|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako zaspati brez flaše
6.4.2006 20:45:42   
tanja75
Naš 13mesečnik nikakor ne zaspi brez flaše mleka, pa čeprav je sit.
Čeprav v vrtcu poje kosilo(po kosilu gre domov), mu moram, da zaspi dat še flašo mleka. Enaka pesem je zvečer. Kljub temu, da poje večerjo, brez mleka ne zaspi.

Kako bi ga lahko odvadila te razvade?
Če se zbudi ponoči, spet flaša mleka. Smo probali s čajem, pa ni hotel pit, razen, ko je bil bolan.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako zaspati brez flaše
6.4.2006 21:09:08   
puncica
Pri nas je situacija podobna, samo da zdaj DRŽI v eni roki flašo mleka v drugi pa flašo čaja in tako zaspi, pa sploh nič ne spije, bohnedi da ji jo vzameš. Ponoči smo pa mi tako rešili. Ati je bol na glas povedal da se ponoči ne je mleka in da se spančka, pa da ga bo dobila zjutraj, tamala se je še nekaj časa drla, potem pa pač zaspala, sva jo pa vprašala da če bo čaj in če je rekla ja, čaj je dobila, ker sem tudi jaz ponoči žejna, mleka pa ne dobi, razen če jo kej boli al pa matra, potem pa ji tud tist mlek narediva. Je pa stara 22 mescev. Jaz bi kar rekla če se zbudi mleka ne bo in ga ni, pa da naj spančka naprej, verjetno se bo nekaj časa bunil, potem pa itak zaspal.

Pa veliko uspeha.


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu tanja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?