|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   a mi je uspelo
30.4.2006 21:53:15   
Anonimen
živjo, sem nova toda sem vas že večkrat obiskala. z možem se že tri leta trudiva da bi dobila otročka a nama nekak neuspe, zdaj sem imela nazadnje M 7.4.06 naslednja bi morala bit 7.5. a se ful slabo počutim imam napihnjen trebuh in boleč pa že tri do štiri dni mi je slabo, a je možno da bo kajuser posted image . a se je kateri že to zgodilo???
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: a mi je uspelo
30.4.2006 21:59:16   
cmokec
Meni se je to dogajalo v upanju, da bi končno zanosila. Imela sem samo namišljene nosečnosti, ker sem si tolk želela vseh nosečniških znakov. Ko sem res zanosila, nisem imela nobenega posebnega znaka, da je ratalo. Edino dojke so bile malo večje in bradavice občutljive.

A vsaka ženska je drugačna, zato ti iz srca želim, da vama je tokrat uspelo. user posted image

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: a mi je uspelo
30.4.2006 22:05:16   
Anonimen
A misliš da bi bilo dobr, če bi naredila test ali raje počakam če slučajn pride M, po drug strani pa se bojim ker sem bila že tolikokrat razočarana da...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: a mi je uspelo
30.4.2006 22:57:22   
cmokec
Te čisto razumem. Tako rada bi vedela, pa te je strah probat, če slučajno.... 

Jaz bi na tvojem mestu še počakala, ker je do 7.5. še kar nekaj dni. Lahko, da si noseča, pa ti bo test pokazal negativno, ker boš probala prehitro. Zato raje počakaj, da bo test zanesljiv in si ne boš belila glave o verodostojnisti testa.

Si imela že kdaj take znake, ali je to samo v tem ciklu?

Bom pa držala pestiuser posted image user posted image user posted image , da vama je uspelo. Ker toliko časa čakat na malo pikico te ubija in notranje mori. Vem, kako to zgleda, čeprav sem jaz čakala "samo" dobro leto na mojega otročka. Srečno, res vama privoščim user posted image user posted image .

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: a mi je uspelo
1.5.2006 8:49:32   
lana38
Vse te zanke imam jaz čisto vsak mesec, pa se potem vedno prikaže Muser posted image . Tako da o znakih ne vem, kaj bi rekla. Bili pa so prisotni tudi, ko sem bila user posted image . Slabo pa mi je postalo šele v 6. tednu. Takrat pa je Muser posted image  izostajala že 14 dni. Za test je pa pri tebi še prezgodaj, saj je do 7.5. še cel teden. Če ja hormona še premalo, je test lahko negativen, v resnici pa si user posted image . Tako da raje še malo počakaj.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: a mi je uspelo
1.5.2006 11:55:35   
Nitka
Moja naslednja user posted image bi morala biti 8.5. in se podobno počutim kot ti. Zadnje 5 dni imam zatrdel trebuh (takoj nad sramno kostjo), vezi me bolijo, slabo mi je po malo čez cel dan, pa še bradavičke so postale občutljive, cele prsi se mi zdijo celo bolj polne. Glede na mojo prvo nosečnost, ko sem takoj zanosila in vem kakšni so simptomi, je to to. V Dom Müllerju sem si kupila test za ugotavljanje nosečnosti že 10. dan po spočetju in ga bom jutri preizkusila. Če bo negativen, bom pač počakala do 8.5.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: a mi je uspelo
1.5.2006 13:29:22   
EnjA
Moja zadnja M je bila tudi 7.4, O je bila 24.4...sicer nismo ravno delali na user posted image , imamo enega majhnega doma, ampak bolj kot razmišljam, bolj mi je všeč misel na user posted image ! Pri meni je stvar tašna, da smo 25.4 imeli nezaščiten odnos-ravno med O! Sedaj pa čakamo kaj bo in oba z mojim se čezdalje bolj nagibavo v to smer, da začnemo pa resno delati na user posted image , ker mi je sama misel na še enega otroka res postala všeč!
Jaz ne vem kdaj bi delala test? Do 7.5 je še dolga, ampak vseeno bolje počakati M, pa potem delati test, da nebi preveč denarja in živcev šlo v prazno, ker če bom prej delala test pa bo - bom spet upala, da sem ga delala prehitro,tako da ne vem nouser posted image !

Znakov nimam nobenih, le občutek da sem noseča, tako kot v prvi nosečnosti, kjer me intuicija ni zapustila! user posted image

Kdaj pa boste ve delale test in katerega? Koliko dni po oploditvi pa pokaže test pravilno?


(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: a mi je uspelo
1.5.2006 17:18:38   
KODA
Počakaj še nekaj dni in naredi test.
V Romedovem testu v navodilih piše,da naj bi pokazal že 10 dni po oploditvi.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu EnjA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: a mi je uspelo
15.5.2006 10:54:48   
Anonimen
živjo dolgo se vam nisem oglasila, M bi morala dobiti 7.5. a je še vedno ni. Test je bil negativen,sem že čist obupana ker nevem kaj se dogaja. Imam par znakov kot so bolečine v spodnjem delu trebuha, občasno mi je tudi slabo pa tudi prsi so bolj polne a ne boleče. kaj naj storim. user posted image

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: a mi je uspelo
15.5.2006 11:17:43   
lana38
Poiskusi z drugim testom, pa boš videla kaj bo pokazal.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: a mi je uspelo
15.5.2006 12:05:48   
Azaleja
Mogoče bi šla pa do G in naj te da v laboratorij na odvzem krvi za BhCG...Držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image !


LP,Azaleja

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: a mi je uspelo
15.5.2006 12:43:38   
LUNA06
Kdaj pa si delala test?
Meni je pokazal zelo pozno, prej več negativnih.
Poskusi še enega, držim pesti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?