Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Glede na včerajšnjo večerno pojedino, bo pa tale dan kar uredu. Sem bila zvečer en pujcek. Sem pojedla nekaj kosov peciva, dva! kosa ledene tortice in še osminko kraške pice. Sicer sem vse to pojedla v roku 3 ur, ampak mi je blo na koncu skor slabo.
Si pa kuhaj zeliščne in sadne čaje preko dneva pa jih pij tople. Če boš samo na vodi, bo težka (vsaj zame) Jaz tako spijek od 2-3 l tekočine (voda + nesladkan čaj). Če pijem topel čaj, tudi dobim občutek sitosti in mi potem sploh ni težko. Tako si bom jutri kar v termosko zjutraj nalila čaj in ga bom pila v službi. doma pa spet naprej.
včeraj sem brala punce, k hujšajo po montignacu, pa se mi zdi,da bi se jim pridružla.. če bo kej boljše.. ne vem, no...
. Za večerjo pa sem pojedla skledo solate z 2 kuhanimi jajci, kasneje še grozdje. Sicer bi danes kar sladkega jedla, kr sem včeraj dobila prvi
obisk iz Krvavca,