|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Papige in otroci
23.2.2006 14:15:10   
china
Naša mala je stara dve leti in to zimo sva kar naprej na pumpicah, ker se ji bronhitis kar naprej ponavlja. Zdaj sem ugotovila, da se ji je nazadnje dvakrat pojavil bronhitis potem, ko sem jo pripeljala od varuške. Ker ima ta doma papigo, sem začela sumiti, da je alergična na ptičje perje ali kaj podobnega. Pri varuški se začne s kihanjem, doma ji začne teči z nosa in drugi dan kašljamo do onemoglosti in imamo po možnosti tudi vročino. user posted image

Ima kdo od vas kakšne izkušnje s papigami oziroma ptiči in alergijami nanje?

Jutri imava tudi pregled pri alergologu. Ali to kaj boli? user posted image

Hvala za odgovoreuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Papige in otroci
23.2.2006 21:49:48   
soncece24
Nisem sigurna če je to res, ampak baje da se pod ptičjim perjem nabira prah, ki ga ptič potem ko leta trosi naokoli... tak da ni fajn ptič+otrok, sploh če je bolj občutljiv/alergičen na prah

_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu china)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Papige in otroci
23.2.2006 23:17:24   
Mina1
Jutri imava tudi pregled pri alergologu. Ali to kaj boli?


NE, ne boli, morda zoprna zadevica za male otročke. Naš je sicer jokal. Izpolniš vparašnik, sledi pogovor, nato špikanje (s flumastrom označi mesta, v katera bo špiknila alergene in potem čakaš, če se kaj pojavi).

Glede papagajčka: ko sem pred štirimi leti še živela doma, smo imeli papige odkar pomnim in tako. Nikoli ni bilo nič. Tudi naš prvi škratek se je tam čuval dolgo, pa nisem nikoli nič opazila.

Je pa problem sedaj pri meni, da kadar pridem k mojim, začenem kihati kot zmešana in nos imam tak, kot da bi bila nahodna, čim sem v bližini Pikija. Torej vse je možno, da gre za alergijo.

Tudi patronažna drugače ni nič komentirala tole varianto: papagajček in user posted image , tako dauser posted image

_____________________________

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu china)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroka ne vrtite za roke!
Starši uživamo ob pogledu na široko nasmejanega otroka, ko ga vrtimo tako, da ga držimo za roke. Ne počnite tega več! Pr...
Za družine BREZPLAČNO (od 15. do 22. maja)
Na pobudo ZPMS bo kar 40 muzejev in galerij po vsej Sloveniji, v tednu družin, med 15 in 22. majem 2024 (ali pa na določ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?