|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Oblačila - kaj in koliko kupite
30.4.2008 17:24:58   
Nia30
Pozdravljene!

Pri nas smo sortirali poletna in zimska oblačila in spet en velik žakl zvlekli na podstrešje, ker je vse prekratko user posted image Poleg tega je med temi stvarmi veliko takih, ki so kot nove, jih v bistvu sploh ni ponosil, ker sem bila jaz tako pametna, da sem jih šparala "za boljše", ker se mij jih je zdelo škoda user posted image Mislim, halo.
No, in ker se bom morala počasi spravit v šoping in da ne bom spet kupila preveč stvari ali pa takih, ki jih pol ne bo nisil, me zanima
- kaj vi kupite vašim malčkom in
- koliko (koliko majic in hlač in kakšnih, koliko jaknic, pa kolk čevljev... )
- A imate ločena oblačila za doma in tista za v vrtec oz. "za boljše"

Lp
Nia

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Oblačila - kaj in koliko kupite
30.4.2008 17:41:34   
livia
Kolk ste pa stari?

Tudi meni se dogaja, da je imela kako stvar oblečeno samo 1x ali celo nobenkrat, ker sem tudi šparala za lepo, potem pa od tega ni bilo nič.
Bo pa druga ponosla. user posted image

Jaz kupim ene 4 pare spodnjih delov trenirk, ene dve jopici, ene 5 bodijev, ene 5 majčk, par štumfov, zdaj 7 gatk, 2-3 žabice, 1-2 pidžami in eno jakno ali bundo za ven. Čevlje ima po navadi 1-2 para na sezono. Recimo za poleti ene odprte in ene supergice.
Odkar imam sušilec je veliko lažje, ker zadeve prej krožijo(jih prej uporabiš).

Ima pa za vrtec iste stvari kot doma. Mogoče kupim še en par lepših hlač recimo kavbolj, kiklce pa običajno dobimo, a jih ne nosimo.

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Oblačila - kaj in koliko kupite
30.4.2008 17:54:13   
Nia30
Mi smo stari 3 leta (ta velika je 10) tako, da od naših tega noben več ne bo nosil. Ko se nabere ene par žaklov cot, jih podarim in se mi zraven srce trgauser posted image
se mi zdi, da sem celo čustveno navezana na te male cotkeuser posted image
Evo , trenerke, ki sem jih kupila pozimi, so mu prekratke (takrat so mu bile predolge). user posted image  

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Oblačila - kaj in koliko kupite
30.4.2008 20:50:22   
Naja30
Mene je tudi izočilo, da ne kupujem preveč. Pa niti ne kupujem jaz, ampak naše babice. In se mi srce trga, ko skoraj nenošena oblačila dajem na stran. Tako da sem rekla, nič več šparanja za boljše. Vsak dan je lahko oblečena lepo, pa tudi če ima oblekce za doma.
Za poleti sem ji nabavila ene 4-5 kratkih hlač in toliko majčk, ima še ene 6 bodyjev, 2 dolge hlače, majčk ene 7-8, 2 jopice. Za obut pa 1-2 čevlje.

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Oblačila - kaj in koliko kupite
30.4.2008 21:42:21   
krfjolca
Ah, jaz sem odvisnik od nakupovanja cunj user posted image .
Enostavno ne morem mimo, ko so pa tako kjutkane stvari. Ga pa tudi jaz doma oblačim v lepa  oblačila, nikoli v razvlečena in sprana. Ima pa zato ful preveč stvari in so nekatere oblečene cca 3x. Za poleti ima trenutno cca 15 kratkih majčk (+ še nekaj od lani, ki so še dovolj prav), 10 kratkih hlač, 5 3/4 hlač, 3 dolge tanke hlače, 5 kratkih in 3 dolge srajce, 2 jopici; 3 dvodelne trenerke (od tega 2 "takmašni") in 2 spodnja dela, 2 frajerska puloverja na kapuco, 5 bodijev brez, 5 s kratkimi in 5 z dolgimi rokavi. Poletnih čevljev še nisem kupila.

