|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tudi zame konec sanj
26.8.2006 6:31:31   
miska06
Pozdravljene punce, naj še jaz izlijem svoje bolečine tukaj.Do včeraj je bilo vse ok, potem pa se je začela mora, ki si jo ne želi prav nobena.
Najprej je vse bilo ok, s kolegico sva pile kavo čvekale, potem je ona odšla jaz pa na wc(lulat), slučajno opazim kri... panika... še enkrat vzamem papir obrišem, še vedno kri čuden izcedek.... panika še večja, v jok kaj naj nardim moj fant skoči pokonci, panika, hitro oblečt na urgenco.... tolk sem bila zmedena, da sploh nisem vedla kam naj grem....pridem na urgenco na ginekološko kliniko, najprej vsa ta grozna vprašanja, ko se končno spravim na mizo, pa od G tak začuden pogled, neko mrmranje, pol pa le monitor obrne proti meni in pove, da je samo še vrečka ostala, ploda ni več....user posted image  SS v 7T!

Danes, grem na čiščenje, celo noč sem jokala, oči imam zabuhle tut gledat ne morm.  Upam, da bo vse ok....

Lp Miška06
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tudi zame konec sanj
26.8.2006 8:17:53   
Anonimen
en velik user posted image  zate!!!!

držim pesti, da bo vse ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu miska06)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Tudi zame konec sanj
26.8.2006 10:05:58   
tinaaja
Miska user posted image user posted image user posted image
vzami si cas, da se izjokas in sprejems, kar ti je namenila usoda, ki zna biti zelo kruta.
In ko bos dala iz sebe bolecino, bos videla, da lahko spet zacnes sanjat, sanjat o novi pikici, ki te bo razveselila naslednje leto. Cas prinese olajsanje in odvzame bolecino.

Pa le javi se tukaj, ce ti bo hudo ali bos imela kaksno vprasanje. Zal nas je veliko, ki delimo tvojo izkusnjo.

Zapomni si samo to, ko se ena vrata zapro, se nekje odpre okno. Od tebe pa je odvisno, a bos videla to okno.

user posted image user posted image user posted image  zate in drzi se.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Tudi zame konec sanj
26.8.2006 16:38:52   
kapica
Zelo mi je zal user posted image user posted image user posted image .

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Tudi zame konec sanj
26.8.2006 19:30:10   
Anonimen
Tudi meni se je popolnoma isto zgodilo pred dvema mesecema, prav tako v 7t. Na srečo imam že doma enega sončka, zato sem izgubo malce lažje prenesla. Veliko sem si o tem prebrala na Pušenjakovem forumu, ki pravi, da je to naravna selekcija, da je tega več kot si mislimo, saj veliko deklet misli, da jim je M zamudila, v resnici pa je šlo za SS. Meni na srečo ni bilo treba iti na čiščenje in je šlo vse ven v obliki ene hude M. Tako je verjetno moglo biti in tako je tudi prav, če hočemo ali ne. Narava je včasih pametnejša od nas.
Naslednjo M sem dobila že po 4 tednih in sedaj že čakam začetek meseca, da vidim če se mi bodo ponovno pokazali user posted image user posted image .
Želim ti veliko poguma in dobre volje za naprej.

(odgovor članu miska06)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Tudi zame konec sanj
26.8.2006 23:56:43   
KODA
user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Tudi zame konec sanj
27.8.2006 9:36:31   
lana38
user posted image user posted image user posted image  Zelo sem žalostna, ko vidim, da nas je vedno več takih, ki iz tega ali onega razloga ne moremo dočakati svojih user posted image , ki se jih razveselimo, ko zagledamo user posted image .
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Tudi zame konec sanj
27.8.2006 10:28:35   
Grizo
Miska06...user posted image .... Mislimo nate in vedi, da nisi sama. user posted image user posted image user posted image  
Kaj se javi kako si.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Tudi zame konec sanj
27.8.2006 10:40:33   
miska06
Tnx za spodbudne besede, zdaj je že najhuje za mano, a bolečina je še ostala, še dobro da imam veliko ljudi okoli sebe, ki me tolažijo zdaj pa še vas, tako da mi bo lažje iti skoz to.... 

