|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IGRE Z ENOLETNIKOM
22.5.2006 13:17:43   
Pingvinčica
Pozdravčkem vsem. Zanima me kaj se kaj igrate z vašimi enoletniki. Men že počasi zmanjkuje idej. Prosim napišite kaj počnete. Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IGRE Z ENOLETNIKOM
22.5.2006 14:19:45   
April
Pleševa, poslušava glasbo, prekladava kocke, opazujeva ptičke, se loviva z domačim mačkonom, zunaj je zelo rad v peskovniku ali na travi trgava rožice...

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: IGRE Z ENOLETNIKOM
22.5.2006 14:52:24   
bobek05
APRIL, moj je star 11 m, pa sem prepričana, da bi pesek nesel v usta - kako to rešujeta?? user posted image  Ravno iz tega razloga smo se odločili, da bomo nabavili peskovnik šele naslednje leto...

Drugače pa Tia, meni tudi že počasi zmanjkuje idej user posted image  pa še zelo hitro se naveliča igric tak da bom jaz tudi še spremljala kaj ti bodo tukaj gori odgovorile..

_____________________________

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: IGRE Z ENOLETNIKOM
22.5.2006 18:15:03   
April
ojla bobek,

Jaz tudi nisem bila prepričana, da bi že imeli peskovnik.  Potem pa sem bila prejšnji teden s sinom na obisku pri teti, kjer imajo otroci peskovnik. Pa sem ga kar tam sprobala.

Mali je ful užival in tiste pol ure, ko je sedel v peskovniku je bil tako zaposlen kot še nikoli. In sem šla naslednji dan po nakupih, po peskovnik in po neoporečno mivko.

Zdaj pa imamo veselje doma. Ima tok dela s lopatkami pa grabljicami. Mivka ga pa ne mika, da bi jo nesel v usta. Tukaj je pa preveč natančen.user posted image   Če bi jo pa nesel v usta bi pa rekla strogo ne. Ponavadi to zaleže, je kar poslušno dete. Če bi jo pa probal, pa tud ne bi bilo nič hudega.

Najbolj, da kje sprobate peskovnik, pa boš takoj videla, če bo Aneju všeč. V usta bi jo pa tud sam enkrat nesel, ker ni to kakšna specialiteta, da bi še enkrat to ponovil. user posted image

Aja,pa pa v knjigi sem prebrala, da je treba otroka edino naučit, da ne meče peska. Ker zna bit zelo neprijetno, če mivka pride v oči. To opozorilo velja predvsem, ko se hkrati igra več otrok.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: IGRE Z ENOLETNIKOM
22.5.2006 18:16:05   
April
Stari smo pa 13 m.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?