|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Drugi porod, dva otroka, dvakrat bolj občutlj...
1.5.2006 15:08:33   
Pilar
Par dni nazaj sem rodila drugič, včeraj sva pa z Lejo prišli domov. Doma imamo pa še enega fantka, starega 16 mesecev. In kje je problem...meni se zdi da se že cel teden samo jočem in razmišljam o tem,kako me Jure drugače gleda, drugače sprejema, kaj če mu ne pomenim več toliko...ma čisto adijo in sproti me kar zaliva. Strah me je, kako bom zmogla dva otroka, takrat ko bom sama doma...v glavnem: paničarim na celi črti.

Zanima me, če je imela še katera vsaj podobne težave, predvsem pa me zanima, kako ste uskladile ritem z dvema otrokoma.Meni se ne sanja.

Lp, od zelo panične Pilar!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Drugi porod, dva otroka, dvakrat bolj obč...
1.5.2006 15:14:50   
spacey
Pilar, najprej čestitke za malo Lejo! user posted image

Drugače, pa mislim, da so hormoni tisti, ki ti delajo take težave in nagajajo na celi črti. Ne se sekirat in obremenjevat s tem, Jure te ima še vedno najraje na svetu in si samo njegova mami, no zdaj tudi od Leje. user posted image Počasi se bo vse uredilo in zaživeli boste v lepem ritmu in se imeli super fino, boš vidla! 
Če pa misliš, da je Jure ljubosumen, pa se čim več cartaj z njim, ko Leja spi.

Skratka vse bo še dobro, sam da se hormoni pošlihtajo na svoja mesta. user posted image


_____________________________

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Drugi porod, dva otroka, dvakrat bolj obč...
1.5.2006 18:29:33   
sjug
Čestitke Pilar za deklico! Za tolažbo pa vedi, da sem bila sama precej a dnu nekje po prvih treh tednih. In še sedaj so trenutki, ko pomislim, da me moja hčerkica nima več tako zelo rada. Pa si vzamem čas samo zanjo, ko mali spi ali pa je pri babici, in vem, da je vse OK. Hočem reči, da je to povsem v redu, samo misel, da se res čim več igraj z Juretom, medtem ko Leja spi. Pa veliko se pogovarjajta, previjajta in kopajta skupaj. Uživajte ... LPS

_____________________________

Never Ever Give Up!

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Drugi porod, dva otroka, dvakrat bolj obč...
1.5.2006 21:57:53   
cinci
brez skrbi bodi da te ne gleda drugače,pa da si ti njegova najboljša mamica.Pa tud pokaž mu to in si vzem čas za njega pa ti bo vse vrnil dvojno.Vse bo v redu boš vidla,tud ko bo šel ati delat.

_____________________________

Zvezdica Neja 3.11.04
Sonček Andraž 19.12.05

(odgovor članu sjug)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Drugi porod, dva otroka, dvakrat bolj obč...
1.5.2006 21:59:08   
mamči
Pilar čestitke user posted image .

Ko imaš enega otroka je sigurno VSE čisto drugače in normalno je, da te grabi panika. Hormoni pa tud delajo svoje...
Kako bo ? Pojma nimam in tud nekih pametnih nasvetov za tebe nimam. Tud sama sem imela te strahove in jih imam še danes poleg dveh navihancev. Zaenkrat pusti, da si vsi ustvarite nek novi ritem in če se da, se pusti par dni razvajat. Obvezno si vzami čas za velikega otroka in to SAMO za njega - ne glede koliko časa, važno je, da ga kvalitetno preživita in se maximalno pocrkljata.
Na konju si, ko najdeš idealo med otrokovima ritmoma in nekim svojim redom - včasih gre enostavno, še večkrat pa ne in postane vse že rahlo kaotično. Ko pridejo taki "nori" dnevi se pač potolažiš, da bo jutri bolje in velikokrat je res tako.
Pripravljena bodi sortirat stvari in dogodke, ki so prioritetni.
Je pa tako, če pri nas kaj planiram gre večinoma itak vse v drugo stran in najlažje je, da se prepustim toku dogajanja, ker pri malih otrocih je vse nepredvidljivo in nič se ne doseže na silo.
Nikakor ne pozabi na sebe - takoj, ko boš lahko se kako minutko sprosti, pojdi na kratek sprehod, skok na hitro kavico....včasih se zdi neizvedljivo, ampak večinoma se da in potem se res efektivno in umirjeno lotiš vsega potrebnega.
In zaupaj vase, ker si mama in veš, kaj je najboljše za tvoja otroka.
Vso srečo !

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Drugi porod, dva otroka, dvakrat bolj obč...
2.5.2006 8:06:50   
anajmad
Prvo čestitke za punčko. O, te čisto razumem. Po naši dolgotrajni kalvariji (78 dni na EINT v LJ) z mojo Ulo,so mi zdej hormoni privreli na dan. Jokam se za vsak drekuser posted image dobesedno. Če me Pia,ali mož postrani pogledata,se mi kar solze ulijejo. Sama sebi se zdim še zmeraj gromozanska in debelauser posted image in še bi lahko naštevala. Vem,da so to hormoni. Tebi hvalabogu ali pa ne,so zaenkrat pršli takoj po porodu,meni pa komaj po štirih mescih. Pa bova morali tudi to prebroditi.
Potolaži se in misli pozitivno naprejuser posted image user posted image .
en lpuser posted image D.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?