tnx še enkrat user posted image

lp miska06

(odgovor članu miska06)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Tudi zame konec sanj
27.8.2006 20:58:29   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image , upam da čimprej spet zagledaš user posted image user posted image

(odgovor članu miska06)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Tudi zame konec sanj
27.8.2006 22:40:59   
nina166
Vem da ti je hudo, vendar poskusi gledat na to drugače. Večinoma splavov pride zaradi tega, ker je zarodek bolan in ne more preživeti. Lažje je splaviti čisto na začetku, kot pa recimo v 6 mesecu, ali roditi mrtvega otroka ali še huje roditi bolanega otroka, ki ti umre po mesecih borbe. Jaz vem kako je to in tega ne privoščim nobenemu. Razumem, da ti je hudo, vendar verjemi da če se je to že moralo zgoditi, je boljše da se čimprej.

Želim ti veliko sreče ter da se ti čimprej pokaže user posted image user posted image . Naslednjič pa bo šlo vse v redu, boš videla.

čao

_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Tudi zame konec sanj
27.8.2006 23:02:48   
Jacqueline
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Tudi zame konec sanj
28.8.2006 9:25:20   
smotka lonib
Zdravo! Danes se vam na tej strani prvič javljam. Že 14 dni prebiram vaša sporočila. Tudi sama sem user posted image v 9 tedenu in imam danes pregled. To je moja 6 nosečnost, doma imam pa dva otroka stara 6 in 11 let tko, da so mi te zgodbe že pozanane. Tudi mene je bilo zelo strah pri vsaki nosečnosti. Tudi s to imam težave, ker sem malo krvavela v 5 tednu tko, da sem zdej doma. Vsakih, ko grem na WC me je ful strah, kaj bo. Tega user posted image  nismo načrtovali ampak se nam je ponesrečil, pa smo ga ful user posted image , najbolj pa moja hčerkica (stara 6 let). Tud jaz sem pri prvi nosečnosti imela spontan splav v 7t, pol smo pa v drugo dobil fanta. Pri prvi nosečnosti sem samo user posted image user posted image user posted image , ko je v drugo ratal je bilo veselje toliko večje. Pol sem mela pa operacijo na maternici,  potem pa spet user posted image dva SS v 7T. Takrat sem si rekla, da bom toliko časa delala na tem, da dobim še enega user posted image , pa tudi če bi imela še 5 operacij, vse bi pretrpela. Pol pa smo dobili težko  pričakovano user posted image . Zdej pa spet čakamouser posted image . Dons imam pregled in me je ful strah. Srčno upam, da vam bo uspelo, ker vem, da se boste borile za to. Tudi za vas bo posijalo sonce.user posted image user posted image user posted image user posted image

Lonib

(odgovor članu Jacqueline)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Tudi zame konec sanj
28.8.2006 16:58:57   
tinaaja
Lonib - drzim pesti, da bo danes na pregledu vse Ok in tudi sledecih 31 tednov. Pa le javi se z lepo novico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Tudi zame konec sanj
28.8.2006 18:04:44   
fizolcek
že nekaj časa vas prebiram. po pisanju sodeč ste vse še zelo v mladih letih. hotela pa sem reči tole- hudo je ko izgubiš še nerojenega otroka, še mnogo huje pa je ko izgubiš otroka, ki ga vzgajaš in ljubiš 17 let. tako sem pri 42. spet na začetku in upam, da mi bo narava naklonila ponovno srečo. držite pesti.

