Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Na Hvaru bo glih prav vreme.
......danes je pokazalo 100% negativno....testne črtice ni prav nikjer....vsaj švoh bi mogla biti, glede na to, da je včeraj pokazalo močno pozitivno....v Sanolaborju ne kupujem več testov, definitivno!!!! 
. Gin. je sicer otročiček čist všeč, jaz pa močno dvomim, da je vse OK. In ti dvomi niso kar tako, samo posledica preteklih dogajanj: doslej so se moji dvomi ali pa če rečemo neka intuicija vedno izkazali kot utemeljeni. Dobila sem napotnico za patologijo... najraje bi zarila glavo v pesek, jokala, kričala ... zakaj zmeraj jaz??? Res sem čist potrta.
že 6 tednov, pa je bilo po UZ šele 5. tednov. Z UZ se pač točno določi gestacijska starost po velikosti ploda. Boš videla, da bo vse še OK.
4-48 ur preden O nastopi. Ko O nastopi, je test že neg. Čisto možno je, da ti je prav pokazal.
....Misli pozitivno!!!!! saj veš da negativna energija, samo škodi in da tudi psihično se nič kaj dobrega ne odnese od nje...
Mogoče pa ve ginekologinja o nosečnostih več kot jaz in se jaz motim in bo vse OK. No, prepričala se bom 30.8. ko sem naročena v amb. za patološko nosečnost k Premru-Sršenovi (ali je katera slišala zanjo? Meni jo je G priporočila). Če bo pa kej narobe bom pa itak najbrž že prej vedela.
Vse drugo se bo samo poštimalo, boš videla. Dr. Tanja Premru-Sršen dela na oddelku za patološko nosečnost v 4. nadstropju porodnišnice LJ. Videla sem, da ima tam ordinacijo, ko sem bila na UPN v LJ. Srečala pa je nisem. Drugače pa odgovarja na vprašanja na forumu
in lahko začneva. Obnovila pa naj bi se maternična sluznica. Bodi močna. Vse bomo enkrat enkrat srečne mamice.
.
. Ampak že čakam zimskega in smučanje
. Upam, da bom lahko. Ta mesec držim pesti za vse nas, da nam je uspelo in da zagledamo
ta