|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vprašanje
11.8.2006 14:20:01   
zorica
Najprej bi vas punce lepo pozdravila in pohvalila RR team za novo preobrazbo.Sem bila na morju in sem videla šele danes.

Sedaj pa bi zaustavila vprašanje, za katerega itak vem, da brezveze sprašujem in mi drugo kot čakanje ne pomaga.Ampak jaz sem neučakana,...In to se mi še ni zgodilo.

Zadnjo M sem imela 30.07. ovolucije pa mam zelo neredno, sem imela tudi že na osmi dan.Sedaj pred in na morju sva ful sproščeno user posted image , čeprav tista želja vedno ostane.No in danes torej 13 dan sva bila pri zlatarju in sem skoraj skup zlezla.Nič mi ne paše, tudi običajen zajtrk mi ni.Ful sem utrujena ampak to je verjetno vreme.Tam doleh vedno nekaj čutim, kot da se mi vozi kaj in rahlo špikanje.

Vem da je prezgodaj, ampak je možno da bi bil ta trenutek slabosti bilo kakšen znak.Pa na hlačkam kot da imam rahle kapljice krvi user posted image , pa v to ne verjamem več, ker ne vem če se mi le ne dozdeva, ker je komaj opazno.

Pa ne me lepo prosim kregat ...user posted image


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vprašanje
11.8.2006 14:27:03   
ancka1
Ne boš okregana! user posted image
Mislim pa, da na vsa vprašanja že sama poznaš odgovore in kdaj bodo stvari kristalno jasne. Ko se bliža dan D pa tako vse ugotavljamo ali bi bilo možno to ali ono pa bla bla bla... Vse si pa v bistvu zgolj dušo olajšamo na RR. user posted image
Vsekakor pa držim pesti, da je bil dopust učinkovit. user posted image

Pa lep pozdrav!

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vprašanje
11.8.2006 14:36:08   
lana38
Če si imela O na 8. dan, bi tiste kapljice lahko bile vgnezditvena krvavitev. Za vse druge znake, kot so slabost, vrtoglavica ipd. pa je še prezgodaj.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Vprašanje
11.8.2006 16:35:18   
zorica

Mislim da bom morala obiskati G saj me spodaj boli in špika kot pred M, torej je to nekaj drugega,saj je do naslednje 12dni.

Mogoče pa sem le kaj takega pojedla,...user posted image



(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Neverjetno: Sestri sta isti dan rodili dvo...
Včasih so zgodbe, ki jih piše življenje tako nepričakovane, da jim je težko verjeti. Ta zgodba je prav neverjetno srečna...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?