|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naročanje za alergologa Lj
29.3.2006 9:48:49   
simi-2
Živijo !
Punce mene pa zanima, če katera ve koliko časa se čaka datum na pediat.kliniki za Alergologa. Danes jim moram poslati napotnico. In kako zgleda to testiranje za alergijo, otroček je star 4,5 meseca.

By Simi

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Naročanje za alergologa Lj
29.3.2006 14:01:56   
renbos
Pozdravljena,
mi smo čakali približno 14 dni. Kar hitro v primerjavi z drugod, saj sva se najprej naročili v Slovenj Gradcu pa bi morali čakati 3 mesece.

Pri alergologu, so nas najprej pregledali, nato smo imeli kožne teste na pršico, mleko, jajce in sadje.
Kasneje pa še krvne teste za mleko in jajce.

Ugotovili so nam alergijo na jajce.

Želim vam lep dan brez alergij.
R.

(odgovor članu simi-2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Naročanje za alergologa Lj
29.3.2006 15:13:46   
simi-2
Renbos hvala za odgovor.
A rezultate zveš še isti dan ? Me je kar mal strah, kako bo to zgledalo.

Lep sončen dan bay Simi

(odgovor članu renbos)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Naročanje za alergologa Lj
29.3.2006 21:28:24   
renbos
Simi-2, nič se ne bati. Tudi jaz sem se bala kako bo, pa je bila naša miška ful pridna, ker so bili in alergolog in sestre ful prijazni. Pri testiranjih so jo sestre ful zamotile prav tako tudi jaz tako da še opazila ni do so ji kri jemali.

Drugače pa rezultate za kožne teste izveš takoj, na krvne pa čakaš približno en mesec.

Lep pozdrav, pa držimo pesti da ne bo kakšne alergije.

Renata

(odgovor članu simi-2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Naročanje za alergologa Lj
29.3.2006 22:13:48   
coco
Mi smo pred novim letom čakali 1mesec. Res so sestre ful prijazne, ni kej, glede testiranja pa nisem bila preveč zadovoljna. Izvidi kožnih testov so vidni takoj, medtem ko na krvne čakaš, da ti jih pošljejo po pošti. Žal so sinčka krvno testiralis amo na mleko, čeprav smo povedali, da obstaja sum tudi alergije na jajca - tako da nas zopet čakajo nova testiranja. Glede izvidov pa sem na koncu že čisto znorela. Normalna čakalna doba na izvide je cca.3-4 tedne. Jaz sem po enem mesecu klicala, pa so rekli, da izvidi so, samo zdravnica jih še podpiše. Čakam en teden in spet pokličem, pa mi rečejo, da so jih že poslali prejšnji teden user posted image . Ja, očitno so se izgubili po pošti in mi jih bodo poslali še 1x. Spet čakam en teden in na koncu pokličem. Ko pa mi spet rečejo, da samo še zdravnica podpiše izvide in mi jih pošljejo, znorim in rečem, da bom sama naslednji san prišla po izvide na kliniko. Drugi dan so izvidi podpisani in spet traja en teden, da pridejo po pošti!

No, sem si spet dala duška. Nč bat, verjetno se to ne dogaja pogosto, za vsak slučaj pa evo mojo izkušnjo, da boš bolj pozorna. Svetujem ti pa, da zdravnici poveš čimveč svojih opažanj pri otročku (flekci, prehrana otroka in tebe -  če dojiš.....).

pa veliko sreče!
lp,
coco

(odgovor članu simi-2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?