|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izvedela diagnoso, ne morem verjet
25.5.2006 10:17:48   
kapica
Res ne morem verjet da se ravno meni to dogaja.
Vceraj sem bila v ambulanti, da mi razlozijo izvid od Laparo in Histeroskopije. In groza. Moja oba jajcnika sta ze cisto na zacetku zastopana, ne vidijo pa kaksne brazgotine ali cesa, da bi pokazalo na star prehlad ali vnetje ali kaj. Jaz pa tudi nisem nikoli cesa imela. Tako da si to lahko sami predstavljajo da je to ze tako prirojeno, drugace njim tudi ni nic jasnouser posted image .
Tako da ni drugesanse kot da grem na umetno, ivf, po naravni boti baje niti slucajno. Pa ne vem kako da se tega ne da odstopat al kaj.

Jaz pa samo user posted image user posted image user posted image , tako sem zalostna, ne vem sploh kaj naj si mislim, moj dragi mi stoji ob strani in me tolazi, ampak vidim na obrazu, kako ga je prizadelo. Tam sva sedela na stolu sokirana, meni so kr besede zmanjkale, samo sem zelela cimprej ven iz ordinacije. Sedaj imam pa kup vrasanj..

V glavnem solzice so na sporedu, zalost, eh, saj sploh ne vem vec kaj naj recem. user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izvedela diagnoso, ne morem verjet
25.5.2006 10:23:04   
Špela100
Saj te bodo porihtali ne skrbi, zdaj je skoraj nemogoče, mogoče.
Držim pesti.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Izvedela diagnoso, ne morem verjet
25.5.2006 10:24:54   
anadejka
Draga Kapica,približno vem kako ti je hudo,saj sva tudi midva z možem že večkrat zapustila Gk.v solzah.Rada bi te potolažila,da bo jutri že bolje kot danes in da resnično ni še vse izgubljeno.Zdaj se boš pač kmalu pridružila IVF-jevkam in tam se bomo skupaj bodrile,saj nas je kar nekaj.Malo dlje bo trajalo in malo bolj boleče bo in malo več truda bo potrebnega,ampak na koncu boš ravno tako mama,brez skrbi!!Upanje umre zadnje!!!Važno da imaš maternico in da jajčniki delajo,pa bo!!
Drži se in stisni se k svojemu možeku,pa bo bolje!!!

Srečno!!!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Izvedela diagnoso, ne morem verjet
25.5.2006 10:32:02   
cukerček
Vem da te z nobenimi besedami zdaj ne morem potolažit, lahko ti le rečem drži se upanje umre zadnje in tako kot ti je špela100 napisala nemogoče je danes mogoče.
Tudi jaz držim pesti zate pa srečno.

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Izvedela diagnoso, ne morem verjet
25.5.2006 10:39:10   
emaa
kapica na žalost se nekaterih zarastlin in določene zraščenosti ne da popraviti, pa tudi če jo, jajcevodi niso več funkcionalni. Kar pomeni, da so resice, ki lovijo jajčeca preveč poškodvane, da bi jajčece ujele in ga po jajcevodu spustile do maternice. Tako, da le upoštevaj navodila, če s popravo napake, ne rešijo problema, je res bolje iti na IVF, kjer bojo tvoje jajcevode preskočili. IVF pač samo pomeni, da brez pomoči zdravnikov ne gre, ampak sredstva niso pomembna, pomemben je rezultat. In ta rezultat je user posted image . Držim pesti, da vama že v prvem postopku uspe.

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Izvedela diagnoso, ne morem verjet
25.5.2006 10:39:10   
saša80
vem, da je težko, ko ti povedo, da po naravni poti ne bo šlo, ampak ne smeš se sekirat in obremenjevat, ker je to še slabše.... glej, medicina je tolk napredovala, da bomo vse enkrat srečne mamice in potem bo ta naša trnova pot le še spomin.


