|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Njegova trma
11.3.2006 16:39:38   
Nasy
Tako, ne bom anonimna, nimam za kaj bit, nimam kaj skrivat..gre se pa za to, da mojega na vsake toliko časa piči tista njegova trmasta muha in je tišina v bajti..kar tako, brez razloga..seveda so razlogi (enkrat je sonce, drugič je dež, pa sneg..halo?!). In to se je začelo zdaj dogajat vse bolj na pogosto in mi gre že pošteno na jetra..gotovo bo tišina podaljšana zdaj še za kak dan, ko bo to prebral, pa naj ima zdaj vsaj en razlog..ker ga tako ali tako najde kjerkoli..jezi me..do sedaj vedno popustim, ker ga imam zelo rada,ljubim ga bolj ko vse, ne morem brez njega..a zdaj mi je pa rahlo prekipelo..vse mu je odveč, stalno pa ne bom silila vanjga..
Kako ve rešujete take primere trme..če jih sploh imateuser posted image


_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Njegova trma
11.3.2006 19:00:49   
*Karmen*
Trma brez razloga? Ko bi šlo za žensko, bi zvenelo še nekoliko logično... Vsaj enkrat na mesec... Ampak moški?! 

Nasy, če je tvoj srček normalen človek, prav gotovo ve, da nisi jasnovidna. Zato bi bilo pošteno, da ti pove, kaj ga žuli!!! To kar počne sedaj pa je na nivoju petletnega otroka. Enostavno ti ne znam svetovat, ker se mi to ne dogaja... Mogoče ima kakšne težave in si želi le malce miru, da razmisli o njih.  Ampak, hudiča, naj ti potem pove, da bi rad mir!!! Saj ne vohaš, česa si on želi!!!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Njegova trma
11.3.2006 19:04:31   
Sofi
Moj ni ravno take sorte, se raje kar odkrito pogovori, če ga kaj muči. Moram pa priznati, da mene včasih daje podobna trma in vžgem kak dan bolj ali manj brez besed. In moja boljša polovica takrat z mano nekaj časa ravna kot z otrokom, me sprašuje kaj je, bla, bla, ko vidi, da odgovora itak ne bo, pa vse skupaj ignorira - ja, takrat se pa meni odpre user posted image .

lp

_____________________________

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Njegova trma
11.3.2006 19:15:55   
Lumpi
Moj je bil oziroma je še kar take sorte. Jaz ga kar ogovarjam, če ne prej, po eni uri popusti. Ne maram tišine - me ubija.

_____________________________

Kdor ne zapusti obale, nikoli ne spozna skrivnosti oceana.

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Njegova trma
11.3.2006 19:20:29   
baguSka
Mau čudn vprašanje. Ampak a je devica po horoskopu user posted image

(odgovor članu Lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Njegova trma
11.3.2006 19:48:31   
spacey
Pri nas je enako kot pri Sofi... user posted image

Se pa dogaja bolj poredko, res mora biti že poln kufer vsega, da imamo kak dan, kot "strip brez besed". user posted image

_____________________________

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Njegova trma
11.3.2006 20:10:07   
Marogica
Oprosti, zame je pač čudak. Kaj se pa drži? Ko bi vsaj povedal , kaj je narobe, pa še takrat ne bi razumela takšnega obnašanja. Zame je tvoj partner nezrel. Če ga kaj moti, naj pove, drugače se pa naj normalno obnaša in pogovarja, saj se s takšnim obnašanjem nikamor ne pride, dolgoročno sigurno ne.  Mula trmasta.
Upam, da bo to prebral in se zamislil nad seboj. user posted image user posted image user posted image

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Njegova trma
12.3.2006 13:26:39   
Gina
Jaz zdaj sploh ne razumem, kaj je problem. Ali se on drži, pa ti ne veš zakaj, ali se oba držita, pa ti popustiš?

Jaz se itak ne držim nikoli, ker je brez veze, da bi se držala en dan, tri dni ali 1 leto, ker bi vsekakor jaz prej popustila. Torej se sploh ne držim in naredim tisto, kar bi naredila čez 1 dan, 3 dni ali eno leto, če bi se vmes držala. Kaj naredim, je pa odvisno od situacije in zadeve. Važno je, da se stvar uredi in to tako, da ni ne eden ne drugi preveč prizadet. Edino to je pa res, da z mulokuharji ne moreš delat na njihov način - se pravi ne pomaga, če mulo kuhaš, ker so tam itak nenadkriljivi. MOraš  se lotit drugače, na svoj način. Kako je pa odvisno od posameznika.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Njegova trma
12.3.2006 13:37:21   
dory
Se popolnoma strinjam z gino...mulokuharji so cudne sorte in rabijo takticen pristop..ampak ga rabijo...zato pristopi k njemu,na nacin, kot ves da bi se obnesel...le ti ga poznas...

