Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

, ampak sem delala pred datumom, ko bi morala dobiti M, tko da bom zaenkrat se obdrzala to zase...
 , ampak sem delala pred datumom, ko bi morala dobiti M, tko da bom zaenkrat se obdrzala to zase...   .
 .  

sem prvo pomislila nate in si rekla: "Če ne bo še ta teden od jjasne na forumu vesela novica o
  sem prvo pomislila nate in si rekla: "Če ne bo še ta teden od jjasne na forumu vesela novica o  od veselja zate. Moram res probati tvoj recept: ne obremenjuj se!.
  od veselja zate. Moram res probati tvoj recept: ne obremenjuj se!.  in na koncu zdravega
  in na koncu zdravega  .
 . 
			 .
 .  Počasi mi je že tako vseeno, da bi kar tvegala in šla... in morda bi se potem stvari same spremenile...
  Počasi mi je že tako vseeno, da bi kar tvegala in šla... in morda bi se potem stvari same spremenile...