Moram pa povedati, da so to že zelo skrčene številke - morale bi videti našo inventuro, ko je bil star pol leta user posted image .

Sicer glede sebe nisem nič kaj boljša. Na mesec mi gre cca 200 € za cunje ... user posted image


_____________________________

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D



(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Oblačila - kaj in koliko kupite
30.4.2008 23:12:56   
Nia30
Hudiča, pa sem mislila, da imamo pri nas veliko cunj user posted image . Krfjolca, bom tvoj inventar mojmu možeku pokazala, ko bo spet jamral, da preveč kupujem user posted image
Pa maš prav, veš, tud doma so lahk lepo oblečeni. Pol se vsaj splača kupit.

Lp


(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Oblačila - kaj in koliko kupite
30.4.2008 23:28:32   
Anuška79
Jaz praviloma ne ločujem med oblačili za doma in za v vrtec. Izjema je, kadar vem, da bova celo popoldne pacala po vrtu ali npr. se bo sekalo drva. Takrat mu pač oblečem najslabše kar ima, da me potem ni groza, ko ima petkrat oblečene hlače z ogromno  luknjo na riti.

Ima pa trenutno cca. 2 spodnja dela trenirk in 3 hlače, 5 - 7 majčk, 10 parov sp. hlač in nogavic, tri zg. dele trenirke, 2 pletena puloverja in dva brezrokavnika (tista puhasta). Kratke majčke pri nas nosimo tudi pozimi v kombinaciji z dolgimi (še posebej če ima kaka dolga lep flek kje na trebuščku). Glede čevljev sta pa minimum dva para: trenutno športni copati in eni nižji čeveljci, poleti dva para sandalov (eni zelo odprti, drugi s skritimi prsti), pozimi škornji in gležnarji.

Kupujem stvari, ki jih lahko kombiniram in raje večkrat operem kot pa da bi imela fuuuuul oblačil. Potem jih tudi mirne vesti vržem v kanto, ker vem, da jih je resnično znosil.

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Oblačila - kaj in koliko kupite
7.5.2008 11:11:07   
Nina00
Mi imamo pa to srečo, da dobimo veliko oblek za malčka na posodo. Tako, da potem le nekaj malega dokupimo - tisto, kar se izkaže, da bi še rabil. Ko preraste, vrnemo, naše pa posodimo naprej. Tako ima naš nekatere stvari, ki jih je že par otrok nosilo prej, pa so čisto uredu. Ima pa tako precej več stvari kot bi jih imel sicer in meni ni potrebno tako pogosto prat user posted image

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Oblačila - kaj in koliko kupite
7.5.2008 12:34:41   
Mateja82
 
Mi živimo na deželi in so oblačila ločena za na lepše in za doma. Za user posted image  sem dobila veliko oblačil od sestrične in jih ponosi za doma. Ostalo za na lepše in obutev pa kupim. Naprimer za pozimi : štiri majčke, dvoje hlač, dvoje čevljev, dve bundi, dve kapi, nekaj štramlov in nogavic.  Pa ima čisto dovolj, če je potrebno se še dokupi sproti ampak ponavadi gre skoz.  Zaenkrat je tako ker še ne hodi v vrtec. Čez poletje se nabavi  malo več oblek kakšno oblekco, kapri hlače, klobuk..

Za user posted image  moramo kupovati več oblačil, ker za sestrico lahko ponosi samo bodije ( na srečo je imela tudi modre in bele). Ima ravno tako naprimer 7 majčk nekaj majčk, 5  spodnjih delov trenerk za doma. Za na lepše pa tri majčke, dvoje hlač in čevlje za dojenčke, in dva lepa bodija pa nekaj za povrhu (jopca, vetrovka), kapa.

Peremo pa skoraj vsak drug dan tako da nam čist lepo shodi.



