Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Portorož - kateri hotel za 9mesečnika 1.8.2006 10:31:10
|
|
|
|
darjatimci
|
V laguni Bernardin je zelo prijetno in imaš tudi notranje bazene tako,da nisi odvisen od vremena.Ne vem pa kako je,če si nastanjen drugje ali imaš popust pri kopanju.
|
|
|
|
|
RE: Portorož - kateri hotel za 9mesečnika 1.8.2006 10:38:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Darjatimci, vem, da se lahko kopamo v laguni bernardin. SAmo mi se ni noter za kopati. Jaz sem imela v mislih zunanje bazene tam za apartmaji zraven lagune bernardin, za news caffejem. Ne vem kako se kličejo in ne vem, če se lahko tam kopamo, če smo v hotelu Histrion oz. če moramo doplačati.
|
|
|
|
|
RE: Portorož - kateri hotel za 9mesečnika 1.8.2006 10:47:37
|
|
|
|
darjatimci
|
Mi smo se predlani tam kopali,nihče nas ni preganjal,res pa to ni bilo v ful sezoni,ampak septembra.
|
|
|
|
|
RE: Portorož - kateri hotel za 9mesečnika 1.8.2006 11:01:48
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala darjatimci
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiStudenec GospodičnaGorjanci in dežela pod njimi je prizorišče bajk doktorja Janeza Trdine, ki je eno najlepših pripovedk namenil izviru, ki...
Zadnje s foruma
Kofein med nosečnostjo.
пеперутка16
Ali je zdravo piti veliko kofeina med nosečnostjo, ali to vpliva na zdravje otroka? Koliko kave je po vašem mnenju "dovoljeno" popiti na dan med nosečnostjo?