Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
...Kr nekej me mede in utrujrna sem za znoret
ampak bom že preživela...
tako, da evo me...se že smejem
.A ti je Reš reku kolk časa približno boš še na špikah?

. Za enkrat še nič nevem, koliko časa bom na špikah, rekel mi je le to, da naj pridno nadaljujem
?
evo še mene. Vsa
, pa ornk
. Sem mogla zjutraj
ven pelat pol pa še mal trebušne naredit. Sem se čist polenila. Telovadba daje voljo. Sem pa včeraj mela res slab dan
. Po jutranjem obisku Reša, sem se pol pobrala, opoldan sem šla še na en dolg sprehod s
kačo
, ta pa je bil višek od vsega. Celo noč sem pol sanjala samo kače, kače, kače... zato sem bila zjutraj tolk
in komi čakata na UZ. Pomoje vama bo jutri dal stop inekcijo za domov. pol pa v nedeljo punkcija
. Ne vem, a sta si zapomnile kaj je reku kolk velik je največji folikel?
ker se mi bo že gladko malo zmešalo.Ma ne vem več kaj mi je še storiti vse variante smo že probali da bi čim prej zagledali ta težko pričakovani in čarobni
pa njega ni in ni.
moram tako poklicati da mi bo povedala kako naprej.Ma tle v ljublani meljejo tako počasi da tudi nad njimi obupujem.
. Moj bo pa mel glih r.d., ko bi naj naredili prvi test za
. Konc avgusta. Joj, ko bi se našu en jajc pr men. Lahk sem kura za vse ljudi na svetu in za vedno, sam en zlati jajc bi rada
, tale vprašanje čist narobe zveni..želea sem ti reče, da ti fu l ful želim, da tokrat zrastejo enormne velikosti
pa sem že vsa
. Pozabila sem tudi napotnico
da izpolni željo. Držim pesti tudi za Andrejo, da
svojim strahovom.
al karkoli. To si prihranimo za pol, če nam ne uspe. Poglej nas (teira, poopsie in jaz) ko čakamo na najhujše- punkcijo, pa smo naspidirane sto na uro
sej mogoče ni smešno ampak jaz sem tudi blonT
(to so mi želje)
lep pozdrav do naslednjega tedna