lp fizolcek

(odgovor članu miska06)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Tudi zame konec sanj
28.8.2006 20:14:27   
smotka lonib
Živjo! Hvala Tinaaja za vspodbudo. Zdej sem že malo boljše volje, vendar še vedno v strahu. Na pregledu mi je Ginekolog ugotovil, da se mi je posteljica delno odluščila, ker mi leži zelo nizko na ustju materničnega vratu (planceta previa), pa še hematom se mi je naredil, tako da zaradi tega vsakič malo user posted image . Mi je reku, da moram počivat in se zelo pazit, da se mi bo posteljica potem nazaj zarasla. Z user posted image  pa je bilo UZ videti vse uredu in tudi srček sem že vidla. Ful sem bila srečna.
Fižolček! Drugače pa po mojem niso na tem forumu samo mlade ampak tudi, ki so malenkost starejše pa se vseeno počutijo kot mlade. Jaz sem stara 33 let pa se niti malo ne počutim staro. Fižolček bom držala pesti tudi zate, kajti nikoli ni prepozno za otroka. Tudi jaz bi odločila tako, če bi se mi zgodilo isto.
Pa srečno!user posted image user posted image  Lonib

(odgovor članu fizolcek)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Tudi zame konec sanj
28.8.2006 20:28:49   
tinaaja
Lonib - ja super, da je srcek. Zdaj pa pocivat.  To se da zrihtat, samo res se moras cuvat. Ne dvigovat tezkega, hitrih gibov in pocivat. Drzim pesti, da se vse porihta.
Fizolcek.. to so krute usode starsev. Moja mami ima dva rojena otroka na pokopaliscu.. user posted image   ne predstvaljam pa si, kako je zgubiti otroka kadarkoli, v cvetu mladosti ali kot odraslega,saj je otrok vedno otrok. 17 let.. kot deklici iz lipe.. user posted image user posted image  Kruto je zivljenje, in vcasih res ni jasno, zakaj se dogajajo take stvari. Ob tej tragediji v lipi je mene zadelo, da definitivno nocem samo enega otroka, ker ce se enemu nekaj zgodi... Egoisticno, ampak zato tudi ti sedaj delas na novem cilju v zivljenju, otrocku, ki ti bo vsaj delno vrnsil smisel v zivljenju. Ker jih je enostavno lepo imeti, za njih skrbeti. IN srcno ti zelim, da kmalu dobis eno malo strucko in da omili bolecino in praznino.
Leta pa .. niso pomembna.. Vpoznam mamice, ki so pri 30 cisz zmatrane od otroka in druge ki jih pri 40 razganja od energije in nosecnost brez problema prenasajo. Tko da samo go for it..

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Tudi zame konec sanj
29.8.2006 15:59:29   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Hudo mi je zate, ko to berem podoživljam mojo zgodbo izpred 2 mesecev in verjemi, da tudi za nas posije sonček.
Vem, da je to bolj slaba tolažba, vendar je bolje, da se je to zgodilo sedaj, kot pa kasneje v nosečnosti.Predstavljaj si, da bi imela že sobico zrihtano....

Lonib, od kdaj si pa z 33 leti star?

(odgovor članu smotka lonib)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Tudi zame konec sanj
31.8.2006 8:24:55   
fizolcek
hvala vsem, ki ste prebrale moje pismo. naj vam povem,da sem 26.8. dobila v postojni 2 mali pikici in sedaj čakam, če bo vse o.k. Vsem , prav vsem želim da bi se vam sanje uresničile, čeprav je do njih ponavadi trnova pot.  Danes sem prebrala lepo misel: življenje je treba živeti, ne pa preživeti.  lep pozdrav vsem, fizolcekuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Tudi zame konec sanj
31.8.2006 14:26:50   
Jančika_
Fižolček, držim pesti, da bo vse OK. Pa javi, kako bo!

(odgovor članu fizolcek)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Tudi zame konec sanj
2.9.2006 16:16:36   
Barbs
Fižolček, močno močno mislim nate!user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Tudi zame konec sanj
13.9.2006 12:59:34   
lana38
fizolcek!
Zdaj pa verjetno že veš, kako je s tvojima user posted image user posted image . Nisi pa nič javila. Tudi jaz nisem ravno rosno mlada(38 let), ampak se še vedno trudim in upam, da še dočakam kakšnega zdravega user posted image .
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Je res potrebno že v nosečnosti utrditi br...
Ali se s pravo pripravo bradavic lahko izognemo bolečim, razpokanim in kdaj celo krvavečim bradavicam? Preverite mite in...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?