čimprej  želim vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp saša

(odgovor članu cukerček)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Izvedela diagnoso, ne morem verjet
25.5.2006 10:55:01   
srki
Ti kar izlij vse solze in čustva. Verjamem da ti je hudo, verjamem pa tudi, da bo tudi pri tebi enkrat tista sreča na obrazu, ko boš noseča. Držim pesti zate! Lepo, da imaš takega partnerja, ki skrbi zate in mu ni vseeno za to.

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Izvedela diagnoso, ne morem verjet
25.5.2006 11:08:16   
kapica
 
Punce hvala za tolazbo user posted image .

Ampak ko sem vceraj slisala, da sploh ne bo slo drugace sem bila enostavno sokirana. Jaz sem mislila da bojo se z hormoni kaj delali, ali pa se kaj poskusali ali kaj takega, pa nic ne pride v postev.
No, bolj ko studiram se mi ne zdi vec tako hudo, sedaj vsaj vem kaj je narobe in kaj je treba narest naprej. Tako da ze berem o tem ivf postopku ,kako in kaj.
Ampak mojega mozeka mi je tako zal, saj se skusa pokoncno drzati, ampak ko se spomnim, da je v hecu vedno govoril o fusbalskem timu, sedaj pa tako, mi je kr tesno pri srcu.

Povedat pa nocem nobenemu, niti starsi ne vejo nic o tem, mije najljubse da bi tako ostalo. Kaj bom se njih s tem obremenjevala.

Vem, da bova nekako ze prebrodla ta cel smorn, saj bo, kaj pa drugega, bo vsaj sedaj hitro slo naprej, na sreco.

Hvala za vzbodbudne besede, to tako prav pride v takih trenutkih, res ste super no. Tudi vam zelim cimprej lepe novicke!

LP 

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Izvedela diagnoso, ne morem verjet
25.5.2006 11:09:06   
Anonimen
Meni pa se zdi samo krasno, da so ti zadevo sploh odkrili. In da je rešljiva. Sicer po umetni poti, ampak kaj pa potem?! Stokrat bolj to, kot da bi se še naprej vsak mesec mučila z vprašanjem, zakaj ne gre.

Punca, živa si, zdrava si, pomagali ti bojo! Pa to je ja SUPER!!!

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Izvedela diagnoso, ne morem verjet
25.5.2006 12:11:36   
hati
Kapica verjamem, da je šok ko ti razložijo izvide. Mene to čaka v ponedeljek. Sem tudi imela laparo in histero. Veš, ženske smo zelo trpežna bitja in zmoremo premagat veliko ovir. Nikar ne skbi. Pač če ne gre po naravni bo šlo pa z ivf. Tvoj dragi bo lahko že v začetnem šusu imel par igralcev. Pri ivf-ju vstavijo več oplojenih celic in lahko se vse primejo. Tako da obriši solze in vedi, da je veliko punc še s slabšimi izvidi, ampak nobena še ni obupala. Srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Izvedela diagnoso, ne morem verjet
25.5.2006 13:20:48   
barbara b
Ko bi ti vedela kako zelo lepe otroke delajo na IVF-u. Preverjeno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Izvedela diagnoso, ne morem verjet
25.5.2006 13:22:47   
TONČI.
Kapica, poznam punce katerim je bilo rečeno da ne bodo mogle nikoli zanositi. Po parih letih ko so se s tem sprijaznile in nehale mislit na to so zanosile. Glavo gor, verjemi da tudi tebe čaka kaj lepega. Bo pač malo kasneje in bo zato toliko slajše. Bo ratal boš videla. SREČNOuser posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Izvedela diagnoso, ne morem verjet
25.5.2006 15:47:44   
koala
Ja kapica, vem da ni prijetno izvedati, da po naravni poti ne bo šlo. Midva z mojim možekom sva bila pripravljena na to varianto, ker je bil kot otrok zelo bolan in so mu povedali, da obstaja možnost, da ne bo mogel imeti otrok. A sama veš kako je da ne obupaš do konca. In ko sva dobila izvid spermiograma, se mi je podrl svet. Tisti dan bi samo jokala, pa sem želela biti močna za mojega dragega, pa ni šlo, no nekaj časa še, pol pa sva se oba zjokala. Naju je ta izkušnja še bolj povezala.
Glej pozitivno, nekaj časa še bo trajalo, a tudi vidva bosta dobila svojo pikico, zagotovo in vseno bo čisto vajina.

