Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ko varuška odpove zadnji trenutek.... 28.8.2006 12:02:07
|
|
|
|
alijana
|
Zdravo. Ne morem verjet,ampak tudi jaz sem imela isto smolo. Tudi jaz sem nameravala dati v varstvo svojo (danes 9m) , in sem tudi jaz dobila v petek odpoved. Tašča si je namreč premislila. Tako tukaj je še ena , ki išče dobro varuško v Mb. Someone veliko sreče pri iskanju. Upam, da nama obema uspe čim prej najti zanesljivo varuško. Lp, Alijana.
|
|
|
|
|
RE: Ko varuška odpove zadnji trenutek.... 28.8.2006 14:28:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Tašča ti je odpovedala Ojoj. Upam, da ne iščeš tako nujno kot jaz. Ja, res je težko v zadnjem trenutku. Začela sem iskat maja in sem bila prepričana, da z varstvom ne bo težav. Zdaj pa to. V štirih dneh zelo težko sploh najdeš varstvo, kaj šele takšno, kot si ga zamisliš. Vsaka pomoč je še vedno dobrodošla.
|
|
|
|
|
RE: Ko varuška odpove zadnji trenutek.... 28.8.2006 20:11:36
|
|
|
|
bobek05
|
someone, alijana res grozno... ne morem verjet, kako ti lahko nekdo naredi nekaj takega. Alijana predvsem tebi - TAŠČA! (da bi jo koklja brcnila ). Žal vama ne morem pomagat. Moj sin gre s 1.9. v vrtec, tako da se s problemom varuške nisem ubadala... Upam, da res najdeta (KVALITETNO!) varstvo v tako kratkem času.
|
|
|
RE: Ko varuška odpove zadnji trenutek.... 28.8.2006 21:40:46
|
|
|
|
sandratjasa
|
Poglejta še tole s sosednjega foruma (bom prepisala - je pa na med.over.net ) Moje ime jeVida, varujem otroke na domu že 15 leto. telefon 041 894 992
|
|
|
|
|
RE: Ko varuška odpove zadnji trenutek.... 29.8.2006 19:38:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala, Bobek in sandratjaša. "poznam" obe varuški, preko oglasov seveda. Vendar se še nisem odločila, če je to tisto pravo. Največji - pri obeh je lokacija. Imam nagledano eno drugo, upam, da bo šlo skozi
|
|
|
|
|
RE: Ko varuška odpove zadnji trenutek.... 29.8.2006 20:06:45
|
|
|
|
tažana
|
poizkusita na pedagoški fakulteti dobiti kakšno absulventko?
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiUstvarjalne ideje in igre za pomladne dniPisana narava se je prebudila. Okoli nas je polno cvetlic in drugih pisanih rastlin, ki nam olepšujejo vsak dan. Rožice ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kofein med nosečnostjo.
пеперутка16
Ali je zdravo piti veliko kofeina med nosečnostjo, ali to vpliva na zdravje otroka? Koliko kave je po vašem mnenju "dovoljeno" popiti na dan med nosečnostjo?