|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pomoč tiste,ki ste jedle primolut! 19.7.2006 12:21:55
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pozdravljene! KOt veste sem že drugi M na primolutu,ker mi urejajo M.Prejšnji mesec sem šesti dan nehala jemati tabletke,ker se mi je pojavil rjavkast izcedek in mi je moja G rekla,naj preneham,da bom dobila M. Sedaj danes imam že četrti dan tabletke torejk jih še morem jemati 6dni in danes sem začutila neke blage krčeče v spodnjem delu trebuha.Kaj menite se pripravlja mogoče na M?Ali je tole lahko znak,da sem v času O ker opažam veliko sluzi? Za vsak odgovor vam bom iz srca hvaležna! LP Mojca
|
|
|
RE: Pomoč tiste,ki ste jedle primolut! 19.7.2006 18:00:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem, če ti bom kaj pomagala... Jaz sem enkrat vzela primolut za sprožitev ciklusa. Jedla sem ga 3 dni. Potem naj bi začela po 5 dneh po prenehanju jemanja krvaveti, pa nisem. Ves ta čas sem imela v spodnjem delu trebuha cel "rave party". Pa bolelo me je tudi kar dobro. 10 dan po prenehanju jemanja, se je pojavila , ki je bila zelo močna in boleča. Sprva se je pojavila samo nekakšna rjavkasta sluz, potem se je pa ulilo...
|
|
|
|
|
RE: Pomoč tiste,ki ste jedle primolut! 20.7.2006 8:08:44
|
|
|
|
Smrekica
|
Zdravo, Jaz sem jedla Primolut 10 dni in točno čez 2 dni je prišla M, tako da podobnih izkušenj nimam.
|
|
|
|
|
RE: Pomoč tiste,ki ste jedle primolut! 20.7.2006 11:47:56
|
|
|
|
gaja*
|
Meni je moj G rekel, da primolut ne spodbudi ovulacije Možno pa verjetno vseeno je, tako da, veliko sreče
|
|
|
RE: Pomoč tiste,ki ste jedle primolut! 20.7.2006 11:56:21
|
|
|
|
Sulfinija
|
Vem,da primolut ne vzpodbudi O jaz sem naravno v času O in me najbrž za tole špika. LP Mojca
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiMotnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Imena..noname..Katero od naslednjih imen vam je najbolj všeč?Timon (
42%)

Evgen (
9%)

Adam (
35%)

Oto (
14%)
Število vseh glasov: 278Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!