Midva sva se sprijaznila in zdaj pridno čakava na darovane plavalčke, pa vem da tudi naju nekje čaka dišeča stručka.

Ne vdaj se punca in izjikajta svojo žalost, ker pomaga, potem je lažje, svet pa lepši.

Mislim nate.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Izvedela diagnoso, ne morem verjet
25.5.2006 20:57:36   
KODA
Za vsakim dežjem ,posije sonce.user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Izvedela diagnoso, ne morem verjet
29.5.2006 13:21:16   
Ninika1
Kapica pozdravljena,
tudi sama pravkar okrevam po laparo in histeroskopiji. Me je kar zgrozilo, ko sem prebrala tvojo zgodbo saj tudi sama ne vem kaj mi bodo povedali. Do četrtka, ko mi bodo odstranili šive se bom še trpinčila le kaj mi bodo povedali..zakaj nama že 2,5 leti ne uspe??? Ojoj....bolj kot upam, da se bo ta nočna mora zaključila je vse hujše....

HATI, kako si kaj ti??? Kaj si zvedela danes??'
 
Sama ne pišem dostikrat na forum vendar vas redno berem....

pozdravček vsem in vso srečo...
Ninikauser posted image
 

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Izvedela diagnoso, ne morem verjet
29.5.2006 16:32:37   
*Karmen*
Oh, Kapica! Žal mi je, da si tudi ti morala izvedet to slabo novico. Vendar, glavo gor user posted image ! Izjoči se toliko, da bo bolečina nekoliko manjša, potem pa hitro v nove zmage user posted image . Če boš šla na IVF postopek se boš pridružila veliiiiiiki in veseli ekipi IVF-jevk, ki pod skupno temo pišemo vsaka svojo Santa Barbaro...  Boš videla, kako zelo hitro beži čas, ko si dopisuješ s puncami, ki so na istem kot ti. In kako toplo ti je pri srcu, ko lahko od nekoga, ki je že vse to dal skozi, dobiš dober nasvet ali razlago. In kako veselo ti zaigra srce, ko toliko punc stiska pesti zate, ko čakaš na tiste prelomne trenutke.

Za svojega srčka se pa nič ne boj. Verjetno smo prav vse punce ob tej slabi novici razmišljale o tem, kako zelo slabo se zaradi tega počutijo naši dragi... Verjetno tudi njih malce "pošraufa" po trebuhu ampak so pa zato potem toliko bolj trdni. Ko prideš v postopek pokažejo vse kar premorejo. Toliko volje, dobrega razpoloženja, veliko strpnosti, razumevanja in podpore. Tako da se ti zaradi tega ni potrebno obremenjevat. Tudi vidva bosta kmalu imela svojo nogometno ekipo. Mogoče še hitreje kot po naravni poti, ker se pri iVF postopkih lahko naredi hkrati tudi po tri sončke. Bo pač posteljna telovadba tudi za vaju le prijetna rekreacija.

Zdaj pa se pomiri, punca in sprejmi to kot nov življenjski izziv. Že Meta ti je napisala, da si živa in zdrava. In to je tisto kar največ velja. Brez tega tudi v IVF postopek ne moreš. Tako pa - brez panike user posted image . LP. Karmen.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Živila, ki lahko povzročijo splav
Čeprav velja, da nosečnost ni bolezen in da lahko ženska počne skoraj vse, je dobro vedeti, kaj so pokazali rezultati ra...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?