Sama spoznavam te muhe pri tamalem...pa je druga pesem od tvoje zgodbe...ampak sem se v tem casu naucila raznoraznih trikov in pristopov...predvsem pa ugotovila,da je vazna strategija :)

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Njegova trma
12.3.2006 13:47:08   
Anonimen
Tak človek trpi za pomanjkanjem komunikacije. Ali pa si je že v mladosti preveč vtepel v glavo tisto načelo: kdor molči, stotim odgovoriuser posted image , ki pa niti pod razno 100-odstotno absolutno nikakor ne drži!!!!!user posted image
To je res zoprna stvar, ki lahko počasi ubije zvezo. On se vse bolj zapira vase, njej se ne da več bezati v temo. Po mojem se je treba zmenit, najbrž so spet tu kakšni ljudje, ki vedo, kako se je treba pogovarjat, kako zlesti ven iz te teme.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Njegova trma
12.3.2006 14:27:46   
erika
meni se tudi zdi, da je vzrok v astrološkem znamenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Njegova trma
12.3.2006 16:04:45   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: erika

meni se tudi zdi, da je vzrok v astrološkem znamenju



user posted image

(odgovor članu erika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Njegova trma
12.3.2006 16:16:32   
baguSka
user posted image user posted image user posted image  jst sm samo vprasala, ce je devicnik, ker poznam par fantov k se tkole brez razloga mulajo.. taki pac so ocitno in na njih vpliva ocitno luna v kateri so rojeni.. al tist kar pac vpliva, jst se na to ne spoznam user posted image  tud jst sm devica in priznam, da mam vcasih tihe mase, ampak sem fantu vedno povedala kaj je... vcasih res nc ni blo in on tega ni razumel... tud jst nism vedla kaj mi je, ampak enostavno sm se vcasih kr zaprla v svoj oklep.. sem pa ze veckrat tuhtala o tem, kar je tud splisni napisala - komunikacija - men jo je vedno primanjkovalo!! lahko da je res kaj na tem user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Njegova trma
12.3.2006 17:01:37   
pety78
Ej, tudi jaz sem najprej hotela vprašati, če je devica po horoskopu...user posted image user posted image user posted image . Moj je, sicer se ne muli brez razloga, se pa lahko namuli za vsak drek, kadar luna vpliva nanj.user posted image
Kako to rešujem? Ja nič, včasih se mulim tudi sama nazaj, dokler nimam vsega poln kufer user posted image , včasih grem do njega in mu dam lubčka, pa je takoj bolje, včasih kar ignoriram, da se kaj muli in se pogovarjam, kot da ni nič narobe, ... Je pa obdobje, ko hodim jaz do njega, se pa tudi od časa do časa obrne. Je pa res, da je pri nama že lubček dovolj, da se nasmejiva in pobotava.

_____________________________



(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Njegova trma
12.3.2006 18:24:00   
india
 Ne, pri nas se to ne dogaja, sicer kadar se zgrabiva, potem nekaj časa molčiva, a samo,da se ohladiva. Pravzaprav včasih oba, včasih samo on.
Drugače pa ga enkrat vprašaj,kako bi se on počutil v tvoji koži. Mogoče se bo zamislil? Halooo? Mislim, na tem svetu je ja preveč drugih težav, da pa bi jih še nekdo stopnjeval na tak način? Razumem, če se kdo muli z vzrokom, nad krivcem. Ne pa kar tako.
Upam, da bo to prebral in ugotovil, da ti s tem povzorča bolečino!  

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Njegova trma
12.3.2006 19:23:32   
soncece24
Moj ma tudi kdaj tak dan, ko ga v službi kaj zarkurijo al pa kaj. Pride domov, se zavleče za kako uro pred računalnik, potem ko pa se malo "ohladi" pa pride in pove, kdo ga je razkuril. Nekateri so pač taki, da rabijo kdaj malo miru. Jaz mu vsekakor ne težim ko je taki, tudi jaz mam kdaj slab dan in mi ni fajn če takrat kdo v mene sili in me sprašuje kaj mi je. Še vredu, da sva se dva taka čudaka skupaj našla user posted image

_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Njegova trma
13.3.2006 13:11:43   
Bejba
Če moj kdaj mulo kuha, jaz ponavadi vem zakaj. Sigurno sem ga spet jaz kej usrala (itak) user posted image .

