|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   še 1x stolček
19.8.2006 22:58:02   
SLAMlCA
no ne vem ali naj kupim trip trap, skratka sedaj imamo enega chico on z mizico, pa naš fakin kljub temu da je privezan nekako zleze ven, pa stoji na njem sedaj pa ne vem ali se nam sploh splača kupit še trip trap, če bo hotel sedeti v njem, da ne bi denarja stran metali.

Pa sem razmišljala da glede na to, da je otrok v njem bolj na tesnem nebi tok gor vstajal, je pa še en problem, ko gremo v kakšen lokal jest se pa kar sam odpre iz tega trip trapa, tako da res ne vem. Kakšen predlog???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: še 1x stolček
20.8.2006 14:21:47   
malika
Jaz sem tudi imela tega Chicotovega, pa sta tudi oba takoj stala v njem. Pas ni bil nikoli dovolj zategnjen za njiju, takoj sta se ga rešila.

Glede trip trapa ti ne znam svetovat, ker ga nimam, ker mi nekak ni; imam pa tega čisto navadnega, ki se pritrdi na mizo in mi je fenomenalen! zavzame zelo malo prostora in mali nikakor ne more ven. Vlačimo ga povsod zraven, tako na morje, kot v kakšen lokal ko gremo ven jest user posted image  . Mi je prav žal, da si ga nisem omislila že pri prvem otroku

_____________________________

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu SLAMlCA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: še 1x stolček
20.8.2006 14:40:18   
Jessy
Mi imamo trip-trap stolček in mi je enkraten. Zaenkrat ji še ni uspelo prilezti ven, ker jo morem še jaz po določenih postopkih vzeti ven. Vem pa tudi, da denar za ta stolček nikakor ni vržen stran, saj je uporaben za vedno. Moževa sestra ga je kupila pred 16. leti, ko je rodila ta prvo hči, pa ga imajo še danes za mizo in kdorkoli lahko sede nanj. Je še glih tak, kot je bil, le da so mu ograjco stran vzeli.
Meni je super!

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: še 1x stolček
20.8.2006 20:50:42   
krajnci
Pri nas imamo trip trap stolček in prvič, ko je plezala ven iz njega, smo ji razložili, da se to ne dela, da se samo lepo gor sedi in da tudi mi ne plezamo iz stolov. pa naslednji dan spet in spet...pri 2 letih smo tisto desčico okrog trebuha že vzeli stran.
Nikar se ne vdajte v usodo user posted image bo spet ven lezeluser posted image  neuser posted image  enostavno mu je potrebno razložiti, da se to ne delauser posted image  in mora ubogat!user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?