Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Zanima me sledeče, kdaj začneš z injekcijami pri postopku za IVF? Prvi dan ciklusa? Zanimajo me še stranski učinki, ki ste jih opazile, malce me je vseeno strah
... že kar nekaj časa se opogumljam za tole, pa od pomladi, ko sem se odločila do zdaj vedno pride kaj vmes. 
. Danes sem dobila napotnico za dr. Reša, začnem nekje v sredini meseca. Kakor ste že vse tam napisale, nisem nič novega uspela prebrati, glede strahov in pomislekov, smo vse nekako na istem, nič originelnega si nisem izmislila
bo treba dat postopek skozi. Sicer pa kogar je strah življenja umre 10000x, kogar ni pa samo 1x. Poskušam se relaxirat in malce meditirati. Po dolgem času vzela v roke knjigo Louse Hay, Življenje je tvoje. Mogoče še kakšni izmed nas pomaga s kako mislijo ali afirmacijo, da prežene strah.