ne vem no....user posted image .Vedno se o kom govori tudi slabo.
Pravi, da se te osnovne preiskave lahko vse naredijo tudi pri njej.Je pa res, da sem pravzaprav šla k njej le po napotnico za Ravnikarja, fant je tudi že šel po napotnico za k njemu k svoji zdravnici, pol pa je kar nekak čudno reagirala, da to  ne gre kar tako, da je treba najprej narediti pri njej osnovne preiskave in šele potem se gre naprej...In da bova tako prej na vrsti....
Še kdo?

(odgovor članu anabanana)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ali še katera zdravi neplodnost pri dr.Vi...
2.2.2006 17:40:29   
Anonimen
Centri v Sloveniji, kateri se ukvarjajo z zdravljenjem neplodnosti so trije. Postojna, Maribor in Ljubljana. Tudi, če opravita spremiogram sedaj v Izoli ga bosta kasneje ponavljala v kolikor se bosta odločila za zdravljenje. Tako da je vse to zguba časa. Enako velja tudi za dr.Ravnikarja. Bolj kot zdravnik je postal znanstvenik in malo na svojo pest eksperimentira.
Če posikušata eno leto zahtevaj napotnico za specialista.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ali še katera zdravi neplodnost pri dr.Vi...
2.2.2006 18:05:28   
Anonimen
Anonimna s tem se s tabo ne bi strinjala.
Ravnikar je zelo strokovno podkovan in ve kaj dela. (ne daje nobenih zdravil, dokler po krvi sliki, spermiogramu, ultrazvoku, pogovorih, ... ne ugotovi točne diagnoze) Meni je fajn. In dela v ambulanti za neplodnost. Res je, da ni klinika za neplodnost, daš pa čez prav iste postopke.

< Sporočilo je popravil UnderEja -- 2.2.2006 18:07:47 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ali še katera zdravi neplodnost pri dr.Vi...
3.2.2006 8:46:53   
anadejka
UnderEja kako to misliš,da daš čez prav iste postopke?Dejansko opravlja postopke zunajtelesne oploditve?Tudi na obali?Tega pa nisem vedela.
Če pa misliš vse preglede ki so potrebni za začetek zunajtel.opl.te morm tut jest popravit.Vsaj za Lj.vem da je tako,da bo moral mož še enkrat pri njih opraviti spermiogram,ne glede na to kje in kolikokrat ga je naredil že kje drugje.HSG pri ženskah pa ni potrebno še enkrat,je dovolj da imaš sliko s sabo.
Če že veš da brez pomoči zdravnikov in zunajtel.oplod.ne moreš imeti otrok,je res najbolje in najhitreje z napotnico direkt k specialistu,kjer ti to pomoč lahko nudijo(LJ.,MB.,PO.).Vsaj jaz imam take izkušnje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ali še katera zdravi neplodnost pri dr.Vi...
3.2.2006 10:29:05   
Anonimen
Ne, nisem mislila na umetno oploditev, ampak preiskave, kaj je narobe, da ne zanosiš.
Meni je rekel ginekolog, da te potem z vsemi izvidi pošljejo v Ljubljano, če ti ne morejo več pomagat in če se sploh odločiš za epruvetko. Nekateri se odločijo samo za zdravljenje neplodnosti, ne pa tudi za epruvetko.
Če si doma 130 km iz Ljubljane in nimaš toliko dopusta, potem je naboljša rešitev, da se pač zdraviš tam, kjer si doma, če je pač ginekolog dober strokovnjak pri zdravljenju neplodnosti. Izvidi so pa tako ali tako vajina last.

(odgovor članu anadejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Ali še katera zdravi neplodnost pri dr.Vi...
6.2.2006 9:45:04   
anadejka
Naj te popravim,ne reče se umetna oploditev,ker ni nič umetnega,ampak je naravna oploditev zunaj telesa,torej zunajtelesna oploditev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Ali še katera zdravi neplodnost pri dr.Vi...
6.2.2006 10:22:57   
Anonimen
vsekakor je oploditev umetna. naravna vsekakor ni. ker pač umetno ustvarijo okolje za oploditev, vzamejo jajčeca in semenčeca iz telesa in jih združijo. Lahko tej oploditvi rečeš tudi zunajtelesna ali pa umetna. važno, da se razumemo user posted image

(odgovor članu anadejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Ali še katera zdravi neplodnost pri dr.Vi...
6.2.2006 10:32:37   
anadejka
Ne nimaš prau!Če boš kdaj na tem in se boš udeležila predavanja boš tam najprej izvedela da je narobe če rečeš umetna oploditev.Tukaj ni čisto nič umetnega!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Ali še katera zdravi neplodnost pri dr.Vi...
6.2.2006 12:50:13   
Anonimen
ok, se ne grem več bockat.
zame je umetna, zate ni.
100 ljudi, 100 čudi.

(odgovor članu anadejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Ali še katera zdravi neplodnost pri dr.Vi...
6.2.2006 16:50:44   
*Karmen*
KVA JE, BEJBE?! A ZDEJ SE BOTE PA ŠE KREGALE?!

Dejte no mir. Vsaka sebe najbolj razume, a neuser posted image ? Glavno je, da smo se vse sotrpinke najdle kle na tem forumu in da si med sabo pomagamo. In vsem je skupno to, da čakamo na user posted image . In vse smo super punce user posted image . Vse drugo so pa čist postranske zadeve.
 
Če ne bo mir, bomo pa na forumu še en ring postav'l pa bomo mel športne srede user posted image !
 
Pa brez zamere, mal heca mora bit. Obema želim veliko sreče. Eni pri umetni oploditvi, drugi pa pri naravni oploditvi z medicinsko pomočjo user posted image .  A je prou? Obe zadovoljni? LP in da bi vse čimprej bile srečke user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Ali še katera zdravi neplodnost pri dr.Vi...
7.2.2006 9:26:26   
Anonimen
Ciao Srček
sem ti želela samo povedat, da sem tudi jaz ena izmed Rožičevih pacientk in da sem z njo zelo zadovoljna. Imam precej kolegic s podobnimi težavami in so pri Ravnikarju, Lovšinu,... in mislim, da je ona kar hitra pri zdravljenju. Tudi meni je Klomifen predpisala pred HSG, ampak po 3 mesečnem merjenju BT. Tudi moj je opravil krvne in druge preizkave, tako da so postopki več ali manj enaki povsod. Ne sekiraj se za nič! Zaupaj sebi, svoji zdravnici in vse bo o.k!

Želim ti veliko sreče in upam, da bova obe čimprej srečki user posted image user posted image !!!

pozdrav z obale

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?