|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali katera dobiva dodatek za nego otroka?
1.3.2006 8:47:21   
mela
in na podlagi česa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ali katera dobiva dodatek za nego otroka?
1.3.2006 14:06:52   
* Mateja *
Ja dobivamo, ker smo bili rojeni v 29. tednu, imeli smo en kup težav z dihanjem, kisik na domu, preglede v Ljubljani, nevrofizioterapija,.... na podlagi papirjev (odpustnice )  iz bolnice, ki jih priložiš k vlogi te pol obravnavajo in določijo, če si upravičen.
Vlogo dobiš na CSD , priložiš papirje, oddaš in čakaš in čakaš na odgovor. POvdarek je na čakanju, ker se mi zdi da so ful počasni!!!
Nekako tako!! Sej bojo še druge mamice kaj dodale!!!

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ali katera dobiva dodatek za nego otroka?
1.3.2006 15:25:28   
b.j.n.
Mela zivjo,

Mi ga dobivamo, in sicer so nam ga odobrili za eno leto, kar se sedaj iztece in sem vlozila vlogo za podaljsanje. Jaz sem prilozila vse papirje, ki sem jih imela, pa se sama sem nekaj napisala in so mi odobrili. Ne vem ,ali je pri tem igralo pomembno vlogo, da je bil Sven Sebastian na kisiku, ko smo sli domov ali ne.

ti kar vlozi, izgubit nimas nicesar.

kako pa tamala? raste?


(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ali katera dobiva dodatek za nego otroka?
1.3.2006 19:06:35   
mela
ja tamala kr raste.stara JE 9 MESECEV - koregirano 6 in tehta malo čez 6 kg.dojim jo se vedno....kako pa tvoj sinček?ves kaj se velikokrat spomnim-sedela si v laktariju in si razlagala da se zamislis in gledas svena ter si reces-moj sin,moj sin.a ves tisto-ne mors vrjet.
kaj si pa sama napisala v vlogi za dodatek?

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ali katera dobiva dodatek za nego otroka?
2.3.2006 10:46:33   
doroteja23
Mene pa zanima lai bi bla jaz tud opravvičena za dodatek? NAmreč Alina se je rodila v 37 tednu, ima luknjico na srčku, hodima na kontrole in preiskave v Ljublano in na nvrofizioterapijo!

_____________________________

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ali katera dobiva dodatek za nego otroka?
2.3.2006 10:51:28   
Seven*
Mi imamo dodatek. Imela je mozgansko krvavitev in operacijo takoj po rojstvu. Obiskujeva fizioterapijo in veliko drugih preiskav. Izvide sem sfotokopirala in poslala.

_____________________________

Gospa sem.

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ali katera dobiva dodatek za nego otroka?
10.3.2006 22:37:22   
snorlax
Jaz dobivam dodatek za nego, ker ima sin celiakijo, namenjen je za nakup dietne prehrane, ki je zelo draga. Samo ti misliš verjetno iz drugih razlogov, ker imaš še malega dojenčka. Najbolje, da greš z izvidi na CSD in vprašaš, če ti pripada oz. napišeš vlogo. Itak gre vloga na neko komisijo, ki ti mora dodatek odobrit.

Srečno!user posted image


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ali katera dobiva dodatek za nego otroka?
13.3.2006 9:40:07   
SLAMlCA
zivjo!

Mi ga pa NE dobivamo, pa ima mali tudi luknjico na srčku,  šum na srčku, pa razširitev v ledvičkah, za vse pravijo da se ščasoma zapre, vedno se pa čudijo zakaj se mu še ni popravilo. 1x na mesec smo ziher v LJ od nevrologa, kardiologa in nefrologa hodimo na fizioterapijo in v razvojno ambulanto, je že bil na CT - ju glave, čaka ga še MR.
Napisali smo pritožbo, katere odgovor čakamo že  5 al 6 mesecev, ne štejem več. Šla sem tud vprašat na CSD pa so mi rekli naj kar počakam.
Ja čakala sem pa na CSD ju v vrsti  skupaj z eno mamico, ki se je kregala da hoče dat vlogo, ker je njen 6 mesečnik alergičen na jajčke.  

Bom pa napisala novo vlogo, zgubit nimam kej

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: ali katera dobiva dodatek za nego otroka?
13.3.2006 21:36:04   
frka
Lep pozdrav !Tudi jaz bom poiskusila ,naš nedonošenček ima šum na srčku ,luknjico na prekatu med srčkom in pljučki ter nepravilno delovanje ščitnice. hodimo tudi na Fizoterapijo upamo na najboljše

lep pozdravuser posted image

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: ali katera dobiva dodatek za nego otroka?
14.3.2006 8:00:44   
k1
ve kar napišite in se tudi pritožite če dobite zavrnjeno.

meni je žal, da se že prvič nisem. nama so drugič odobrili, pa sem priložila podobne izvide kot prvič, ampak sem jim poslala poleg dopis, zakaj mislim da nam pripada dodatek - saj drugi starši "normalno rojenih otrok" pač nimajo toliko poti okoli zdravnikov in fizioterapevtov itd. itd. in da mislite, da je dodatek pač temu namenjen. nam so dali za dobo enega leta, več pa itak ne bom niti gnjavila, ker je naša res pravi biserček kar se napredka tiče pri nedonošenčkih.

vso srečo ostalim!


(odgovor članu frka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?