|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   panika
12.6.2006 14:52:43   
Anonimen
pozdravcek

povejte mi punce kako se pocutis oz. kaj naredis glede psihe ko ugotovis da ne gre in ne gre da bi zanosila.
panika...
pa ti recejo da ne smes misliti na to in da moras biti sproscen ...ampak kako ce ves oz. slutis da spet nic ne bo?

lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: panika
12.6.2006 16:40:13   
Massa26
Oj,

ne vem, koliko časa poskušaš zanosit, če manj kot leto, itak NI panike. Predvsem pa se ne obremenjuj s tem, da se obremenjuješ in da se zato ne prime. Večini normalno plodnih uspe v prvih mesecih, pa tudi sigurno bolj ali manj mislijo na to, saj ne moreš da ne bi, če se odločiš za otroka. Drugače je seveda pri tistih, ki jim res kar tako rata. Tako da če se ne poskušata več kot leto, pač dajta času čas, če se bo prijelo se bo, če pa ne, bosta pa pač stopila malo do belih halj in videla, kako kaže naprej. Pretirana panika tako sigurno ne koristi in sproščenost seveda ne škoduje, ni pa tako, da zato ne bi zanosila, ker se kao obremenjuješ. Pa naj reče kdo kar hoče. Če bi bilo tako, potem ti pa rečem, obupaj, pa bo takoj user posted image user posted image .

Tiste, ki rečejo, da ta mesec sva se pa sprostila in je ratalo, samo vprašaj, če ne bi tako rekla za marsikateri mesec prej, če bi jima uspelo, pa jima ni...

Po moje je tako..........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?