|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj, če pride M?
5.3.2006 14:42:42   
Lana25
Kaj če pride user posted image  tik pred laparoskopijo? 8.3. sem namreč naročena za laparo - to je v sredo, včeraj - to je v soboto, pa je prišel ta vragec, pa ga po mnenju G. naj sploh ne bi bilo. Zdaj najbrž vse skupaj odpade, pa čeprav je v sredo najbrž ne bo več kot za dve kapljici. Vedno pride, ko je najbolj nezaželjena. Če grem na morje, pride ravno tiste dni, ko sem čakalauser posted image , je vedno prišla in zdaj mi jo je spet zagodla in bom morala zopet čakati dva meseca na laparo in se bo spet vse zavleklo.

Vsem lep pozdravček!
Lana
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj, če pride M?
5.3.2006 14:56:37   
emaa
Če ne boš več krvavela, ko boš imela operacijo, ne vidim ovir, sicer pa lahko vprašaš. Po moje boš lahko vseeno operirana (na žalost samo moje mnenje).

(odgovor članu Lana25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj, če pride M?
5.3.2006 15:19:04   
saša80
sama sem začela krvavet na dan operacije..in so mi vse skupaj prestavili za naslednji mesec...
lp saša

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kaj, če pride M?
6.3.2006 9:32:29   
simi73
Lana25, sem imela prejšnji mesec laparo in histero in sem na dan operacije še imela nekaj menstruacije (prišla na soboto, na sredo pa laparo). Kljub temu so me operirali (ni bilo nič narobe, za histero je celo zaželjeno, da je menstruacija nekje proti koncu, ker drugače ne morejo vse v redu naredit). Mislim, da tudi pri tebi ne bo ovira.
Dobro opravi!
lp


_____________________________

Življenje ti včasih podari čudežen trenutek. Uživaj v njem!

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kaj, če pride M?
6.3.2006 10:03:01   
Crnitulipan
Jaz pa imam laparo konec meseca in bo tudi šlo na tesno z M. Sestra, ki me je naročala je rekla, da nič hudega, če je eden zadnjih dni, samo da ne krvavim na 'veliko'.
Me je pa grozljivo strah laparoskopije - Simi73, ti si imela laparo pred kratkim - kako dolgo si ostala v bolnici?  Mogoče vprašanje tu ni umestno - grozno me je strah anestezije in rezultatov...
pozdravček
Čarna

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kaj, če pride M?
6.3.2006 16:24:31   
Lana25
Crnitulipan, sva že dve, mene je tudi strah anastezije, predvsem vseh injekcij me je groza. Vse mahke noge dobim, ko vidim šprico. He, he bom skup zlezla že pred anastezijo, mi sam morjo injekcijo pokazat pa bo stvar rešena.

Rezultati me pa tudi skrbijo. Se bojim, da se zbudim pa mi bodo sam naštevali kaj vse da je narobe, pa kaj vse so morali izrezati, odstraniti.

Nič ... bomo vidli kaj bo. So pač stvari, ki jih človek mora prestat. Sam, da bo po tem boljše, pa bom vse kar bo hudega, pozabila.

Drž se, Crnitulipan, pa potem sporoči kako je bilo. 

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kaj, če pride M?
6.3.2006 16:36:24   
naja78
punce punceuser posted image

tale laparo je prav fajn zadeva.hujš je hsg.pa tako te nič ne boli,nevem kaj se je tako bojite.bolečin??če jih ni!!anastezije-prav fajn zaspiš sploh ne veš kdaj,pa vsi so tko prijazni.hecajo te,sprašujejo...

glede M pa ni panike če še malo krvaviš.toliko bolš za HSC.razen če bi krvavela ful.
z mano je bila punca,ki je na dan op trofla M,od samih živcev.pa so jo operirali.

punce nič bat.škoda živcev.špric sploh ne vidiš.

(odgovor članu Lana25)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kaj, če pride M?
7.3.2006 9:21:28   
Manja77
Naja78, koliko časa si po laparo ostala v bolnici. Pa koliko časa si čakala na operacijo od takrat, ko si se prijavila. Aja, pa še to me zanima v kateri bolnici si bila na laparo.

Hvala za vse odgovore in lep dan.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kaj, če pride M?
7.3.2006 19:18:15   
simi73
IZVIRNO SPOROČILO: Crnitulipan

Me je pa grozljivo strah laparoskopije - Simi73, ti si imela laparo pred kratkim - kako dolgo si ostala v bolnici?  Mogoče vprašanje tu ni umestno - grozno me je strah anestezije in rezultatov...



Punce, nč se bat laparo. Sploh ne veš, kako gre vse skupaj, ker si itak čist outuser posted image . Narkoza drugač ni nič kaj posebnega, edino jst sem mal po operaciji bruhala zarad nje (sem bila pa zato še tisti dan na prisilni dietiuser posted image ).
Pri meni je bilo takole: v torek sem bila sprejeta v bolnico, v sredo so me operiral, v čet sem šla že domov. Bolečine: ni hudega, v bolnici tako dobiš proti bolečinam, potem pa še par dni bolijo ramena in prsni koš zarad CO2, ki ga spustijo med laparo v trebuh. Tiste dneve je boljše preležati, pa da vas vašiuser posted image  cartajo. Je pa tud pri meni bilo tako kot pri Naji - laparo ni nič hudega, hudo je bilo pri hsg.
Punce, držte se, pa naj vas ne bo strahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Življenje ti včasih podari čudežen trenutek. Uživaj v njem!

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ponovna zanositev: Idealen premor med nose...
Načrtujeta drugega oziroma naslednjega otroka, pa se sprašujeta, kakšen je idealen in najbolj zdrav premor med nosečnost...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?