Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
ojej, popravc? No upam, da je šlo in da boš zdaj vsaj do mature lahko malo odložila knjige in se sprostila.
ker ne vem točno, ali bo moj PDP ostal 1.12. ali bo 22.11. To se bova z G zmenile po morfologiji. Tako da ko bom to vedela, se javim na seznam.

, bo pa bolj takole
.No zdej grem pa v mižule ker me tako tintara (beri glava) boli.
. Sm šla hitro malo na RR pogledat kaj je kaj novega.
mora delat. Če bo vse posreč, bo prišel za par dni. Držte pesti.
Tamala mi je včer rekla, če mislim dat tisto lutenico(lubenico) že ven, ker je lačna.
...), sem ugotovila, da v tej fazi še ni razloga za paniko. sem šele v 19. tednu (19t in 4dni) in kot pravita pušenjak in moj G je verjetnost, da se do 28. tedna placenta še dvigne, velika. tako da držim pesti. tudi kakšnih posebnih ukrepov nimam, edino velikih naporov se moram izogibat, to pa tako uspešno počnem že ves čas. no, upam torej, da bo res vse v redu in držim pesti za mojo posteljico, da bo pridna in se čim prej povzpne! lepo se imejte in počivajte v tej vročini!!
do dneva prve brce in glej ga zlomka - naštela sem 108 dni! Torej tvoja formula drži! Sploh nisem mogla verjet najprej!
Kar prodajaj jo še naprej drugim
in uspešen pregled. Prva med nami si imela morfologijo. Si pa v 20t, če te lahko popravim. 19t4d pomeni, da greš proti 20t. Jaz imam pa jutri pregled, pa se boma zmenile za morfologijo, upam da bo že nasl. teden.
Ha, ha Zasanjana si me oz. tvoja pupa nasmejala z lutenico.Afna bravo za morfologijo in za pobča, pa vse bo ok-boš videla! No punce to je danes vse, grem kar v mižule.
Ostalo je vse v mejah normale, jutri pa imamo morfologijo. Komaj čakam! Saj
Kako lepo. Emamair, mislim da govorimo o brcikah glede tega štetja, ker mehurčke sem tudi jaz že prej čutila. Naj pa še kakšna pove.
. Naja vidva z možekom pa fajn uživajta na morfologije in seveda poročaj.
kako v tvojem trebuščku leži ali se premetava ali premika... Naš se je ves čas nekaj gibal, pa tako je že od jutra, ko me je že fajn nabrcal v mehur
!
, bom že našla kje kakšen internet caffe in vas bom morila še z dopusta
in bila kar pohvaljena da lepo rastemo moj sonček je lepo dovolil da sem slišala srčka tako da sva z g določili še datum za morfologijo in sicer 10.08.2006 kar mi je super saj grem drug vikend na morje
in mi bo čas hitreje minil saj komaj čakam da vidim mojo žabico.
. Barbk brcike jest čutim v spodnjem delu trebuha, tko da kot ti, čeprav nisi zihr. Husa tudi tvoj čas za metulčke, ba brcike še pride, ne sekirej se (jest sem bla 120 dan čisto prepričana o pravi brci).