|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: histero-kateri dan ciklusa 7.9.2006 15:02:39
|
|
|
|
Anonimen
|
različno, vendar tam nekje po in okrog O. Če je okrog O dobiš kontracepcijske tablete, da ti ohranijo maternično steno tanko, da se vidijo nepravilnosti. Ni pa določeno točno kteri dan ciklusa mora bit operacija.
|
|
|
|
|
RE: histero-kateri dan ciklusa 7.9.2006 15:08:22
|
|
|
|
Klarissa
|
jaz moram drugi dan M začet jemat KT. OP pa imam v MB.
|
|
|
|
|
RE: histero-kateri dan ciklusa 7.9.2006 15:11:24
|
|
|
|
Anonimen
|
A datuma pa ti niso dali?? najbrž jih moraš še prvi dan M poklicat in dobiš točen datum. Vsaj pri meni je bilo tako
|
|
|
|
|
RE: histero-kateri dan ciklusa 7.9.2006 15:31:43
|
|
|
|
Klarissa
|
ja prvi dan M moram poklicat, da mi bodo dali datum. semo planiramo nek roj dan in bi rada vedela kdaj bom imela histero. ti si imela kakih 14 dni po začetku M-ciklus imaš 28 dni?
|
|
|
|
|
RE: histero-kateri dan ciklusa 7.9.2006 15:36:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Operacija bo odvisna od dneva, ko bo tvoj G imel dan za operacije in ko bo fraj mesto za tvojo operacijo (ima določeno število, koliko operacij lahko v enem dnevu opravi, ostale pridejo naslednji dan na vrsto), ne pa od samega dneva cikla. Tvoj G ne operira vsak dan, imajo samo določene dneve. Tako je vsaj v LJ in domnevam da njabrž tudi v MB.
|
|
|
|
|
RE: histero-kateri dan ciklusa 7.9.2006 15:42:39
|
|
|
|
Anonimen
|
rekla je da bo v torek, datuma pa ne? pol je torek dan ko ima tvoj G operacije, se pravi en torek boš na vrsti, kter torek,pa bo odvisno kako gužvo ma. Boš pa njbrž šla že v ponedeljek not, da ti naredijo preiskave krvi, urina in ekg, ter ginekološki pregled. Dobiš tudi klistir, v torek je operacija, v sredo dopoldan pa si doma
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko časa po porodu je nosečnost rizična?Najnovejša raziskava je pokazala, kdaj mora biti nosečnica še nekoliko bolj previdna, da ne ogrozi svojega zdravja in zd...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
strah pred porodomnataly33prvič sem rodila zelo težko,rok imam čez 2 tedna in me je grozno strah poroda...kako je roditi drugič? hvala za odgovoretežje (
12%)

lažje (
73%)

enako (
15%)
Število vseh glasov: 121Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!