|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cillest
16.8.2006 15:59:21   
Ulla
Pozdravljene,

koliko časa ste jemale komtracepcijske tablete pred posegom LAP+HIsteros. Jaz imam poseg 19.9. pri dr. Ribičevi v Lj. In sem zračunala, da dobim M nekje 9.9. in potem bom jemala približno 9 dni samo tbl. Malo me je strah, da se sluznica ne bi premalo stanšala, pa da nič dr. ne bi videla in bi bil poseg potreben še enkrat? Koliko časa ste jemale tabletke? Meni se je ravno sedaj končala M, počakam na naslednjo in prvi dan začnem jemati??

Prosim svetujte mi z vašimi izkušnjami.Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Cillest
16.8.2006 16:23:05   
Anonimen
Jaz sem mogla najprej poklicat, pa so mi rekli naj čez dva meseca prvi dan menstruacije pokličem in dobim točen datum lapr. Čakala sem to menstro čez dva meseca in prvi dan poklicala. Ta prvi dan sem tudi začela jemat kontracepcijo in vse do dneva pred operacijo. Na dan opracije več nisem smela vzet. Ne  razumem pa kaj se tebi komplicira. Pri meni je bilo simpl ko pasulj. Kako si dobila že datum, če še nimaš menstruacije. To pol res zan bit problem, kaj pa če ti bo zamujala, in boš glih takrat dobila user posted image . ti naročena oni te čakajo, tebe pa ni ker iamš user posted image . Čudno, mogoče ti bo zanl kdo drug svetovat. Kje pa sploh maš to operacijo. V ljubljani ponavadi delajo tako kot sem jaz napisala. Pa sem že dva krat bila. Ne, vem, ne vem.

(odgovor članu Ulla)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Cillest
16.8.2006 19:12:43   
emaa
Zakaj pa nisi začela tablet jemat pri tej M, bi bilo najbolj logično, saj ti je Ribičeva verjetno dva paketa napisala. Jaz sem jih jemala približno 1,5 ciklusa, pa je bilo vse v redu. Ker sem s tableti tudi uredila, da nisem imela M takrat kot poseg.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Cillest
16.8.2006 20:10:45   
Ulla
Ja meni ni nič rekla sestra, da bi jih začela jemat. Poklicala se, pa prvi dan M, ampak tbl. naj bi pa začela naslednji ciklus jemat,ko dobim M? Tko, da jih bom zlo mal časa jemala to mi je čudno?

Sedaj imam ravno konec M, 6 dan, no še zmerm mi malo kaplja. Kaj pa če bi jih začela kar sedaj jemati, a bi blo to kaj narobe???

LP

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Cillest
17.8.2006 9:12:50   
Anonimen
Ulla jaz sem jih tudi jedla samo par dni do operacije. Tam nekje 9 dni, pa je bilo vse ok. Če si nesigurna poklič še enkrat pa ti bo povedala sestra. Jaz sem tudi klicala, ker mi je menstar zamujala, pa je bila kar prijazna. 

(odgovor članu Ulla)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Cillest
17.8.2006 10:04:04   
Ulla
Ja sem poklicala danes na ambulanto, pa vprašala, če bi jih mogla začet že jemat v petek, ko je bil prvi dan, pa je rekla da ne, da naslednjo M začnem jemati, to je približno 9.9 in vse do podega jem tbl. 19.9.Da je itak sluznica po M tenka in ponavadi, če imaš poseg takoj po M ti sploh ne dajo tabletk? Tko, da bomo videli najbolje, ko bom konec posega, če bo kaj videla seveda doktorca.

Hvala vsem za mnenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Cillest
17.8.2006 10:13:10   
emaa
Tableti ti bojo sluznico dodatno stanjšali, da ti ne bo treba še enkrat na operacijo, jaz sme jih jemala pri drugi histero, pa so uspeli vse odstranit, dobro opravi in čimprej user posted image .

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RESNIČNA ZGODBA: Sinu so zdravniki ohladil...
Bil je lep topel jesenski dan, za pregled v porodnišnici sem obula balerinke. Malčku se ni mudilo na svet, bila sem štir...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?