_____________________________

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Oblačila - kaj in koliko kupite
7.5.2008 12:41:42   
kaya2007
tudi jaz sem nakupila že celotno poletno garderobo, pokupila sem res vse kar mi je bilo všeč user posted image  in ker smo očitno ravno v takem obdobju, da se vsak dan 3x zasvinjamo in zato ves čas perem, ugotavljam, da imamo še premalo stvari-ne vem kako nam bo zneslo tista 2 ali 3 tedne, ko bomo v kosu na počitnicah in ko ne bom mogla prat user posted image  najbolj je zoprno, ker je tako vreme, da je vroče, naslednji trenutek pa je že mrzlo kot pes, tako da moraš imeti res vse možne kose oblačil. mi je pa tokrat, upam da, uspelo kupiti obleke, ki jih bo nosila vsaj nekaj časa in ki ne bodo ostala neponošena-tudi to se mi včasih zgodi, da ji kaj še ni prav, potem pa je že prevroče/premraz da bi to nosila user posted image
hmmm, če na pamet premislim koliko imamo?? hlač cca. 8 parov, kratkih hlač 6 parov, kratkih majčk 7, dolgih majčk 7, bodijev (kratki, dolgi, brez rokavov) 10...zgornjih delov trenerk ali jopic mi primanjkuje, vetrovko imam eno, ki jo full uporabljamo, druga je pa rdeče barve in mi nikamor ne paše-ker je slučajno vse ostalo tirkizno, pink, oranžno ali zeleno-očitno letos prevladujejo te barve. aha, in potem imamo še 2 oblekice in par pajacov za na morje+3 pižamice.
sliši se kar precej (se bojim da je v omari še kakšen kos več), ampak v praksi mi pa prej česa primanjkuje user posted image  kupovala pa ne bom več, ker bo poletja prekmalu konec in bo večina teh stvari romalo v škatlo user posted image  čeprav rastemo bolj počasi in so ji stvari prav vsaj 4 mesece, če ne pol leta.

ločeno pa nimamo, kupim same "lepše" stvari in se sekiram, če kaj ne gre ven user posted image

< Sporočilo je popravil kaya2007 -- 7.5.2008 12:47:24 >

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Oblačila - kaj in koliko kupite
7.5.2008 12:44:15   
kaya2007
Na mesec mi gre cca 200 € za cunje ...


no, to pa svaka čast da ti uspe user posted image  jaz dam toliko ponavadi samo za enkraten nakup user posted image  očitno bom morala zamenjati trgovino!

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Oblačila - kaj in koliko kupite
7.5.2008 18:31:04   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Za poleti ima trenutno cca 15 kratkih majčk (+ še nekaj od lani, ki so še dovolj prav), 10 kratkih hlač, 5 3/4 hlač, 3 dolge tanke hlače, 5 kratkih in 3 dolge srajce, 2 jopici; 3 dvodelne trenerke (od tega 2 "takmašni") in 2 spodnja dela, 2 frajerska puloverja na kapuco, 5 bodijev brez, 5 s kratkimi in 5 z dolgimi rokavi. Poletnih čevljev še nisem kupila.

Moram pa povedati, da so to že zelo skrčene številke - morale bi videti našo inventuro, ko je bil star pol leta user posted image .

Sicer glede sebe nisem nič kaj boljša. Na mesec mi gre cca 200 € za cunje ... user posted image



pol še jaz nisem krizni primer user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Oblačila - kaj in koliko kupite
23.6.2008 13:15:01   
lea23
mi smo stari 1 leto, imamo pa trenutno v omari: ( s tem da sem že kupila poletno garderobo )

2 trenerki ( spodnji in zgornji del )
3 hlače
7 majčk dolg rokav
5 bodyev dolg rokav
3 bodyi brez rokavov
5 bodyev k. rokav
3 kratke hlače
3 kiklce
3 oblekice
vetrovka
2 pižamici

kakšen mesec nazaj sem kupovala poletno kolekcijo v h&m, tko da jst upam da za poletje bomo imeli dovolj oblačil user posted image



(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Oblačila - kaj in koliko kupite
23.6.2008 15:17:53   
Anonimen
Kupimo tisto, za kar vidim, da ji manjka, saj jih vecinoma dobi.

Prakticno to pomeni cevlje, teniske, kavbojke in kaksno belo majico. Jaz sem skrt. Nikoli ne sparam boljsih oblacil. Itak pa se oblaci po svoje user posted image .

(odgovor članu Nia30)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?