|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zakaj ne pase kravic
30.5.2006 22:08:57   
Mateja82
Moja user posted image  je stara danes točno 12 tednov, pa še ne pase kravic in v tem položaju nit ne obrne glavice kaj še le da bi jo vsaj malo dvignila. Pravzaprav sploh noče ležati na trebuščku in takoj nastane protestiranje, ki se seveda konča z jokom. Malo boljše je kadar je nagec, vendar tudi ne zdrži dolgo. Noge pokrči kot žabica in se odriva (od mojih rok ki jih dam v oporo).
Povejte mi prosim, če ste imele podobne izkušnje s tem in kako se je to končalo. Bojim se namreč da ni kaj vredu...user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zakaj ne pase kravic
30.5.2006 22:10:21   
benika
Oh, nič se ne sekiraj. Moj je star 8 mesecev, pa nikoli ni pasel kravic. Je raje ležal na krbtu in občudoval stropuser posted image

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
30.5.2006 22:12:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mateja82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zakaj ne pase kravic
30.5.2006 22:32:32   
Anonimen
Mene je tudi najprej skrbelo, pa sem se hitro potolažila, ko sem prebrala, da nekateri otročki tega nikoli ne počnejo, ker nočejo. Naša sploh ni hotla ležat na trebuščku, se je drla kot jesihar. Zdaj je pa na hrbet več ne dobim.user posted image  Stara je 4 mesece in se že kak teden sama obrača na trebuščka in pase kravce. Jo komaj previjem, ker se mi na previjalni skoz obrača.
Tako da ne se sekirat. Verjetno bo do tega prišla še malo kasneje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zakaj ne pase kravic
30.5.2006 22:45:43   
lelaval
Moja jih tudi ni nikoli. Pač ni hotela bit kravja pastirica. user posted image user posted image  Pri 11 mesecih se ji je uspelo preobrnit na trebušček in tako sedaj včasih tudi spi. Pusti času čas. Nič ni narobe z njo. Jaz recimo spim na trebuhu, poznam pa jih malo, ki jim tak položaj paše. Ljudje smo različni.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: zakaj ne pase kravic
30.5.2006 22:48:31   
Naty_ka
Tudi naš zelo dolgo ni hotel pasti kravic. Trmasto je glavico tiščal dol in je ni hotel dvigniti, zraven pa se je še drl kot sraka user posted image
No, zdaj pa je pogruntal, da se lahko obrača iz hrbta na trebuh in obratno in se kar sam prekopicne.
Nič se ne sekiraj vsak drugače in vse ob svojem času!

_____________________________

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!


NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)




Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: zakaj ne pase kravic
31.5.2006 8:57:19   
*alja*
Moja tudi ni nikoli pasla kravic - zdaj je stara 9 mesecev! Zdravnica mi je rekla naj jo navajam saj če se nebo navadla past kravic nebo znala hodit po štirih in tudi dolgo nebo shodla!
JA PA JA! Stara je 9 mescov in že kake tri tedne hodi po štirih tako da prelaufa celo bajto! Postavi se tudi na noge in gre vse ogrok na okrog po stajici, drži se za fotel in kar lepo gre vsepovsodik kjer se prime - KRAVIC PA NI PASLA NIKOL!user posted image

_____________________________

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.



(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: zakaj ne pase kravic
31.5.2006 10:45:01   
Anonimen
Niso vsi enaki,otroci,eni pač nočejo "past kravic"nič ne skrbi,je vse v redu.
Nekaj o razvoju so se pred časom pogovarjale na RR.
Če ti bo v pomoč:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=861535&mpage=2

(odgovor članu *alja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: zakaj ne pase kravic
31.5.2006 11:54:48   
žanai
Ojla!

Naša jih tudi ni hotela pasti... pa sem jo vseeno polagala na trebušček nekajkrat na dan (npr. med preoblačenjem in previjanjem) in ko se je začela dreti, sem jo obrnila, čeprav že po nekaj sekundah.

Počasi se je navajala in čedalje več sekund zdržala v tem položaju, kmalu je tudi že dvignila glavico za nekaj sekund in tako naprej. Danes pri 7 mesecih se zelo rada igra na trebuščku, če pa ji ne ustreza, se pa obrne na hrbet. 

Gre pa lažje, če daš pred njo kakšno igračko, ogledalo, mobili...  potem je bolj zanimivo (najbolj zanimive so "prepovedane" stvari npr. mobitel in dalinjc). Tako se je nekega dne kar sama začela stegovati proti igrački in danes se že malo plazi potrebuščku, da igračo doseže.

Otroka se da na to postopno navaditi brez prisile. Se mi pa to osebno zdi koristno, ker si otrok s tem okrepi rokice, vratne in hrbtne mišice. Midve vsak dan nekajkrat telovadiva na blazini na tleh- v bistvu je to zanjo igra in zelo uživa zraven. Delava pa vaje, ki so opisane na tistem cd-ju od Vzajemne, za kakšno pa izvem tudi na tem forumu. Hvala vsem mamicam, ki so kaj napisale o tem! user posted image user posted image user posted image  

Lepo se igrajte s svojimi sončki!

Žanai

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?