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Njegova trma
13.3.2006 22:13:13   
Nasy
hvala punce..pogovorila sva sicer se ampak ne vem, za koliko časa bo zaleglo..vem, da moram ubrat drugačno taktiko, ne tako kot on a včasih se mi enostavno ne da več, ker se vedno ponavlja že ko lajna..zakaj se moram pa jaz vedno trudit?! Razmišljala sem že o kakšnem psihologu, ker ga ljubim in bi mu rada pomagala..menda sam ne najde prave razlage..

drugače pa ni devica..pač pa vodnar..


_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Njegova trma
14.3.2006 10:55:57   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy
..vem, da moram ubrat drugačno taktiko,

Edina taktika je, da sam spozna, da to zelo vpliva na vajin odnos. Odločiti se mora sam, da želi s tem prenehati. V dogovoru mu lahko pomagaš samo z opozorilom, da zopet poskuša delati to, kar se je odločil spremeniti. Ali želi to res spremeniti.

In to je lahko samo rezultat vajinega pogovora.

Je čisto brez veze, zakaj to dela. Pomembno je samo da želi s tem prenehati.

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 14.3.2006 10:58:18 >

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Njegova trma
14.3.2006 14:47:03   
Emm
haha.
Mam vodnarčka in devico doma in te popolnoma razumem.Oba sta bog pomagaj.Če ni kaj tako kot je treba se ne bo s tabo pogovarjal,če se pa že bo je pa na nivoju 3 letnega otroka.user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Njegova trma
15.3.2006 8:09:31   
Lari
Nasy, tudi jaz imam isti problem. In isto reagiram kot ti. Včasih mi gre na živce in popizdim, včasim kuham mulo tudi jaz, včasih se pa enostavno smejem in mi ne pride do živega. Ampak moram imet hudičevo dober dan.
Je pa vodnar. Zanimivo.

NO lep dan vseeno, pa čimmanj mulastih dni.

_____________________________

Lara in Jan, moja sončka.

(odgovor članu Emm)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Njegova trma
16.3.2006 17:05:11   
Anonimen
Jaz ne prenašam partnerjeve trme.
Najraje bi ga v tem momentu skloftala, prebutala (ne me vzet resno), ker se je čistttt zapru vase in od ponedeljka sva na bojni nogi - želela sva se neki pogovarjat pa ni šlo, sem se mu umaknila in postavla ultimat"Ko se boš skuliral pridem nazaj", jasno da pridem domov spat in ni blo boljš in jst ne vem kje ga čevelj žuli, če mi ne bo povedal. Pol nej pa cel življenje kuha mulo in se za vedno odmaknem!!! Mislim da je to edina pametna rešitev v tem momentu user posted image user posted image  Seveda v mojem primeru.

Nasy moj je pa rak (raki se zaprejo v svojo lupino) - jaz mislim da so vodnarji drugačni, a nisouser posted image

(odgovor članu Lari)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Njegova trma
16.3.2006 20:42:31   
rija
Tudi moj se včasih muli.
Jaz pa se smejem. In moj smeh je nalezljiv...in potem se smejeva obauser posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Njegova trma
16.3.2006 22:15:49   
snorlax
Pri nama je bilo obratno. Ko sva začela hodit, sem bila jaz tako trmasta, da se ne bi bila sposobna pogovarjat 1 leto, če bi bilo treba. Pa me je moj v parih tednih odvadil tistega, kar me starši prej niso mogli v 20 letih.user posted image

Danes pa nisem več trmasta! Preveč rada govorim, da bi lahko bila dolgo tiho.user posted image user posted image user posted image


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Njegova trma
18.3.2006 22:23:36   
Pupica
A ti tut snorlax?
Jaz sem se z vsakim osebkom skregala oz.diskutirala le enkrat, če je bilo vredno, potem nisem trmarila. Če sem vidla, da ne pridem nikamor, sem ob naslednjem konfliktu molčala kot grob. Pa ne za to da bi ene stotim odgovorila, pač pa zaradi ignorance in občutka da se spuščam na nižji nivo. user posted image Ker vseen mi je bilo bolj lepo, če dva molčita, kot da se skregata na smrt.user posted image
Ampak zdej ne več...ne vem, začela sem cenit vsak trenutek, in res bi mi bilo žal za vsakim izgubljenim dnem, uro, minuto...In zdej se smejem ali jaz ali on, ni važno kdo začne, na koncu se obauser posted image Od kar pa imava princeso pa je to sploh nemogoče ker se tolk dogaja, da bi umrla, če ne bi mogla s kom delit veselja in navdušenja.user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?